Merrick Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 Sędzia : Eli-Marie Klepp ( Norwegia ) Kto się wybiera ? :) Ja będę z oboma moimi psiskami, i tylko mam nadzieję, że sędziowanie husky i wilczaków nie pokryję się w czasie, bo będę musiała się rozdwoić :lol: Quote
romanisiberian Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 ja sie wybieram FLOWER OF LOVE galladria novitaris Quote
FROM SNOW COTTAGE Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 Suki kl.otwarta: Lavia Eskimoski Domek Quote
FROM SNOW COTTAGE Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 Panie Romanie w jakiej klasie FLOWER OF LOVE?? Quote
romanisiberian Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 FLOWER OF LOVE w klasie posredniej Quote
husky_strzegom Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 [FONT=Verdana]Stawka Przed nami jest 47 psów PSY: [/FONT][FONT=Verdana] Kl. Baby [/FONT] [FONT=Verdana] VIPER Srebro Północy Kl. Młodzieży RANGER Anana Amarok TIGER Srebro Północy Kl. Pośrednia [/FONT] [FONT=Verdana] DOUBLE WINNER The Future Is Ours Kl. Otwarta [/FONT][FONT=Verdana] EXTRA TWISTER Eskimoski Domek SUKI [/FONT][FONT=Verdana] Kl. Baby [/FONT][FONT=Verdana] ZADZIORKA Eskimoski Kl. Młodzieży [/FONT][FONT=Verdana] ARKTOGEA LARNA Fortunatus Poland FCI EMIRA Dotyk Północy TAYA Srebro Północy Arctic Friend WINTER QUEEN Kl. Pośrednia [/FONT][FONT=Verdana] FLOWER OF LOVE Galladria-Novitaris Kl. Otwarta [/FONT][FONT=Verdana] ANGEL OF HAPPY YEAR Eskimoski Domek LAVIA Eskimoski Domek VALEZJA Eskimoski Domek WAIGAMA Eskimoski Domek Kl. Championów [/FONT][FONT=Verdana] MUCH MORE INTERESTING Eskimoski Domek Do zobaczenia! [/FONT] Quote
Merrick Posted September 4, 2011 Author Posted September 4, 2011 Niestety źle przeliczyłam koszty ( zapomniałam, że muszę jeszcze opłacić klubówkę w Łodzi, na którą zgłosiłam Baldiego ) i musiałam wycofać zgłoszenie Tamlina :( Ale przyjdę z Baldurem pod ring husky po sędziowaniu wilczaków, żeby pokibicować :) Quote
Recommended Posts