ludwa Posted December 21, 2011 Author Posted December 21, 2011 i co gorsza nic ku lepszemu się nie kroi:) Quote
ludwa Posted December 24, 2011 Author Posted December 24, 2011 A ja także życzę wszystkim psim pomagaczom oraz ich najbliżyszym Spokojnych Świąt. Rodzinnych i przepełnionych wzajemną życzliwością i ciepłem:smile: Quote
ludwa Posted December 30, 2011 Author Posted December 30, 2011 a ja zapraszam po szczęście:smile:)) http://www.dogomania.pl/threads/2202...chera-do-10.01 Quote
ludwa Posted December 31, 2011 Author Posted December 31, 2011 Ciotki:smile: Szalonej zabawy i wszystkiego najlepszego w nadchodzącym roku:smile: Quote
Kamila Proc Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 ja rowniez zycze wszelkiej pomyslnosci Quote
ludwa Posted January 4, 2012 Author Posted January 4, 2012 Nie wiem jak Koko do kotów ale ona genaralnie łagodna raczej nie przewiduję problemu. Na kilerkę nie ma zadatków żadnych;) Więc jeśli kotek będzie ok, to ze strony Koko raczej nic mu nie grozi. Zresztą ja uparcie twierdzę, że jeśli pies nie jest totalnym kilerem na kota, to wszystko zależy od kota. Poza tym mam właśnie nowego kota w domu i to on ma problem z pasmi a nie na odwrót:) Ale powoli się przełamuje, psy są ciekawe i chcą się kolegować w domu, na podwórku oczywiście by sobie za nim pobiegały, bo tak wypada ale też nie z zamiarem dziabniecia, tylko odrobiny rozrywki. Jedyne zagrożenie, to to, ze mogą rozdeptać, bo cielaki są;) Quote
Szarotka Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 U mnie kot swietenie sobie z psami radzi :):), a moja jak pogonila obcego kota, to wrocila z dziebnietym uchem ;);) Quote
Onaa Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 A czy są jakieś ostatnie zdjęcia suni, aktualne, pewnie już troszkę odrosło jej futerko. Quote
ludwa Posted January 4, 2012 Author Posted January 4, 2012 Nie mamy:( W dt nie ma aparatu a ja nie daję rady objechać. No i teraz w ogóle będę miała mniej czasu, bo roboty więcej w pracy:( Quote
idusiek Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 jak mi sie uda, to pojadę jakoś w weekend żeby odwiedzić nasze pociechy ;) Quote
ludwa Posted January 5, 2012 Author Posted January 5, 2012 te corne chcesz odwiedzić? A odwiedziłabyś Landrynę i pokierowała Państwem? Quote
idusiek Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 a Landrynę widziałam wczoraj rano :) ale spieszyłam się do pracy, jestem umówiona wstępnie na jakis wieczorny psi spacer ;) Quote
pumcia02 Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 witajcie czarnuchy. Jak rozumiem obydwa są nadal do adopcji? Quote
ludwa Posted January 5, 2012 Author Posted January 5, 2012 oczywiście. Już korzenie u Karoliny zapuszczają...Miałam wczoraj fajny telefon o Koko ale z Krosna:( i już się nie odezwał Quote
Recommended Posts