Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 521
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zosia123 napisał(a):
. Co gorsza, on nie ma zbyt dobrych fotek, trzeba by się uśmiechnąć do Zuzi :)

Postaram sie zrobic jakies nowe zdjecia, jak szybko mi sie uda.

I przykro mi, bo ten tytul watku przeraza, ale Atosek i Emka przekroczyli troche termin szczepien i mialy szczepienia p.wsciekliznie ... koszt obu 50 zl.

Posted

OK to mamy tak:
127 zł - dla Atoska
40 - dla Ramzesa
40 - dla Zefira
40 - dla Zahira

Zuziu foty nie są potrzebne na cito, bo już jest nowy pakiet ogłoszeń (na który zresztą nikt na razie nie zareagował..).

Posted

Zosia123 napisał(a):
Zuziu foty nie są potrzebne na cito, bo już jest nowy pakiet ogłoszeń (na który zresztą nikt na razie nie zareagował..).

To dobrze, bo strasznie mi brak czasu na wszystko. Do komputera siadam tylko na chwilke i znikam.

Kupilam znowu kolejne opakowanie Hepacholiny, ktora biora Emka i Atosek.
Ale poniewaz kilka innych jeszcze psiakow je dostaje, tak samo jak Glukozamine, to juz nie prosze nikogo o zwrot za te leki, ale psiaki maja je ode mnie.
Glukozaminke musze koniecznie kupic, bo idzie chlod i bedzie wilgotno, a Emeczka tego nie lubi.
Juz zaczynaja jej sztywniec lapki i zanim je kilka minut rozchodzi, to chodzi na sztywnych.
Emcia zreszta caly dzien sama biega, wiec ma czas na to.

Posted

Pisz Gosiu o wydatkach, musimy jakoś dać radę. Ja cały czas jednak wierzę, że Wrocław nam pomoże...

Najbardziej martwię się o Atoska, bo zima nadciąga... Taką mialam nadzieję, że nasz chudzielec przed zimą znajdzie ciepły domek... :(

Posted

Zero telefonów... :( ostatnio ogłosiłam 6 starszych piesków i NIKT nie dzwoni... Za stare są...
Papierowe mogłabym też właściwie powiesić, na razie wieszałam inne psiaczki, muszę zrobić plakacik także dla Atoska.