Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mamba ma dom:loveu::loveu::loveu:

To bardzo pilnie, dlatego proszę zaglądajcie, radźcie, zapraszajcie ciocie.

Na prośbę Pauliny, u której przebywa Mamba, zakładam suni wątek. Paulina ma razem z Mambą 8 psów i 6 kotów. Niestety nie może u niej zostać, ponieważ jedna z suczek jej NIENAWIDZI. Nie mogą razem przebywać. Mamba jest oddzielona od reszty psów, ale jak tylko słyszy, że stado biega i razem się bawi, to szaleje... Jest wypuszczana 3 razy dziennie, aby bawić się z innymi psami, a wówczas Nikita jest zamknięta. Na dodatek Mamba jest jeszcze nie zaszczepiona i niewysterylizowana, więc jeśli dostanie cieczkę będzie musiała w zamknięciu spędzić większość dnia, bo jeden z psów Pauliny jest jeszcze niewykastrowany. Paulina znalazła Mambę przywiązaną do schroniskowej furtki- wzięła ją na DT. Po kilku dniach znalazła wspaniały DS, ale niestety nie mogła tam dłużej zostać-jej właściciele stracili dach nad głową i tak Mamba znowu trafiła do DT.

Mamba jest usłuchanym, około rocznym, pieskiem. Toleruje inne psy i suczki. Nie przejawia agresji w stosunku do dzieci(miała kontakt z 2 i 11 latkiem). Czasami zdarza jej się pogonić któregoś z kotów Pauliny, ale to raczej w celu zabawy.

Mamba przebywa w miejscowości Pobiedziska- kilka kilometrów od Gniezna.

Pilnie musimy znaleźć Mambie BDT, a najlepiej DS. Jeśli go nie znajdzie, Paulina będzie zmuszona oddać ją do schronu, a tego nie chce... Ona ma wielkie serce i kocha zwierzaki, ale niestety Mamba nie może u niej dłużej zostać. Dlatego proszę Was o pomoc. O szukanie domu. Może udałoby się zebrać pieniądze na sterylkę Mamby? Proszę, pomóżcie! To bardzo pilne.

• Replies 86
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziękuję za zaproszenie.
Niestety ja również jestem w kropce....
Mogę prosić o dane kontaktowe z Pauliną? Potrzebne będą do ogłoszeń a sunia roczna- mam nadzieję, że szybko znajdzie odpowiedzialny DS.

Posted

magdyska25 napisał(a):
Dziękuję za zaproszenie.
Niestety ja również jestem w kropce....
Mogę prosić o dane kontaktowe z Pauliną? Potrzebne będą do ogłoszeń a sunia roczna- mam nadzieję, że szybko znajdzie odpowiedzialny DS.

Paulina mówiła, że sunia poogłaszana, ale odzewu brak. :( Na PW wyślę Ci jej numer.

Posted

Ciocie, błagam. Pomóżcie. Chyba zbliża się cieczka Mamby, bo niewykastrowany pies Pauliny zaczyna na nią naskakiwać. Dodatkowo Mamba wyje w nocy... Proszę, pomóżcie...:placz: