Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 77
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tofikowa napisał(a):
Na dzień dzisiejsz mogę dołożyć do transportu 50 zł, czyli mamy na razie 100. A Mars nie mógłby jechać z Cezarem?

niestety nie mógłby bo Cezara przywozi mój tata, bo jest akurat w Zywcu na jakiejś konferencji i dwóch nie ma jak zabrać. Zresztą on jest tak przerazony tym ze ma psa wieźć, że nawet mi dzis powiedział zeby Cezarek miał kaganiec bo on się boi.. :) a pewnie Cezarek bedzie przerazony równie jak mój tata.. :)

Posted

Lacia napisał(a):
niestety nie mógłby bo Cezara przywozi mój tata, bo jest akurat w Zywcu na jakiejś konferencji i dwóch nie ma jak zabrać. Zresztą on jest tak przerazony tym ze ma psa wieźć, że nawet mi dzis powiedział zeby Cezarek miał kaganiec bo on się boi.. :) a pewnie Cezarek bedzie przerazony równie jak mój tata.. :)

trzymam kciuki za jutrzejszą podróż:) a "właściciel" zgodził się oddać Cezarka?

Posted

hej na transport jeżeli my miałybyśmy jechać 8 października to potrzeba jakieś 170 zł (trasa wrocław-pszczyna-wrocław).
jeżeli miałaybysmy jechać teraz w czwartek (co nie jest pewne i może się nie udać) to potrzeba ok 230 zł (trasa leszno-pszczyna-leszno)

Posted

Cioteczki jako,ze jedna z cioteczek nie przesyla mi numeru konta na watku Zenusia-chcialam mu wyslac z 5 euro-to moge je na razie wyslac Marsikowi.Trudno-Zenus musi poczekac...
Ale potrzebuje na cito do konca tygodnia numer konta z IBANEM iSWIFTEM.Potem juz nie bede miala jak przeslac bo bede korzystac grzecznosciowo z konta kolezanki.
-

Posted

Jeżeli będą pieniążki na transport - Budrysek poświęci swój czas i pojedzie do Laci - czas mamy do jutra...
Nie wiem jak ja to ogarnę.
Po nocach robię ogłoszenia - ale zupełna cisza...

Posted

moge jutro po pracy zawiezc psiaki do Laci, mialam inne b.wazne plany ale jak nie ma wyjscia to pojade

z zywca do leszna mam 377 km, czyli w obie str 750 km
niestety auto pali mi srednio 8l/100 km * 5,20 paliwo
czyli wyjdzie ponad 300 zł, masakrycznie duzo...wiec moze znajdzie sie ktos komu auto pali mniej?