Jump to content
Dogomania

Nowy kwartalnik kynologiczny "Who is who in the dog world"

Recommended Posts

• Replies 52
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

[FONT=Arial]Kochani,[/FONT]

[FONT=Arial]Prace nad pierwszym numerem "Who is who in the dog world" powoli dobiegaja konca. Jako, ze juz niedlugo tekst bedzie szedl do skladu, chcialysmy sie z Wami podzielic informacjami, na temat czworonoznych bohaterow tego numeru. Beda to przedstawiciele takich ras jak: briard, pon, owczarek podhalanski, mastif tybetanski, bulterier, airedale terier, jamnik szorstkowlosy miniaturowy, siberian husky, gonczy polski, wyzel niemiecki krotkowlosy, springer spaniel angielski, pudel miniaturowy, lhasa apso, chart polski. W zwiazku z powyzszym zapraszamy hodowcow do zapoznania sie z nasza oferta reklamowa. [/FONT]

[FONT=Arial]Ponadto zaprezentujemy znane sylwetki z takich branz jak np.: groomer, handler, szkoleniowiec, artysta czy weterynarz. Zapraszamy osoby i firmy dzialajace w tych[/FONT] [FONT=Arial]branzach do zapoznania sie z nasza oferta reklamowa.[/FONT]

[FONT=Arial]Dla naszych facebook-owych i newsletter-owych reklamodawców oferujemy 30% rabat i jak zawsze darmowy egzemplarz kwartalnika. Cennik reklam jest dostepny na stronie naszego wydawnictwa: www.forlegd.pl[/FONT]

[FONT=Arial]Wiecej szczegolow na temat konkretnych sylwetek przedstawionych w magazynie ujawnimy, gdy material bedzie w druku :)[/FONT]

[FONT=Arial]Pozdrawiamy Was serdecznie[/FONT]
[FONT=Arial]Olga Forlicz i Patrycja Spotan[/FONT]

Posted

super,czekam z niecierpliowscia na gazete:)Mam nadzieje ze art o rasach beda pisaly osoby kompetentne i beda porzadne informacje o plusach i minusach ras,o ich zdrowiu i charakterach:)
Fajnie ze beda sylwetki osob zwiazanych z psami:)Mozna by tez zrobic cykl o historii hodowli ras w Pl,historii ich hodowli:)

Posted

Może mi ktoś podesłać link do cennika, bo jakoś nie mogę znaleźć

http://www.forlegd.pl/wiw.htm

Kwartalnik "Who is who in the dog world" ma w swym założeniu nie tylko promować polską kynologię, ale również wspierać organizacje niosące pomoc psom w potrzebie. W pierwszym numerze będą mieli Państwo okazję zapoznać się z artykułem dotyczącym Pomorskiej Fundacji Rottka, która działa na rzecz rottweilerów. W związku z powyższym nasza redakcja przygotowała specjalną ofertę dla miłośników tej rasy. Otóż 10 % przychodu z reklam zamieszczonych przez hodowców i właścicieli reproduktorów rottweilerów zostanie przez nas przekazane na rzecz wyżej wymienionej fundacji.

• 4 weeks later...
Posted

Zaczynamy! Pierwszy tom "Who Is Who in the Dog World" już za kilka dni będzie gotowy ! A już dziś przygotowana została oferta specjalna dla tych, którzy już, tak jak my, nie mogą doczekać się premiery! :)

Spis treści:
[FONT=Arial][/FONT]

Na Wystawie Międzynarodowej w Poznaniu wydawać będziemy w pierwszej kolejności zamówione i opłacone wcześniej egzemplarze "Who Is Who in the Dog World"! A dla tych, którzy na tę wystawę dotrzeć nie będą mogli proponujemy wysyłkę w czwartek 20.10, dzięki czemu zamówiony egzemplarz dotrze do Was być może jeszcze przed premierą! :) Cena to jedynie 15 pln (+ ewentualne koszta przesyłki).

Przypominamy, że reklamodawcy otrzymają 1 egzemplarz gratis. Prosimy o przesłanie informacji, w jaki sposob życzą sobie Państwo odebrać publikacje.

Dla tych, którzy lubią zagłębiać się w dobrą lekturę oferujemy zakup "2 za 1"! Promocja ważna do 20.11 obejmuje zakup książki "Willa Taira - moja przygoda z czarnym terierem" oraz magazynu "Who Is Who in the Dog World" w cenie książki - 35 pln!!!

[FONT=Arial][/FONT]

Skontaktuj się z nami już dziś: forlegd@gmail.com

• 3 weeks later...
Posted

Kolejna impreza, na której będziemy obecni to międzynarodowa wystawa w Kielcach (19-20.11). Tym razem wydawnictwo Forlegd będzie mieć własne stoisko usytuowane obok sekretariatu wystawy. Wzorem wystawy poznańskiej w pierwszym rzędzie wydawane będą egzemplarze opłacone. Kontakt: forlegd@gmail.com Zapraszamy serdecznie !!

Posted

Oczywiscie, mozna kupic Who is Who in the Dog World na miejscu :)
Jestesmy w stanie wziasc ograniczona liczbe egzemplarzy, stad jesli ktos chce byc pewien, ze dostanie swoj egemplarz polecam forme przedplaty.

Serdecznie zapraszamy do odwiedzin nas na wystawie ;)

• 2 weeks later...
Posted

zamowilam...i SIE ZAKOCHALAM;D Od pierwszej strony:) Marzylam o takim pismie...Znalazlam w nim wszystko na co czekalam:) Pieknie wydane,piekne zdjecia,sedziowie,hodowle ,weterynarze,groomerzy i psy...Wszystko na NAJWYZSZYM poziomie ktory wykasowal konkurencje..tfu-Wy juz nie macie zadnej konkurencji:) Ja jestem po porstu oczarowana,i trescia i wygladem pisma...Mam nadzieje ze na 8 numerach sie nie skonczy bo ja bede protestowac;D
Pozdrawiam i DZIEKUJE za taka publikacje:)