Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

stop!
Batman ma dom!

dzwonilam do schroniska, no i ponoc w sobote batman zostal wydany jakiejs pani. nie ejst to na 100proc, tylko na 95, bo moglysmy telefonicznie rozawiajac psa pomylic, ale 95, ze to o niego nam obu chodzilo.
bo mlody, 2,5 oku ,jamnikowaty z wielkimi uszami to tylko on byl.

dom niesrawdzony, wiec nie wiem, czy sie cieszyc :(

• Replies 119
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

O w mordę....
Może i cieszyć, już sama nie wiem. W sobotę był 9, ta babka miała go odebrać. Może go zabrała.
Mogłabyś do niej zadzwonić i zapytać? Coś byśmy wiedzieli...

Posted

kora78 napisał(a):
ale ona go w srode miala wziasc, nie w sobote.

coś mi się z tym 9-tym przyczepiło

azalia napisał(a):
Martwię się bardzo,czy Batuś dobrze trafił,dziewczyny błagam poruszcie niebo i ziemię i dowiedzcie sie czegoś.

Ja też się niepokoję, ale jak pies jest w schronisku to zawsze jest prawdopodobieństwo, że pójdzie do niesprawdzonego domu, co nie znaczy, że złego.

Posted

kora78 napisał(a):
stop!
Batman ma dom!

dzwonilam do schroniska, no i ponoc w sobote batman zostal wydany jakiejs pani. nie ejst to na 100proc, tylko na 95, bo moglysmy telefonicznie rozawiajac psa pomylic, ale 95, ze to o niego nam obu chodzilo.
bo mlody, 2,5 oku ,jamnikowaty z wielkimi uszami to tylko on byl.

dom niesrawdzony, wiec nie wiem, czy sie cieszyc :(

No to czekamy bo na Fb musze napisac , jezeli ma dom.............Oby dobry.

Posted

Niczego się nie dowiemy. U nas też nie podadza adresu ani nic, bo ustawa. Jedynie można liczyć na to, że ten, kto psiaka wydawał, obejrzał kto po niego przyszedł i powie. To też niewiele da, bo mógł brać dla kogoś.

Posted

A nie można poprosić któregoś z pracowników,żeby zadzwonił do właścicielki Batmanka i zapytał czy nie zechce powiedzieć kilku zdań o tym jak się czuje w nowym domu.Czy schronisko nie ma takiego prawa,aby sprawdzić dom?Ale w tym przypadku,jak pracownik wytłumaczy Pani,że piesek miał swój wątek i wszyscy się martwią i są ciekawi,bo wiadomo z adopcjami różnie bywa,to myślę że osoba która kocha Batmanka i chce tylko jego dobra powinna się zgodzić,a może wejdzie na wątek nawet i sama napisze.

Posted

Tylko kto potraktuje poważnie to, że psiak miał wątek? Ludzie do tego podchodzą ciągle z głupawym uśmieszkiem, nieważne, ile pomożemy, ile forsy zbierzemy, ile domów się znajdzie...

Też bym bardzo chciała, żeby jakiś ślad się znalazł :) Ale jakoś nie bardzo mam nadzieję, że komukolwiek będzie się chciało dzwonić.

Posted

wglad maja pracownicy, ci ktorzy wydaja psa przeciez dane spisuja. ale nie zdarzylo sie, by u nas dzwonili pozniej do domow pytajac o psa. przynajmniej o te nasze, watkowe. moze tak sie zdarza czasami, ale ja o tym nie wiem. pracownicy nie sa temu przychylni. pies wydany=sprawa zamknieta. na jego miejsce czeka dziesiatka nastepnych. u nas nie martwia sie, gdzie daja i jak sie dalej psu powodzi. a jak pies wroci to tez zadymy nie ma, przeciez nie maja uprawnien, by wizyty robic, by mandaty dawac. i nikogo nie informuja,ze pies zostal porzucony i do nich wrocil.

Posted

kora78 napisał(a):
pani wydajaca batmana mowila,ze mieszka w naszym miescie. u pani fajnej, normalnej, z dorosla corka, prawie dorosla. :)

Jesli jest w waszym miescie to na bank zwroci na siebie uwage swojemi uszami :)

Posted

wellington napisał(a):
Jesli jest w waszym miescie to na bank zwroci na siebie uwage swojemi uszami :)

heheheh masz racje. tyle,ze nasze miasto 50tys mieszkancow mialo jakis czas temu... to ja go na pewni nie znajde w tym tlumie
:)
ale moze...

Posted

kora78 napisał(a):
pani wydajaca batmana mowila,ze mieszka w naszym miescie. u pani fajnej, normalnej, z dorosla corka, prawie dorosla. :)

No to miejmy nadzieję, że maluch szczęśliwy, zima w schronie mu nie grozi. I może wielkie uszyska wystają teraz spod kołderki ;)