Jump to content
Dogomania

Udało się!!!! Kapselek ma cudowny dom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Recommended Posts

• Replies 803
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ewu napisał(a):
Co u Kapselka??? Martwię się...

Nie martw się :)
Wszystko bez zmian... niestety.
W przyszłym tygodniu będę miała więcej czasu (praca do 16) zrobię jakieś fotki.

Posted

Dzięki:)) Korzystam z wątku córki , która na szczęście od wczoraj ma znowu internet. :) Jutro wyczyści skrzynkę( nie chciałam jej mieszać) ,wtedy dam znać i poproszę o nr konta :) Pytałam o tego hycla, tym się tak martwię... Gdybym mieszkała blisko pomogłabym w opiece, ale to setki kilometrów:(( Głaski dla Kapselka.

Posted

Nie oddam Kapselka hyclowi... Urząd obiecał ze mnie powiadomią jak będzie miał przyjechać.
Mam nadzieję, że zrobią jak obiecali i naszego niuniusia nie zabiorą :(
Z nimi nigdy nic nie wiadomo...

Posted

Roszpunka napisał(a):
Z tego, co pisała Tayga miasto wysyła psiaki do Białogardu - tam najtaniej. Ale mogłam coś pomylić ...

Podobno Białogard ma zakaz przyjmowania psów wydany przez powiatowego weta. To mordownia.
Nie wiem dokad mogą jechać. Pewnie dowiem się po fakcie...
Jedynym ratunkiem jest szybko znalezienie innego miejsca dla 4 psów - niewykonalne :(

Posted

Witam,
Trafiłam na ten wątek przez przypadek. Jeżeli Kapsel nie wymaga bardzo częstych wizyt u weta, tylko raczej pielęgnacji w domu to mogę mu zaofiarować domowy dom tymczasowy na okres ok. 3 miesięcy, byc może i dłużej. Mieszkamy we Wrocławiu, 2 miesiące temu adoptowalismy psa z wałbrzyskiego schroniska przez dogomanię. Wcześniej mieliśmy suczkę z wrocławskiego schronu, która w lipcu zmarła na raka.

Posted

Barrybede napisał(a):
Witam,
Trafiłam na ten wątek przez przypadek. Jeżeli Kapsel nie wymaga bardzo częstych wizyt u weta, tylko raczej pielęgnacji w domu to mogę mu zaofiarować domowy dom tymczasowy na okres ok. 3 miesięcy, byc może i dłużej. Mieszkamy we Wrocławiu, 2 miesiące temu adoptowalismy psa z wałbrzyskiego schroniska przez dogomanię. Wcześniej mieliśmy suczkę z wrocławskiego schronu, która w lipcu zmarła na raka.

Dzięki Ci dobra Cioteczko! Mam nadzieję, że uda się uratować Kapselka. Oferujesz tymczas płatny, czy BDT?

Posted

Roszpunka, napisz mi prosze na PW jakie on ma problemy zdrowotne i jakich wymaga zabiegów.
Czy ma obrożę, jaki wymiar powinno mieć legowisko dla niego.
W jakim wieku może być Kapselek, czy jest wykastrowany?