Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

hej jutro z Macią możemy przyjechać do Pszczyny po psiaki. Bardzo chciałabym zabrać Marsa ale potrzeba 170zł na transport. Dorzuci się ktoś?

• Replies 77
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

hej Mars - Psychol już u nas. Słodki piesio o niezrównoważonym charakterze. Nie znosi psów i chętnie by je wszystkie pożarł, a poza tym wielki pieszczoch..
za transport wyszło koło 180zł. czy ktoś chciałby coś wpłacić? ;)
jak tak to jak mam to zrobić? nigdy nie zbierałam kasy na dogo. Podać komuś numer konta na pw? czy np. ktoś zbierze na swoje konto a potem mi całość przeleje? nie wiem..

Posted

Mars zwany psycholem, jest kompletnie nieogarniętym psem. Ma problemy z wychodzeniem z budy, troszkę się boi ale jak się już zapnie smycz to wychodzi. na smyczy chłopak w ogóle nie umie chodzić, cały czas wchodzi pod nogi i owija nogi smyczą, jak my się wyplątałyśmy ze smyczy to Mars się znowu plątał, a potem nas i tak w kółko. Mars nie cierpi innych psów i jest dość mocno agresywny, ale do ludzi ok. Lubi głaskanie i kontakt z człowiekiem..

Posted

Łukasz__ napisał(a):
Słyszałem ,że Marsik męczy dziewczyny nadmiarem energii :D:D

Nadmiar energii to mało powiedziane. On jest nieogarnięty, nieokrzesany, nadpobudliwy, a przy tym mega agresywny do innych psów. Ten pies to po prostu diabeł wcielony ale przy tym słodki i kochany przytulas. Idealny do swobodnego biegania i stróżowania..

• 3 weeks later...
  • 2 months later...
Posted

Marsik również znalazł swoje miejsce. Przez jego dosc trudny charakter nie było to łatwe. Mars pilnuje teraz zakładu. W ciągu dnia odpoczywa (w pomieszczeniu i jest wyprowadzany na spacery) a w nocy siedzi ze stróżem albo biega po terenie, w zależności jak woli. Ogólnie myslę ze jest tam szczęśliwy.. poza tym podobno jest niesamowicie czujny i nie lubi obcych - szybko się nauczył jaka jego rola..

Posted

Lacia napisał(a):
Marsik również znalazł swoje miejsce. Przez jego dosc trudny charakter nie było to łatwe. Mars pilnuje teraz zakładu. W ciągu dnia odpoczywa (w pomieszczeniu i jest wyprowadzany na spacery) a w nocy siedzi ze stróżem albo biega po terenie, w zależności jak woli. Ogólnie myslę ze jest tam szczęśliwy.. poza tym podobno jest niesamowicie czujny i nie lubi obcych - szybko się nauczył jaka jego rola..

Jakie wspaniałe wieści :Cool!:
Dziewczyny jesteście WSPANIAŁE!!
Dziękuję,że Go przyjęłyście!
Żałuję,że wtedy nie zmieścił się jeszcze Aramis.
Ale i tak pomoc jaką nam darujecie jest nieoceniona...