Ludek Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 Śliczny pies :). Czy on już wrócił do właścicieli? Quote
doddy Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Baster na razie nadal pod opieką Fundacji. Wczoraj zobaczyłam Bastera po 2 tyg i się zdziwiłam. Wygląda PIĘKNIE!!!! Baster przez 2 tyg pobytu w hotelu bardzo przytył, widać że dieta dla trzustkowców bardzo mu służy. Wygląda po prostu pięknie. Byczek z niego się robi i zaczyna być podobny do psa ze zdjęć od właścicieli. Jak Beata prześle zdjęcia to wstawię. Quote
andzia69 Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 rozumiem,ze ten plac zabaw w oddali to dla burków!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
doddy Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 Kochana, u nas szkolenie nawet z chodzenia po drabinie psy mają zapewnione :eviltong: Quote
blue.berry Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 oj Baster rzczeywiscie odzyl. a co najwazniejsze przytyl i siersciucha mu sie swieci. chyba dobrze mu w tym hotelu co? a jak sie skonczyl temat ylych wlascicieli Bastera? wziasc go jak widze nie wzieli ale mieli jakies pieniadze na niego dac i co? wywiazali sie z obietnicy? Quote
doddy Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 Z właścicielami na razie są małe problemy. Baster na razie ma dług cały czas na sggw... Quote
Ludek Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 andzia69 napisał(a):rozumiem,ze ten plac zabaw w oddali to dla burków!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ja tez chcę do takiego hotelu ;) :lol: A Baster bardzo wypiękniał. A właściele chcą go czy nie? Bo jak nie to trzeba by mu szukać domu. Quote
doddy Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 Chyba powoli zaczniemy szukac domku dla Bastera, w końcu tak czy siak do UK nie pojedzie... Do właścicieli musimy zadzwonić i im to oznajmić. Tymczasem Baster dziś: Quote
dariaopole Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 Ok przeczytałam cały wątek!!! Baster jest śliczniutki, trzymam za niego kciuki !!!niestety pomóc na razie nie mogę :shake: Quote
doddy Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 Poszukujemy dla Bastera Wirtualnego Opiekuna Otóż musimy Basterowi co miesiąc kupować karmę dla trzustkowców, która niestety kosztuje ponad 200zł. Obecnie znowu Basterkowi karma się już kończy i będziemy musieli zakupić worek. Może więc ktoś zechce pomóc Dla wyjaśnienia, dla naszych pozostałych psów worek 15kg starcza na ok. 2 -3 dni ze względu na dużą ilość podopiecznych i musimy w sumie non stop kupować karmę. Będziemy więc wdzięczni za każdą pomoc. Quote
dariaopole Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 piękny piękny tylko czemu nadal domu szuka ?? Quote
doddy Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 Jakoś nasze chłopaki i dziewuchy mają pecha... A tymczasem wystawiliśmy na bazarku dogo i nie tylko breloczki z grawerowanym logo Fundacji. Zapraszamy do zakupów :) Dochód oczywiście na pieski. http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=75451 Quote
dariaopole Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 aaa tam od razu pecha, w końcu los na pewno się do nich uśmiechnie, a psiaki u was na pewno nie narzekają na złe warunki:cool3: Quote
doddy Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 Mam nadzieję, że nie narzekają ;) Mogą jednak się żalić na brak czasu dla nich i na to, że są zmuszone spać w budach... Spacerki, zabawy z ciociami nie zastąpią im domu niestety... Z Basterem mamy problem taki, że jak dostaje samego Royala to ładnie tyje, ale to strasznie droga karma. Zaś gdy starałyśmy się go przestawić na inną karmę z Pankreatyną to znowu zaczął chudnąć. Na dniach znowu musimy mu kupić worek i znowu się zastanawiamy skąd na to wziąć ;) Quote
dariaopole Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 zapraszam wszystkich na bazarek na podopiecznych fundacji : http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=6375591#post6375591 oraz na bazarek Altera : http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=6375505#post6375505 Quote
Recommended Posts