Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 119
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

z tego ogromu psow w schroniskach jest przeciez co wybierac,bez wymyslania ,ze psy maja grzybice czy swiezb.Co za dziecinada.

mmd i inne wolontariuszki ,no to po co klamac ,szybko zaadoptujcie batmana nie bedzie problemu .

Posted

nie wiem, czy Batman pojechal. jak pojechal to ja do tego reki nie przylozylam. pani nie dzwonila, wiec ja tez nie dzwonilam, bo to jej powinno zalezec. boje sie tylko,ze sama mogla przyjechac i wziasc go. zadzwonie jutro do schronu i sie dowiem, czy jest, czy zabrany.
jak jest to mozna oglaszac znow :)

Posted

mmd napisał(a):
Dzisiaj siedziałam 1,5 godziny i "czyściłam" ścianę za Batmanem na zdjęciu, żeby się lepiej prezentował :)

mmd wstaw to zdjecie:)

Posted

Ellig napisał(a):
mmd wstaw to zdjecie:)

Nie mam fotoszopa już od dawna, więc wyszło jak wyszło, ale ściana odmalowana :)
No i lepiej go widać.

Posted

kora78 napisał(a):
mmd, to teraz przyjedz do na i sciane do takiego wygladu doprowadz w realu :) nie bedziesz sie musiala tak meczyc z przerobkami :D hehe

Wolę zdalnie :)

kora78 napisał(a):
130 obejrzen na gumtree :)

a potrzebne to jedno jedyne ;)

Posted

Fajnie, że przyszłas :) Batman jest śliczny i oryginalny - mam nadzieję, że długo nie posiedzi. Coś wolno idzie z ogłoszeniami dla niego, ale jeszcze mu poszukam.