Kamila Proc Posted January 14, 2012 Posted January 14, 2012 ja to juz mam ogolna depresje...niestety Quote
ludwa Posted January 14, 2012 Author Posted January 14, 2012 No to się chyba będziemy dołować na spółkę:) Quote
ludwa Posted January 18, 2012 Author Posted January 18, 2012 wykupiłam pakiet ogłoszeń. Dla reszty też Wszystko stoi, w telefonie cisza a kroi się nam następny podopieczny. Młoda onka:( Quote
pumcia02 Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 widziałam je w ogłoszeniach. strasznie ładne zdjęcia :) wyglądają olśniewająco. Quote
ludwa Posted January 19, 2012 Author Posted January 19, 2012 O, pierwsza olśniona! To zaklepuję je dla Ciebie:) Quote
idusiek Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 ja tez jestem olśniona ;) bo widziałam na żywo Quote
ludwa Posted January 20, 2012 Author Posted January 20, 2012 a moze ktoś potrzebuje futra poodrobaczać? http://www.dogomania.pl/threads/2214...4DogS-do-27.01 I Pity będzimy robić http://www.dogomania.pl/threads/2204...4DogS-do-30.04-) Quote
Kamila Proc Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 a ja z uporem bede przypominac o psiakach Quote
3 x Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 polazłam sobie na bazarek z ogłoszeniami a tam widze, że ludwa zgłosiła do ogłaszania Dzambo którego deczko przerobiłyśnie na sznaucera co sie kłóci z moją wizją i chciałam zgłosić swoj protest ;) bo jak popatrzyłam na Dzambo to skojarzył mi się z "moją" Zorką i tak sobie pomyśłałam jakie urocze szczeniacki by były ;) Dzambo: Zorka: tylko mi one pod wyzła niem. szorstkowłosego podchodzą ale to w sumie można sprawdzić co się lepiej sprzedaje wyżły czy sznaucery ;) Quote
3 x Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 ludwa napisał(a):Czarnuchy są wykastrowane:) Szczepienie chyba aktualne o ile dobrze kojarzę, ale ustalę:) A resztę dopiszę skrupulatnie:) Dżamboł jest kochany i wesoły, to na pewno:) I mi się podoba brzydal jeden:) o kurna już po ptokach ze szczeniakami :placz::placz::placz: że tez musiałyście się tak pospieszyć Quote
ludwa Posted January 21, 2012 Author Posted January 21, 2012 a bo ja jakoś taka mam:) Szkoda, że sama się dopatrzyłaś:) Taką miałam Ci ochotę wyłuszczyć jak się jajcowe sprawy mają:) Ale myślę, że brak jajek nie byłby jedynym problemem z uzyskaniem potomstwa tak uroczej pary. Otóż Dżambo jest raczej jamnikiem niż sznaucerem moja droga, więc stanołby na wysokości zadania o ile miałby na czym:) (pomijając, ze nie ma z czym;)) hahaha a jakie Zorka ma krótkie skarpetki, wełenki Ci zabrakło?:) Quote
3 x Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 ludwa napisał(a):a bo ja jakoś taka mam:) Szkoda, że sama się dopatrzyłaś:) Taką miałam Ci ochotę wyłuszczyć jak się jajcowe sprawy mają:) Ale myślę, że brak jajek nie byłby jedynym problemem z uzyskaniem potomstwa tak uroczej pary. Otóż Dżambo jest raczej jamnikiem niż sznaucerem moja droga, więc stanołby na wysokości zadania o ile miałby na czym:) (pomijając, ze nie ma z czym;)) hahaha a jakie Zorka ma krótkie skarpetki, wełenki Ci zabrakło?:) na krawat wszystko poszło ;) troche też się do brwi przyczepiło ;) widzisz, z tym że Dzambo to jamnik zwiększyłoby nam pole do popisu, do koloru do wyboru bysmy miały sznaucerki, wyżełki i jamniczki szorstkowłose (no dobra z tym do koloru to przesadziłam ;)) a tak jeszcze się spytam, nie chcecie Zorki jako trzeciej do kompletu ? ;) Quote
ludwa Posted January 21, 2012 Author Posted January 21, 2012 aaaaale śmieszne, aż mnie boki rozbolały ze śmiechu normalnie Oczywiście, zbieramy wszystkie czarne psy z czego wynika, że Zorka ma za dużo białego;p Nie pasuje do naszych wizji:) Quote
3 x Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 na tym zdjęciu az tak dużo białego nie ma więc moze jednak się skusicie ;) Quote
ludwa Posted January 22, 2012 Author Posted January 22, 2012 a jak ją ktoś przyjedzie oglądać, to myhslisz, że tylko boki obejrzy? Quote
3 x Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 ludwa napisał(a):a jak ją ktoś przyjedzie oglądać, to myhslisz, że tylko boki obejrzy? nie każdy leci na gołą klatę od razu ;) dobra my tu gadu gadu a ty lepiej powiedz czy macie jakiegoś czarnego oszołoma z jajkami bo z gadania to szczeniaczków nie będzie ;) a jakoś na sterylke Zorka potworka musi zarobić ;) Quote
Onaa Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 Psiaki nadal bez domków :( ? A jesteście może na fb , ogłaszacie się na 1%, pytam bo chciałam na tablicy na fb umieścić Wasz plakat. Umieściłam już jednej fundacji to i Waszej chciałam. Teraz jest ten czas oddawania tego 1%podatku, więc warto się pokazać. Quote
ludwa Posted January 22, 2012 Author Posted January 22, 2012 Jesteśmy na fb:) jak wpiszesz 4dogs, to znajdzisz. Nie mamy jeszcze plakatu. Ulotka się tworzy. Muszę pocisnąć te co się na tym znaja, bo ja to w takich rzeczach zieloniutka jestem. Ale za to zeznanie moge zrobić i odliczyć 1% :) Quote
ludwa Posted January 22, 2012 Author Posted January 22, 2012 3 x napisał(a):nie każdy leci na gołą klatę od razu ;) dobra my tu gadu gadu a ty lepiej powiedz czy macie jakiegoś czarnego oszołoma z jajkami bo z gadania to szczeniaczków nie będzie ;) a jakoś na sterylke Zorka potworka musi zarobić ;) To chyba musicie inną gołą klatę wystawić, żeby zebrać na syterylkę:) My z lubością jajka wycinamy:) Quote
3 x Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 ludwa napisał(a):To chyba musicie inną gołą klatę wystawić, żeby zebrać na syterylkę:) My z lubością jajka wycinamy:) sadystki ;) Quote
Recommended Posts