Paulinska124 Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 Pisałam do gazety i bez problemu umieszczą ogłoszenie Mamby,więc myślę,że poczekamy i zobaczymy czy będzie jakiś odzew z gazety czy z tych ogłoszeń co jej wykupiłam.Wczoraj byłam na spotkaniu z fundacją do której chce dołączyć,obiecali pomóc i może uda się dla niej dt załatwić :-) Quote
Paulinska124 Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 ale mam nadzieję,że nie będzie takiej potrzeby,bo znajdzie dom stały,nie pozostaje nic jak trzymać kciuki :-) Quote
azalia Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 Trzymam kciuki z całych sił za dom dla Mambusi. Quote
Paula95 Posted September 7, 2011 Author Posted September 7, 2011 To może dzięki tej gazecie się uda. :) Trzymam kciuki! Quote
Paulinska124 Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 Mamba dziękuje z całego swojego serducha :-* Quote
Paulinska124 Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 Dzisiaj wyszło ogłoszenie w tygodniku gnieźnieńskim z Mambą...dzwoniła do mnie kuzynka,żę jej koleżanka chce psa wielkiego adoptować,rozmawiałam z kobitką i jest szansa,że Mamba zostanie ich psem :-) Quote
azalia Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 Oby się udało z tym domkiem,życzę Mambusi z całego serca. Quote
Paula95 Posted September 10, 2011 Author Posted September 10, 2011 To super!!! Trzymam kciuki z całych sił. :) Quote
azalia Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 I co z domkiem dla Mambuni,jest szansa? Quote
Paulinska124 Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 w sobotę przyjedzie rodzinka poznać Mambę,jeżeli się z nimi zaprzyjaźni to ją wezmą :-) Quote
Paula95 Posted September 11, 2011 Author Posted September 11, 2011 Paulinska124 napisał(a):w sobotę przyjedzie rodzinka poznać Mambę,jeżeli się z nimi zaprzyjaźni to ją wezmą :-) Mam nadzieję, że ją pokochają.:) Quote
azalia Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 Niech rodzinka pokocha Mambusię i niech jedzie dziewczynka do swojego domku. Quote
Paulinska124 Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 jutro wielki dzień :-) mam nadzieję,że się uda :-) właśnie dzwoniła Pani Dorota i jutro popołudniu przyjadą zobaczyć i poznać Mambę:-) myślę,że jak ją poznają to na pewno się w niej zakochają :-) innej opcji nie ma :-) psu siostry Tediemu będzie jej brakowało,bo razem szaleją i biegają po dworze .. tak w ogóle to nie odebrałam ani jednego tel.z ogłoszeń i z gazety,aż jestem zdziwiona tym ludzkim brakiem zainteresowania ;-( pozdrawiam wszystkich i jutro się odezwę :-) trzymajcie kciuki :-)i Quote
Paula95 Posted September 16, 2011 Author Posted September 16, 2011 Ja ogłaszałam jedną sunię baaardzo długo. I dostałam w jej sprawie tylko jeden telefon, ale i tak nic z tego nie wyszło... O niektóre psy domy się "biją" a w sprawie innych nikt nie dzwoni... Przykre to. Ale trzymam kciuki, wierzę, że Mambie się poszczęści i ktoś ją pokocha na dobre i na złe. :) Quote
Sheltii Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 Trzymam kciuki za sunię. Na pewno się uda. Quote
Paula95 Posted September 17, 2011 Author Posted September 17, 2011 Właśnie dostałam sms od Pauliny, że Mambuśka pojechała do domu!!!:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
azalia Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 Niech Mambusia będzie szczęśliwa i czekamy na wiadomości. Quote
Paulinska124 Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 Dziękuje wszystkim za chęć pomocy dla Mamby i za zaglądanie do niej :-) Mamba pojechała wieczorkiem do nowego domku,mam nadzieję,że ostatniego domku :-) ma teraz towarzyszkę do zabaw 10 letnią córkę Paulinę :-) będzie mieszkała w domu. Za jakiś czas pojadę na wizytę po adopcyjną :-) pozdrawiam wszystkich i jeszcze raz dziękuje :-) Quote
Paulinska124 Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 a mi smutno jakoś się zrobiło ;-( cieszę się bardzo,że znalazła dom,bo u mnie niestety zostać nie mogła,ale tak jakoś smutno mi... dzisiaj jak czekałam aż przyjadą ją zobaczyć to jej tłumaczyłam,że będzie miała domek w końcu i nie będzie już mieszkała w budzie... fajnie było patrzeć jak na widok tych ludzi się cieszyła tak jakby wiedziała i czuła,że ją wezmą i tam będzie szczęśliwa:-) a z córeczką biegała po całej działce :-) Quote
Paula95 Posted September 18, 2011 Author Posted September 18, 2011 Dobrze, że Mamba od razu zaakceptowała nowych właścicieli. :) Quote
azalia Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 Paulinska,nie wiesz co u Mambusi,a moglabyś zadzwonić i zapytać,bardzo prosimy. Quote
Paulinska124 Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 Pewnie,że wiem :-) Mamba pojechała do domku w sobotę wieczorem,już następnego dnia wieczorem dzwoniłam by zapytać jak zniosła podróż i pierwszą noc.. wszystko o.k. dostałą ode mnie Chappi i puszkę na dobry początek :-)suchej karmy nie chciała jeść w pierwszym dniu,za to bardzo smakowały jej resztki z obiadku :-) i puszeczka :-) dzisiaj właśnie dostałam mms-a z jej uśmiechnięta mordką :-) i Pani Dorota pisała,że już co raz bardziej czuje się jak u siebie,ma apetyt,je ładnie wszystko i polubiła i zaakceptowała swoje posłanko :-) ... ucieszyła mnie dzisiaj ta wiadomość od nich,bo mając u siebie psa kilka tygodni człowiek jak by próbował się nie bardzo przywiązywać niestety tak się nie da ... popłakałam sobie troszkę w sobotę w nocy tak jakoś smutno mi było mimo,że Mamba poszła w polecone ręcę przez moją kuzynkę (która zresztą też ma psa ode mnie :-) ) i wiem,żę ma tam dobrze,ale rozstania zawsze bolą... to już kolejna była moja tymczasowiczka,którą pożegnałam.. a dzisiaj jak wracałąm z pracy do domu koło 23 wybiegł mi wielki owczarek niemiecki chudy i przerażony,wołałam go to podszedł chciałam nawrócić,bo samochód z naprzeciwka jechał i znikł...kilka razy nawracałam,jechałam,wołałam go i szukałam,ale niestety znikł...drogi polne były w koło i jedno gospodarstwo w oddali i jakieś worki chyba z ziarnem i silosy..nie wiem gdzie poszedł...ciemnica straszna...a ja teraz przez niego nie mogę spać,bo się martwię,żeby mu się nic nie stało...biedulek... ;-( sam w tych ciemnościach.. Quote
Recommended Posts