darunia-puma Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 po co to to było jak od 2 lutego nikt nic na ten temat nie pisał? Quote
natalia_aa Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Marudzisz ciotka, toz mamy publiczne przeprosiny, przeciez o to nam chodzilo :evil_lol: Normalnie ciotka doddy powinna biec i wycofywac pozew :lol: Quote
Apbt_sól Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 pitu pitu chlastu chalstu a chalupy jak nie ma tak nie ma:( Quote
darunia-puma Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 oj cioteczko moze przesadzam ale jestem na ta smarkule uczulona Quote
Beata_Dorobczyńska Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 natalia_aa napisał(a):Marudzisz ciotka, toz mamy publiczne przeprosiny, przeciez o to nam chodzilo :evil_lol: Normalnie ciotka doddy powinna biec i wycofywac pozew :lol: No własnie nie wiem czy to się kwalifikuje jak przeprosiny. Pozew gotowy do złozenia. Quote
natalia_aa Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 darunia-puma napisał(a):oj cioteczko moze przesadzam ale jestem na ta smarkule uczulona Ja tez, ale to wszystko jest tak zalosne, ze az smieszne... Quote
darunia-puma Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 Apbt_sól napisał(a):Drwiny jak dla mnie. o to to podpisuje sie pod tym:shake: Quote
jayo Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Na co Wy trwonicie energie... :shake: To jak udowadnianie swiatu ze jest sie lepszym niz ktokolwiek moglby sadzic... A udowadnianie tego ludziom slabszym od siebie to syndrom slabosci wlasnej. A wlasne poczucie wartosci nie wystarczy ...? Quote
Tengusia Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 co slychac u Bastera ? jest jakas nadzieja na domek ? Quote
Apbt_sól Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 no prsze tos se dobrala ;) do gromady . a nie lepiej bylo wziasc cos rudego hehe albo bialego tak masz czarno, pregowano hahahah . oczywiscie zartuje - apropos jednej z wypowiedzi to bylo ;) Baster znalazl swoja pzystan , lepszej nie mogl. Quote
doddy Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 Byłam dziś z Basterem u weta. Na razie pobraliśmy krew. Wyniki po 18. Jak nic nie wyjdzie to mamy zrobić USG. Wszystko dlatego, że zaczął chudnąć i się niepokoimy. Quote
Tengusia Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 andzia69 napisał(a):Biedny Bastuś:-( Ciotka - jak wyniki????? biedny ale przynajmniej bezpieczny i kochany ... jak pomysle o tych staruszkach ktore w schronach siedza to mi sie serce kraja :placz: wymiziajcie Basterka odemnie :glaszcze: Quote
arjuna Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 Ty to masz slabość do starszych psów. Gratuluję kolejnego nabytku. Quote
doddy Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 Wyniki wyszły w normie. Na szczęście biochemia ok. Mamy go odrobaczyć ponownie (był odrobaczany niedawno) bo wychodzą lekko podwyzszone wyniki kwasowe. Quote
andzia69 Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 no pięęęęęknie wygląda!!!:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
doddy Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 To fakt. Bastuś powrócił do formy. Jest dość szczupły ale cudów nie możemy się spodziewać przy psie z niewydolnością trzustki. Jest przede wszystkim wesoły, kontaktowy. Ciągle by biedał. :multi: Quote
basiagk Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 CUDOWNIE!!! Bardzo się cieszę szczęściem Bastusia! Quote
Vectra Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 ale masz fajowego psiaka :loveu: :loveu: :loveu: Quote
doddy Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 Przypominamy się z Basterkiem dzisiejszymi fotkami. Co u Basterka? A w sumie nic dobrego poza dobrym samopoczuciem jak widzi miskę z jedzeniem :lol: Ogólnie samopoczucie dziś ma dobre bo świeci słońce. Jednak w ostatnie dni deszczowe niestety ponownie zaczęły wracać problemy z równowagą i wzrokiem. Obawiam się niestety zimy w jego przypadku... Chłopczyk się niestety starzeje i nic nie jest lepiej... ale cóż, starość nie radość, młodość nie wieczność. Na zdjęciach Bastuś opluty, bo ciotka Marta nęciła go miską by stał w miejscu. :evil_lol: Quote
Recommended Posts