Roszpunka Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 Cioteczki kochane, zajrzyjcie do ONka, którego życie nie oszczędzało a teraz czeka go igła....http://www.dogomania.pl/threads/2143...-u%C5%9Bpienie!!! Quote
Javena Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 Ciocia Stufińska obiecała Kapselkowi 100zł .Napisała to na bazarku. http://www.dogomania.pl/threads/214252-Troch%C4%99-tego-i-owego-.Dla-Ciebie-pupila.-Do-22.-09.-.?p=17593015#post17593015 Quote
tayga Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 ewu napisał(a):Co u Kapselka??? Martwię się... Nie martw się :) Wszystko bez zmian... niestety. W przyszłym tygodniu będę miała więcej czasu (praca do 16) zrobię jakieś fotki. Quote
ewu Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 Dzięki:)) Korzystam z wątku córki , która na szczęście od wczoraj ma znowu internet. :) Jutro wyczyści skrzynkę( nie chciałam jej mieszać) ,wtedy dam znać i poproszę o nr konta :) Pytałam o tego hycla, tym się tak martwię... Gdybym mieszkała blisko pomogłabym w opiece, ale to setki kilometrów:(( Głaski dla Kapselka. Quote
tayga Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 Nie oddam Kapselka hyclowi... Urząd obiecał ze mnie powiadomią jak będzie miał przyjechać. Mam nadzieję, że zrobią jak obiecali i naszego niuniusia nie zabiorą :( Z nimi nigdy nic nie wiadomo... Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 ... mam nadzieję, że poinformują... Mizianko dla Kapselka. Quote
ewu Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 A co z pozostałymi psiakami. co hycel ma do nich? Matko , przecież jest ustawa, nie zrobią im krzywdy? Quote
Roszpunka Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 Pozostałe pojadą do schroniska... W okolicy nie ma dobrego :shake: Quote
Roszpunka Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 Z tego, co pisała Tayga miasto wysyła psiaki do Białogardu - tam najtaniej. Ale mogłam coś pomylić ... Quote
tayga Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 Roszpunka napisał(a):Z tego, co pisała Tayga miasto wysyła psiaki do Białogardu - tam najtaniej. Ale mogłam coś pomylić ... Podobno Białogard ma zakaz przyjmowania psów wydany przez powiatowego weta. To mordownia. Nie wiem dokad mogą jechać. Pewnie dowiem się po fakcie... Jedynym ratunkiem jest szybko znalezienie innego miejsca dla 4 psów - niewykonalne :( Quote
Roszpunka Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 Niewykonalne, niestety... :shake: Quote
Barrybede Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 Witam, Trafiłam na ten wątek przez przypadek. Jeżeli Kapsel nie wymaga bardzo częstych wizyt u weta, tylko raczej pielęgnacji w domu to mogę mu zaofiarować domowy dom tymczasowy na okres ok. 3 miesięcy, byc może i dłużej. Mieszkamy we Wrocławiu, 2 miesiące temu adoptowalismy psa z wałbrzyskiego schroniska przez dogomanię. Wcześniej mieliśmy suczkę z wrocławskiego schronu, która w lipcu zmarła na raka. Quote
Roszpunka Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 Barrybede napisał(a):Witam, Trafiłam na ten wątek przez przypadek. Jeżeli Kapsel nie wymaga bardzo częstych wizyt u weta, tylko raczej pielęgnacji w domu to mogę mu zaofiarować domowy dom tymczasowy na okres ok. 3 miesięcy, byc może i dłużej. Mieszkamy we Wrocławiu, 2 miesiące temu adoptowalismy psa z wałbrzyskiego schroniska przez dogomanię. Wcześniej mieliśmy suczkę z wrocławskiego schronu, która w lipcu zmarła na raka. Dzięki Ci dobra Cioteczko! Mam nadzieję, że uda się uratować Kapselka. Oferujesz tymczas płatny, czy BDT? Quote
unixena Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 Dzien dobry ..ale tu wiesci ..i to z rana ...Kapselek to taki maluch kochany ..4 kg .wdzieku ... Quote
Barrybede Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 Oczywiscie że bezpłatny, jedynie prosiłabym o zwrot kosztów ew. weta i lekarstw. Quote
Roszpunka Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 Wspaniałe wieści! Kapselku, życie przed Tobą! Quote
Barrybede Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 Roszpunka, napisz mi prosze na PW jakie on ma problemy zdrowotne i jakich wymaga zabiegów. Czy ma obrożę, jaki wymiar powinno mieć legowisko dla niego. W jakim wieku może być Kapselek, czy jest wykastrowany? Quote
Roszpunka Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 Tayga będzie wiedziała więcej, ja tu tylko kibicuję ;) Quote
Recommended Posts