Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 702
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Byłam, widziałam, ciasteczka dałam. Rzeczywiście są cudne. Jedno z nich szczekało najgłosiej z calej Kasinej ferajny, tylko nie wiem, cz to Koko czy Dżambo, bo z daleka nie rozpoznaje. No wiem, ze Dżambo ma większe uszyska, ale jak stoją obok siebie, to po jednym rzucie oka nie daję rady rozpoznać. Muszę rzucić ze dwa-trzy razy, a najlepiej podejść.

Posted

I miejsce ma Lizak, potem cała reszta, choć Lizak mnie dzisiaj miał w nosie. Za to Landryna cały czas mnie obskakiwała i drapała swoimi długaśnymi pazurami. Manicure czy tam pedicure by jej się przydało

Posted

No to może i dobrze, że jedynie w nosie Cię miał, bo ostatnio w du.... podszczypuje;)
A na Landryne trzeba by znaleźć bardzo szybką i sprawna kosmetyczkę, żeby jej te pazury ciachnęła albo wybiegać z pół dnia, związać i poucinać:)

Posted

Anię z którą byłam podszczypywał. Mnie nie mógł, bo byłam osaczona Landryną. A dla Koko muszę znaleźć jakąś kołderkę, co by jej ciepło było.

Posted

Cioteczki,
bardzo prosimy o pomoc w ogłaszaniu. Nasza sytuacja finansowa jest bardzo słaba, kończą się pieniądze na hotel i niedługo zostaniemy z psami pod bramą. Mam jakieś rzeczy na bazarek ale nie uzbieramy z tego miesięcznie ok 2 tysięcy, żeby wszystko poopłacać:-( BARDZO PROSIMY O WSZELKĄ POMOC: WPŁATY, BAZARKI, OGŁOSZENIA. Mamy 6 psów pod opieką. Dużo i niedużo ale trzeba sporo pieniędzy, żeby je utrzymać