Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 118
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Asior napisał(a):
no i ???????????????????

Falstart :-)
Przecieżpisałam, że "wizyta jutro", czyli dzisiaj o godz. 20.
A dziś dzwoniła pani z Norwegii, ale to jako niewyobrazalne dla mnie jest.

Posted

To ten pierwszy domek, gdzie jest 5-letnie dziewczynka i chłopczyk ok. 10 lat. To ten domek, który się pierwszy zgłosił po bazarku ogłoszeniowym. Luzaczek (coś mi się obiło o uszy,że będzie się nazywał Amik) będzie prawie moim sąsiadem :multi:
Na szczęscie na pana nie warczałam i kwestia kastracji jest kompletnie pewna. Ludzie bardzo odpwiedzialni, dziewczynka jest jak struś -pędziwiatr i bardzo fajny chłopaczek.
Jak zapytalam co ich skłoniło do wybrania właśnie Luzaczka - odpowiedź brzmała - tekst ogłoszenia (Nutusiu :loveu: ) i oczka spoglądające ze zdjęcia:-)

Posted

O rety, ale fajnie! Bardzo mi miło, że mogłam napisać tekst i że aż tak się przydał! Czyli masz Luzika pod bokiem i zgodnie z zaleceniem Stalina kontrola będzie najwyższą formą zaufania ;) Baaaaaaaaardzo się cieszę - Luzak - szczęścia psino - piękne życie przed Tobą!

Posted

Miałam tel. z nowego domku Maluszka. Mały - Riko (jednak nie Amik) bardzo tęskni. Wczoraj po naszym wyjściu biegał od fotela na którym siedziałąm do drzwi i błagalnym wzrokiem prosił o wypuszczenie. W nocy też popłakiwał i popiskiwał, jeszcze do południa było cięzko. Był na kilku spacerkach, żeby zapomniał o smuteczkach. Pani twierdzi że jest bardzo grzeczny i posłuszny (no ba ... w końcu z "dobrego domu jest" ;) )
Rozbawił się jak dzieci wróciły ze szkoły i przedszkola.
Będzie dobrze :p

Posted

Uff było ciężko przez pierwsze 2-3 dni. Maly płakał, zwłaszcza, gdy zostawał sam w domu. Ale w sobotę dostalam sms-ka
"Witam. U nas wszytko jak najlepiej. Riko czuje się już jak u siebie, szaleje z dzieciakami do upadłego. Jest cudny i grzeczny. Pozdrawiamy."

No i dostalam jeszcze to :loveu:

Posted

Nutusia napisał(a):
No trudno nie tęsknić za Ciocią Amigą! ;) Ale smuteczki poszły już sobie precz i pięknie się nasz Rico na Luziku prezentuje "we wnętrzu" pod kolor :)

A "mój" Krechulec wcale za mną nie tęsknił :-(
Najśmieszniejszy był moment, jak młody wszedł pierwszy raz na ten dywanik. Zaczął w nim tak niesamowicie węszyć i szukać, aż Pani powiedziała "Mężu - czas wytrzepać dywanik" Okazuje się, że dzieciaki na tym dywaniku zajadają się chipsami i innymi smakołykami,które najczęsciej lubią się kruszyć :evil_lol:

Posted

AMIGA napisał(a):
A "mój" Krechulec wcale za mną nie tęsknił :-(
Najśmieszniejszy był moment, jak młody wszedł pierwszy raz na ten dywanik. Zaczął w nim tak niesamowicie węszyć i szukać, aż Pani powiedziała "Mężu - czas wytrzepać dywanik" Okazuje się, że dzieciaki na tym dywaniku zajadają się chipsami i innymi smakołykami,które najczęsciej lubią się kruszyć :evil_lol:

Aj tam, Krecha to jest twarda baba - nie dała po sobie poznać. A chłop, jak to chłop - mazgaj i tyle ;)
No... to fajnisty dywanik się Luzikowi trafił, nie ma co! Chodzisz go podglądać zza winkla, czy czekasz aż o Tobie zapomni i wtedy złożysz oficjalną wizytę? Tylko nie zapomnij wtedy nakruszyć na dywanik!!! :)

Posted

Nutusia napisał(a):
! Chodzisz go podglądać zza winkla, czy czekasz aż o Tobie zapomni i wtedy złożysz oficjalną wizytę? Tylko nie zapomnij wtedy nakruszyć na dywanik!!! :)

Na razie nie chodzę, bo nie chcę, żeby mnie wyczuł.Choć mnie straaasznie korci. Ale niech się porządnie zadomowi i wtedy się tam zgłoszę z okruszkami :-)