Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 83
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Biedna z ogonkiem, moja osobista Zuzia też ma złamany, do schronu z takim trafiła, mniej to widać, bo jest puszysty ale nie lubi kiedy dotykam tego miejsca, chyba ją boli :shake: wciąż.

Posted

też różnie bywa. Mój Fafik ma taki ogon ni w pięć ni w dziesięć. Takie pół ogona i jak był mały, to nie taki szczurkowaty ten ogon był ale na obcięty nie wyglądał, teraz wygląda jakby był ucięty a przecież nie jest. Ale od razu podskakuje jak się go za ogon łapie i nawet ciągać nie trzeba. Prześwietlałam go przy innej okazji i nic tam dziwnego nie ma ale reaguje jak reaguje. Moze jej już nie boli, tylko sobie zakodowała, że bolało? Z Lulka tak swoim zamiata, że chyba raczej jej nie boli;)

Posted

tja....a tacy byli przekonani i zakochani. Ta i żadna inna...:( Dobrze, że dzwonił po nią ktoś z Kowar, bo jakbym odmówiła komuś z bliższej okolicy, to bym się wściekła na tych ludzi

Posted

a ja miałam dziś telefon o Lulkę. Z Katowic chyba. Dowiedziałam się przy okazaji pogadanki, że klacze, które nie rodziły ślepną. Ja tam się na koniach nie znam ale zaskoczyła mnie ta informacja. Wynikła oczywiście ww trakcie rozmowy o sterylizacji. No i niestety uparłam się, że Lulka nie może mieć szczeniaków ani razu. Zaprosiłam Panią do schroniska;) Ma oddzwonić;)
Robimy zakłady,czy oddzwoni? Dochód z zakładów na psy oczywiście:)

Posted

ostatnio jak byłam na spacerze z psem po kastracji - był w kołnierzu, jakiś pan podszedł. Był ogromnie zdziwiony: co ten pies ma na głowie? No kołnierz, bo jest po kastracji... A on: nigdy nie widziałem czegoś takiego!!!
Był na prawdę zaskoczony...

Posted

hmm a ja właśnie odebrałam telefon od Pani, która chce oddac 2 psy : "bo nie ma im co do żarcia dawać. Przybłąkały się pół roku temu no ale rosną i trzeba je oddać do schroniska, bo nie idzie wytrzymać, żeby im codziennie gar żarcia dawać". tłumaczę jej co i jak a ona do mnie: "chyba się nie rozumiemy".

no ku***wa, definitywnie się nie rozumiemy...

#$^^(*^%^$%#@#$%^*