Paula95 Posted August 21, 2011 Posted August 21, 2011 Mamba ma dom:loveu::loveu::loveu: To bardzo pilnie, dlatego proszę zaglądajcie, radźcie, zapraszajcie ciocie. Na prośbę Pauliny, u której przebywa Mamba, zakładam suni wątek. Paulina ma razem z Mambą 8 psów i 6 kotów. Niestety nie może u niej zostać, ponieważ jedna z suczek jej NIENAWIDZI. Nie mogą razem przebywać. Mamba jest oddzielona od reszty psów, ale jak tylko słyszy, że stado biega i razem się bawi, to szaleje... Jest wypuszczana 3 razy dziennie, aby bawić się z innymi psami, a wówczas Nikita jest zamknięta. Na dodatek Mamba jest jeszcze nie zaszczepiona i niewysterylizowana, więc jeśli dostanie cieczkę będzie musiała w zamknięciu spędzić większość dnia, bo jeden z psów Pauliny jest jeszcze niewykastrowany. Paulina znalazła Mambę przywiązaną do schroniskowej furtki- wzięła ją na DT. Po kilku dniach znalazła wspaniały DS, ale niestety nie mogła tam dłużej zostać-jej właściciele stracili dach nad głową i tak Mamba znowu trafiła do DT. Mamba jest usłuchanym, około rocznym, pieskiem. Toleruje inne psy i suczki. Nie przejawia agresji w stosunku do dzieci(miała kontakt z 2 i 11 latkiem). Czasami zdarza jej się pogonić któregoś z kotów Pauliny, ale to raczej w celu zabawy. Mamba przebywa w miejscowości Pobiedziska- kilka kilometrów od Gniezna. Pilnie musimy znaleźć Mambie BDT, a najlepiej DS. Jeśli go nie znajdzie, Paulina będzie zmuszona oddać ją do schronu, a tego nie chce... Ona ma wielkie serce i kocha zwierzaki, ale niestety Mamba nie może u niej dłużej zostać. Dlatego proszę Was o pomoc. O szukanie domu. Może udałoby się zebrać pieniądze na sterylkę Mamby? Proszę, pomóżcie! To bardzo pilne. Quote
Paula95 Posted August 21, 2011 Author Posted August 21, 2011 Zapraszajcie proszę ciocie. Nie chcę, żeby ona wylądowała w schronie. :( A tym bardziej Paulina tego nie chce. :-( Quote
haliza Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 Zaglądam do małej ale mogę tylko to zrobić :oops: nie mam domku do adopcji:oops: Quote
magdyska25 Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 Dziękuję za zaproszenie. Niestety ja również jestem w kropce.... Mogę prosić o dane kontaktowe z Pauliną? Potrzebne będą do ogłoszeń a sunia roczna- mam nadzieję, że szybko znajdzie odpowiedzialny DS. Quote
Martika&Aischa Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 Jestem na zaproszenie ......niestety nie moge pomóc :( będę zaglądała :( Quote
Paula95 Posted August 24, 2011 Author Posted August 24, 2011 magdyska25 napisał(a):Dziękuję za zaproszenie. Niestety ja również jestem w kropce.... Mogę prosić o dane kontaktowe z Pauliną? Potrzebne będą do ogłoszeń a sunia roczna- mam nadzieję, że szybko znajdzie odpowiedzialny DS. Paulina mówiła, że sunia poogłaszana, ale odzewu brak. :( Na PW wyślę Ci jej numer. Quote
magdyska25 Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 ok. Im więcej ogłoszeń tym większa szansa! Quote
Paula95 Posted August 24, 2011 Author Posted August 24, 2011 magdyska25 napisał(a):ok. Im więcej ogłoszeń tym większa szansa! Pewnie, tym bardziej, że nie wiem na jakich portalach sunia ogłoszona. Quote
Martika&Aischa Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 Pokazuj się sunieczko ............. Quote
Paula95 Posted August 25, 2011 Author Posted August 25, 2011 Mamba ma zamówiony pakiecik 80ogłoszeń. Musimy trzymać kciuki, żeby udało jej się znaleźć szybko dom. Quote
Martika&Aischa Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 Paula95 napisał(a):Mamba ma zamówiony pakiecik 80ogłoszeń. Musimy trzymać kciuki, żeby udało jej się znaleźć szybko dom. No to zaciskamy z całych sił:thumbs: Quote
Paula95 Posted August 27, 2011 Author Posted August 27, 2011 Ciocie, proszę pomóżcie rozsyłać wątek Mamby. Ona ma naprawdę mało czasu. ;( Quote
azalia Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 Mambuniu kochana,niech dobry ludź cię wypatrzy. Quote
Paula95 Posted August 30, 2011 Author Posted August 30, 2011 Ciocie, błagam. Pomóżcie. Chyba zbliża się cieczka Mamby, bo niewykastrowany pies Pauliny zaczyna na nią naskakiwać. Dodatkowo Mamba wyje w nocy... Proszę, pomóżcie...:placz: Quote
Recommended Posts