doddy Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 Z Basterem 25.11. mieliśmy swoje święto urodzinowe. Baster skończył 9 lat. Ja trochę więcej ale... niewiele :diabloti: Oby żył bardzo, bardzo długo nasz pupil. :loveu: Quote
andzia69 Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 doddy napisał(a):Z Basterem 25.11. mieliśmy swoje święto urodzinowe. Baster skończył 9 lat. Ja trochę więcej ale... niewiele :diabloti: Oby żył bardzo, bardzo długo nasz pupil. :loveu: wszystkiego naj naj naj dla Was!:loveu::loveu::loveu: Quote
Vectra Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 doddy napisał(a):Z Basterem 25.11. mieliśmy swoje święto urodzinowe. Baster skończył 9 lat. Ja trochę więcej ale... niewiele :diabloti: Oby żył bardzo, bardzo długo nasz pupil. :loveu: :new-bday::BIG::tort::bday::santagri::BIG::cunao::drinking::drink1::laola: Quote
doddy Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 Ciotka! Projekty kubeczków. :mad: P.S. Kupiłam 50 :diabloti: Ale korki mi są potrzebne bo ni ku ku sobie z nią poradzić nie mogę... :p Quote
Vectra Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 zapraszam :bigok::bigok: z 50ką:cool3: Quote
doddy Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 Ale chyba do Aidy :diabloti: Bo portreciki chyba nie wyjdą na Twoich wariatach. Nawet za Matyldą 50 już nie podoła. :lol: Chyba, że portreciki w pozie wystawowej będziemy robić tym obiektywem. Ael wpraszam się i nawet tym razem przywiozę swoje ciastka z LDL. :p Quote
Vectra Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 Ale Ajde w kojcu lub po .... długim czasie po wypuszczaniu :diabloti: Bo ona , może trudno w to czasem uwierzyć .. zachowuje się jak reszta :roll: ja właśnie BARDZO potrzebuje zdjęć pozowanych !!! a że TZ tego no , aparatu nie dostanie ... no to lipa ... i nie ma fto :placz: Ciasteczka z ldl mile widziane :loveu: :loveu: :loveu: a likierki , naleweczki próbowałaś ? :cool3: muszę jechać na zakupy , bo się zapasy kończą :angryy: zapraszam - od wtorku do piątku , bo w poniedziałki , to ja odsypiam poranną pracę :oops: :oops: Quote
doddy Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 Jasne, że się zapowiem wcześniej. Swinia nie bede :diabloti: Tylko musi być: - ciepło - sucho - słonecznie bo jak nie, to ja odsypiam :shiny: Quote
Apbt_sól Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 O to Lee prawie w wieku Bastusia - nm leci 9 :loveu: Słuszny wiek:loveu: Quote
Vectra Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 doddy napisał(a):Jasne, że się zapowiem wcześniej. Swinia nie bede :diabloti: Tylko musi być: - ciepło - sucho - słonecznie bo jak nie, to ja odsypiam :shiny: w telewizorze mówili , że ma być ciepło :multi: od 2 do 6 stopni :evil_lol: :evil_lol: nie będzie za gorąco :razz: :diabloti: Quote
andzia69 Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 Vectra napisał(a):w telewizorze mówili , że ma być ciepło :multi: od 2 do 6 stopni :evil_lol: :evil_lol: nie będzie za gorąco :razz: :diabloti: to faktycznie...zabójczo ciepło:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Vectra Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 andzia69 napisał(a):to faktycznie...zabójczo ciepło:evil_lol::evil_lol::evil_lol: a ja goopia pochowałam wszystkie letnie ubrania :splat: Quote
doddy Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 Byliśmy dziś w odwiedzinach u Basterka i Primo. Niestety Bastuś jest słabiutki. Mało już wychodzi z budy... Pojawił się mu guz na całej kufie - łysy, czerwony. Oczka ma przymrużone. Widać, że jest w bardzo złej formie bidulek. Jeść je, ale ogólnie jest źle cały czas pomimo leczenia. Jutro znowu wizyta u weterynarza. Quote
doddy Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 Basterka niestety pożegnaliśmy. Mam nadzieję, że teraz jest już w lepszym świecie... że będzie kochany, będzie mu ciepło i będzie sobie spał na kanapie a nie jak dotąd w budzie, obok ludzi. Że już zawsze będzie z człowiekiem... Za kilka dni mijałaby 2 rocznica jak Bastuś byłby z nami. Szkoda, że się nam nie udało. Miałam już obawy czy uda nam się wspólnie przeżyć jego urodziny w listopadzie, bo już wtedy Basti podupadał na zdrowiu. Udało się... Niestety teraz los nie był już taki łaskawy... Żegnaj Bastusiu... Quote
karusiap Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 co dzis sie dzieje:( jeszcze Bater:placz: [*] Quote
basiagk Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 Baster zawsze będę cie pamiętać!:placz: I nie rzucam tych słów na wiatr!!! Mogłeś być ze mną... nie dali nam tego....żegnaj. Teraz Ci będzie juz tylko dobrze, ciepło i przytulnie. Żal mi...... straconego.... Byłeś wspaniały... Quote
natalia_aa Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 Szkoda, że nawet przez te 2 ostatnie lata, nie miał tego na co zasłużył :( Nie w budzie było Twoje miejsce, bądź szczęśliwy [*]. Quote
blue.berry Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 Basterku, biegaj szczęsliwie za Tęczkowym Mostem. Razem z piękną Sabinką i dostojnym Dago... każde z Was zyło innym życiem... teraz razem jest Wam po prostu dobrze. I każde z Was na zawsze pozostanie w naszych sercach. Quote
Beata_Dorobczyńska Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 Bardzo chciałabym tam dołaczyć tylko nie wiem jak to zrobić. Quote
amikat Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 Poznałam Cię osobiście....... Mam nadzieję ze jesteś szczęśliwszy niż tu..... Quote
Recommended Posts