Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 86
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nie mogę przestać o nim myśleć...stale jak jadę to się rozglądam i nie widać go nigdzie ;-( a w pt.jakiś debil potracił gołębia i go zostawił na środku jezdni żywego...biedaczek malutki nie mógł iść,siedział biedulek i patrzył tymi oczkami..zawiozłam go do azylu dla ptaków .. Pani mówiła,że ma nóżkę złamaną i jeżeli na usg miednica wyjdzie cała to za 3tyg.go wypuszczą :-) za kilka dni zadzwonie zapytać jak się maluszek ma :-)

Posted

Paula95 napisał(a):
Dobrze, że Mamba od razu zaakceptowała nowych właścicieli. :)

Paulina -a kto wczesniej zrobil kontrole?
A moze tak pozniej odwiedzic bez zapowiedzi mambe ,zobaczyc naocznie jak sie jej wiedzie.?
Poza tym sa dogomaninki z Gniezna to moga uczynic kontrole.

Posted

wizyty przed adopcyjnej nie było,to dobrzy znajomi kuzynki(która ma ode mnie też psiankę wyciągnieta przeze mnie z jednego ze schronisk,kota z jakieś fundacji i kotke przybłęde,więc na pewno by nie poleciła mi ludzi,którzy mieli by złe zamiary co do psa) Pani,która wzięła Mambę zawsze marzyła o psie,ale zawsze jej rodzice się nie zgadzali,teraz jak już ma swoją rodzinkę i większe lokum to spełniła swoje marzenie.. Wiem,że ludzie to potrafią ściemniać,będąc w schronisku wolontariuszem wiele się nasłuchałam kłamstw..mamy spisana umowę adopcyjną-bez której ani rusz:-),a na wizytę po adopcyjną wybiorę się w najbliższym czasie. Mamba teraz mieszka w Dopiewie,a fundacja do której chce dołączyć właśnie ma pod swoją opieką te rejony :-) więc wszystko pod kontrolą :-) miałam już kilku tymczasowiczy i zawsze jadę do nich w odwiedzinki,zobaczyć jak żyją :-) a z ich właścicielami jestem w kontakcie,od czasu do czasu dostaje jakieś info o psiaku :-) jest to fajne i miłe :-) na szczęście jeszcze żaden nie trafił źle ... z pracownikami schroniska i Policją najeździłam się troszkę na interwencje,dlatego wydając psa nie chcę się go tylko ''pozbyć'' i zapomnieć tylko nadzoruje potem jego dalsze losy :-)

• 3 months later...