Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

BRUTUS - pies odebrany bezdomnym.
Obecnie przebywa w izolatce.
Nr ewid. 1154/11, nr na szyi 1302.
Ma słabe tylne łapki, chore oczy, zmiany skórne i jest stary... Ale jest bardzo żywiołowy, wesoły, chce żyć... :( Ratunku!

Brutus przez dłuższy czas przebywał w izolatce, jednak 13 września wrócił na boksy ogólne (czemu?? nie wygląda jeszcze na zdrowego... :shake:)... Mieszka teraz ze staruszkiem rottweilerem, przy którym nie ma szans, bo jest zbyt łagodny i zbyt słaby... Pomóżcie!!! :-(

Tekst do ogłoszeń - może ktoś by wydrukował i porozwieszał w mieście? - proszę!

Czarny labrador mix do adopcji!

Brutus jest to pełen wigoru, radości i chęci życia piesek. Jest łagodnie nastawiony zarówno wobec ludzi jak i innych psów. Niestety sytuacja Brutusa nie jest wesoła. Pies został odebrany bezdomnym w czerwcu b.r. w opłakanym stanie. Nadal jest leczony na skórę i oczka, ma także problemy z tylnymi łapkami. Ma około 9/10 lat. Schronisko nie jest to dobre miejsce dla takiego psa... Adoptując Brutusa ratujesz mu życie!!!
Schronisko dla Bezdomnych Zwierząt, Wrocław, ul. Ślazowa 2. Nr ewid. 1154/11, nr na szyi 1302. Więcej informacji: Patrycja[FONT=&amp]: 509 277 122[/FONT]

• Replies 50
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

w ogłoszeniach ni pomogę :oops:
Fajne psicho z niego.Nie wygląda na zabiedzonego .A dlaczego odebrali go tym bezdomnym ? Może wystarczyło ich wspomóc leczeniem psa.

Posted

Psisko jest już dwa miesiące w schronisku to trochę odżył. Nie widziałam go zaraz po przyjęciu, ale podobno był w bardzo kiepskim stanie, na dodatek teraz "siadły" mu tylne łapy-o ds mozna marzyć:(
A z tego co wiem to przywiozła go policja- oni zabierają zwierzę i o nic nie pytają! Zresztą kto by miał ich wspomóc w leczeniu psa?

Posted

Dzięki Lewitko :) Ostatnio dostaję tyle potwierdzeń z różnych portali ogłoszeniowych, że przegapiłam tę wiadomość. Już odpisałam :)
Popiki - bardzo dziękuję! wiem, jak strasznie męczące jest wklejanie ogloszeń.

Posted

lewitka napisał(a):
Zosiu, a powiedz mi - jeśli to nie tajemnica ;) - co tam napisali do Ciebie z Labradory.org?

Prosili o więcej informacji. Podałam im wątek na Dogo i tel. Patrycji i niestety nikt się na razie nie odezwał.