niunia_51 Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 Witam serdecznie:loveu: Przy poszukiwaniach karmy dla freda znalazłam na allegro karmę ROYAL CANIN MAXI JUNIOR SPECJAL CLUB A.GR . Karma ta kosztuje ok 130 zł za 15 kg więc cena jest bardzo niska jak na royala. :multi: Opakowanie też jest inne niż przy "normalnych royalach". I tu mam pytanko, czy ktoś zna tą karmę bo w necie nic nie ma na jej temat a interesuje mnie skład i dawkowanie. Quote
niunia_51 Posted November 28, 2006 Author Posted November 28, 2006 :???: czy nikt nic nie wie na temat tej karmy :???: Quote
mila_2 Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 Monia - napisz pw do ktrebor - to specjalistka od analizy składów:) Quote
Volcom Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 W tym ogłoszeniu na allegro jest podany jej skład, i nie podobają mi się w niej produkty pochodzenia zwierzęcogo (czyli odpadki). Cena też sugeruje że jest gorsza gatunkowo od tego droższego royala. Quote
Recommended Posts