doddy Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Baster i Nanusia mają pecha... Nikt się nimi nie interesuje (poza ciotkami oczywiście). Chodzi mi o adoptujących... Quote
dariaopole Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Baster do jasnej ciasnej gdzie ten domek dla Ciebie ???? Quote
doddy Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Klapen dupen u Bastiego z domkiem i czymkolwiek... Quote
BeataA Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Gdyby umiał mieszkać w mieszkaniu, to pojechałby do Szwecji (albo już od pół roku mieszkał w Radomiu). Rozejrzyjcie się za jakimś domkiem z ogródkiem! Może po sąsiedzku? Quote
dariaopole Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 u mnie po sąsiedzku to same wieśniaki, co prawda psy tzrymają w dobrych warunkach ale czasami latają sobie po ulicy po ktos nie zamknie bramy, a astów to sie boja. u mnie w wiosce już chodzą słuchy , że ja mam az trzy takie groźne psy, sąsiad co sie buduje obok powiedział mi kiedys , że boi sie , że jego córeczka stanie się kiedyś mięsem dla moich psów więc musi wybudować porządne ogrodzenie :diabloti: oczywiście nie wyprowadzałam go z błędu :evil_lol: Basti gdzie ten twój dom chłopaku ???? Quote
BeataA Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Ja prawie nie mam sąsiadów i całe ogrodzenie musiałam zrobić sama... Może to i lepiej... Quote
dariaopole Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 BeataA napisał(a):Ja prawie nie mam sąsiadów i całe ogrodzenie musiałam zrobić sama... byłam, widziałam :p ja dotychczas też sąsiadów nie miałam ale musiał się w końcu jakiś napatoczyć cykor :evil_lol: a Baster jest piękny, super zbudowany - po prostu przystojniak !!! Quote
doddy Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 Grubasek do adopcji. Dzis dzwonił jakiś dziwny młody człowiek o Basterka, a 3 min później o Bulleta he he Quote
dariaopole Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 no no no a przynajmniej jakieś ciekawe i obiecujące te telefony ??:cool3: Quote
doddy Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 Ciekawe owszem... Chlopak już się pozbył 2 piesków, więc teraz chce coś nowego ;) Quote
dariaopole Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 ooo to rzeczywiście ciekawie :angryy: doddy to od razu wcisnij mu dwa , szybciej się psów pozbędziecie !! najwyżej za jakiś czas wymieni je sobie na coś nowego !! Quote
doddy Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 Jesce prosił, bym nic nie mówiła jego mamie bo ona się to nie zgodzi na pieska tak sobie, tylko dopiero jak piesek u nich pomieszka ;)Ale i tak nic nie przebije 9 latki, która do mnie dzwoniła po 23 o Shirę :) Quote
dariaopole Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 cooo ? 9 -cio latka ??? o 23.00 ?? :crazyeye: w sprawie psa ??? ja tu chyba czegoś nie pojmuję :hmmmm: Quote
doddy Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 No kochana dawanie nr tel do ogłoszeń to sama przyjemność...O 3 nad ranem także miewam telefoniki ;) Quote
dariaopole Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 nie no super, przynajmniej na samotność nie narzekasz i brak zainteresowania :diabloti: Quote
doddy Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 He he jak to ma być takie zainteresowanie to nie wiem czy nie zostanie SINGLEM ;) Quote
dariaopole Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 ja myśle , że jak juz zostaniesz singlem to przez to ,że większość czasu psom poświęcasz a nie facetom :evil_lol:, mój juz narzeka , że jest zazdrosny o nasze bambaryłki, dobrze , że już go usidliłam na dobre, ma co chciał !!!:diabloti: Quote
doddy Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 To wtedy będę miała nauczkę za dewizę:"Jak szaleć to szaleć". hi hiSpoko, szukam swego księcia na białym koniu. W końcu marzenia są po to by się spełniały ;) Quote
dariaopole Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 doddy napisał(a):To wtedy będę miała nauczkę za dewizę:"Jak szaleć to szaleć". hi hiSpoko, szukam swego księcia na białym koniu. W końcu marzenia są po to by się spełniały ;) nie no pewnie tyllko mam nadzieję, że wiesz , ze takowi są na wymarciu, może w zoo poszukaj ??? lub w dżungli afrykańskiej! Quote
dariaopole Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 A ja sobie podniosę Bastera , a co w końcu mi wolno :eviltong: Quote
Recommended Posts