Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dawno temacik był nie ruszany, więc cichutko się przypomnę.

Poniżej wstawiam te stawki, których wciąż mam braki - może znajdzie się jeszcze ktoś z informacjami na ich temat.

2000 r. - Chojnice (6.VIII); Głogów (22-23.I); Grudziądz (30.VII); Inowrocław (17.IX); Jarosław (19.III); Kalisz (25.VI); Kielce (14.V); Konin (27.VIII); Leszno (CH-20.II); Nowa Ruda (2-3.XII); Przemyśl (3.IX); Radom (28.V); Rzeszów (20.VIII); Słupsk (28.V); Toruń (20.VIII); Wałbrzych (25.VI); Włocławek (3.IX); Zakopane (6.VIII)

2001 r. - Jarosław (4.III); Kielce (20.V); Legnica (5.VIII); Nowy Sącz (29.VII); Płock (3.VI); Przemyśl (2.IX); Racibórz (3.VI); Radom (27.V); Rzeszów (19.VIII); Słupsk (27.V); Wałbrzych (24.VI); Zakopane (5.VIII)

2002 r. - Włocławek (1.IX)

2003 r. - Przemyśl (19.X); Wałbrzych (1.VI)

2004 r. - Legnica (1.VIII); Przemyśl (5.IX)

2005 r. - Włocławek (4.IX)

Tak przy okazji mam jeszcze pytanie dotyczące wystawy Europejskiej z 2001 roku. Czy ktoś z Was może natrafił na jakieś informacje dotyczące tej wystawy?

Pozdrawiam

• Replies 97
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Agappe napisał(a):
Bety a zdradzisz po co Ci te wszystkie stawki???? :>

Jako osoba żywo zainteresowana rozwojem rasy, kompletuję takie właśnie rzeczy do archiwum (w tej chwili - już tylko, a może na razie - domowego).
Mam także zamiar stworzyć statystykę dotyczącą akity amerykańskiej - w jakim kierunku zmierza, jak zmienia się jej popularność, które hodowle w jakich latach dominowały itp. (takie naukowe rozważania, które jeszcze zostały mi z czasów pisania magisterki). Jeśli tylko nadarzy się okazja i kogoś więcej to zainteresuje - to wszystkie te rozważania zostaną upublicznione.
A czemu pytasz?

• 5 months later...
Posted

Błyskotka napisał(a):
A ja mam gorącą prośbę :modla:.
Potrzebuję stawkę chow chow z 2004 roku z Zabrza.
Może ktoś umiałby mi pomóc :modla:.

Znalazłam stary wydruk ze stony oddziału
Zabrze 10.X.2004
(czarny i błękitny)
Suki

Klasa otwarta
BARIA Qinghai

(rudy)
Psy
Kasa młodzieży
EMIR od Zyndermana
Klasa pośrednia
BREJK An-Dom
RAMZES Marwelon
Klasa championów
ELLS z Legendy Tybetu
Suki
Klasa młodzieży
ATMA Korina
Klasa otwarta
ROZI Mały Kacper

Pzdr

Posted

bonia napisał(a):
Chojnice 4 sierpnia 2002
Duży Japoński Pies
suki
kl otwarta
Sasquehanna KENKA

to wszystko

Ojej - jaka niespodzianka :) DZIĘKUJĘ ŚLICZNIE :)
Pzdr

• 2 weeks later...
Posted

Cockerek napisał(a):
Poszukuję stawki maltańczyków z Poznania 2003. Ma ktoś może?

PSY
Klasa młodzieży
DODO BIAŁY SKRZAT
Klasa championów
UBALY DES SUPERS-SUPERS

SUKI
Klasa młodzieży
AISZA BIAŁA ENERGIA
Klasa pośrednia
HAPPY MLT FANGOR
Klasa otwarta
CARIN RADYNSKY POKLAD
Klasa championów
MOONLIGHT
SOSPIRITUAL

Pzdr

• 2 years later...
Posted

Przypomnę cichutko ten temat (dopiero teraz zobaczyłam jak dawno był zaktualizowany), może ktoś jeszcze coś znajdzie.

Zapraszam do pierwszego postu.

Pzdr

• 1 year later...
Posted

Czy ktoś z Was posiada może katalogi z grupą V FCI, z dwóch wystaw Europejskich:
- Tulln 2-5.VI.2005
- Helsinki 9-10.VI.2006

(Sprawa pilna - plisssss)

Pzdr

Posted

Asiaczek napisał(a):
Sorki, bety, nie pomogę...
Może warto ustalić, wogóle kto był i wtedy do tej osoby uderzyć?

Pzdr.

Też o tym pomyślałam - weszłam na tematy, ale albo potencjalna "ofiara" :) dawno nie była na dogo, albo ci co chwalą się że byli to nie w tym dniu. A na którejś z wystaw tak się pewne szpice kłóciły, że wymiękłam bo nic innego nie było tylko nawalanka na siebie i się pogubiła kto był, a kogo nie było.

Pzdr

Posted

bety napisał(a):
Czy ktoś z Was posiada może katalogi z grupą V FCI, z dwóch wystaw Europejskich:
- Tulln 2-5.VI.2005
- Helsinki 9-10.VI.2006
(Sprawa pilna - plisssss)
Pzdr

bety, wiesz co? A może napisz do Austrii i do Helsinek z prośba o udostępnienie (odpłatnie lub nie) tych katalogów. Ja tak kiedys napisałam do Francji i przysłali mi komplet katalogów ze wszystkich dni (nie pamiętam, czy chodziło o Europejską czy o jakąś Światówkę...). Ewent. może niech dadza jakiś link do stawek... Moim zdaniem warto spróbować:)

pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
bety, wiesz co? A może napisz do Austrii i do Helsinek z prośba o udostępnienie (odpłatnie lub nie) tych katalogów. Ja tak kiedys napisałam do Francji i przysłali mi komplet katalogów ze wszystkich dni (nie pamiętam, czy chodziło o Europejską czy o jakąś Światówkę...). Ewent. może niech dadza jakiś link do stawek... Moim zdaniem warto spróbować:)

pzdr.

Wiesz co to jest pomysł. Dzięki. :)
Pzdr