Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 752
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 3 weeks later...
Posted

Baster na razie nadal pod opieką Fundacji.

Wczoraj zobaczyłam Bastera po 2 tyg i się zdziwiłam. Wygląda PIĘKNIE!!!!

Baster przez 2 tyg pobytu w hotelu bardzo przytył, widać że dieta dla trzustkowców bardzo mu służy. Wygląda po prostu pięknie. Byczek z niego się robi i zaczyna być podobny do psa ze zdjęć od właścicieli.

Jak Beata prześle zdjęcia to wstawię.

Posted

oj Baster rzczeywiscie odzyl. a co najwazniejsze przytyl i siersciucha mu sie swieci.
chyba dobrze mu w tym hotelu co?
a jak sie skonczyl temat ylych wlascicieli Bastera? wziasc go jak widze nie wzieli ale mieli jakies pieniadze na niego dac i co? wywiazali sie z obietnicy?

Posted

andzia69 napisał(a):
rozumiem,ze ten plac zabaw w oddali to dla burków!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Ja tez chcę do takiego hotelu ;) :lol:

A Baster bardzo wypiękniał.
A właściele chcą go czy nie? Bo jak nie to trzeba by mu szukać domu.

Posted

Chyba powoli zaczniemy szukac domku dla Bastera, w końcu tak czy siak do UK nie pojedzie...
Do właścicieli musimy zadzwonić i im to oznajmić.

Tymczasem Baster dziś:

Posted

Poszukujemy dla Bastera Wirtualnego Opiekuna

Otóż musimy Basterowi co miesiąc kupować karmę dla trzustkowców, która niestety kosztuje ponad 200zł.

Obecnie znowu Basterkowi karma się już kończy i będziemy musieli zakupić worek. Może więc ktoś zechce pomóc

Dla wyjaśnienia, dla naszych pozostałych psów worek 15kg starcza na ok. 2 -3 dni ze względu na dużą ilość podopiecznych i musimy w sumie non stop kupować karmę.
Będziemy więc wdzięczni za każdą pomoc.

Posted

Mam nadzieję, że nie narzekają ;) Mogą jednak się żalić na brak czasu dla nich i na to, że są zmuszone spać w budach... Spacerki, zabawy z ciociami nie zastąpią im domu niestety... Z Basterem mamy problem taki, że jak dostaje samego Royala to ładnie tyje, ale to strasznie droga karma. Zaś gdy starałyśmy się go przestawić na inną karmę z Pankreatyną to znowu zaczął chudnąć. Na dniach znowu musimy mu kupić worek i znowu się zastanawiamy skąd na to wziąć ;)