ameliace Posted December 5, 2006 Author Posted December 5, 2006 Jak tak grzecznie prosicie to macie :p Jak śpi to takie niewiniątko (na dodatek na moim łóżku):evil_lol: Łapeczka :p A to jak przyłapałam Enterka na czytaniu MP :lol: Oczka Unty :loveu: Nie opisywałam wam źrebaków więc teraz to zrobię Grażka wcześniej i teraz. Najprawdopodobniej będzie siwosrokata :loveu: Ma duże predyspozycje do sportu i bardzo lubi sobie biegać A to Arba i Misiek :D 2 fundacyjnie sierotki tuż po stracie mamusiek :-( Podajże tydzień. Teraz prawie zawsze trzymają się razem;) A teraz mała kontynuacja galerii Greven (Co ja ostatnio tyle zamkniętych przez naszą kochaną Evelinkę galeryjek muszę ciągnąć :grin: ) Zabawa z kucykiem :lol: Poważna pani :eviltong: A tu na łączce Jeszcze parę foteczek macie TU Quote
Ola&Kora Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Ale on jest prześliczy :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Honey Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 [quote name='gogunia'] :-o ale ci fajnie;) Tez podziwiam i ...troche zazdroszcze :razz: :lol: Fajna fotka ! Quote
AśkaK Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Hejka Ameliace :p , dziś zrobiłam sobie spacer po galeriach i proszę na jakie cuda tu u Ciebie trafiłam!:loveu: Nie dość że śliczny rudzielec (a my też mamy rudzielca, który nawet na imię ma Rudy, więc Enter od razu podbił moje serce :p ) to jeszcze piękne konisie! Będę tu wpadać!:cool3: Masz jak w banku!;) :p PS.A na jednej fotce z poprzedniej galerii dopatrzyłam się niesamowitego podobieństwa Rudego do Enterka. :p [quote name='ameliace'] Jaka śliczna słodka dzidzia!:evil_lol: [quote name='ameliace'] A to Arba i Misiek :D Arba niewiele większa od Miśka!:lol: :loveu: Biedne źrebulki. :-( Dobrze że trafiły na dobrych ludzi, na Ciebie, że są już bezpieczne. [quote name='ameliace']Poważna pani :eviltong: Jaka zgrabna panienka! Śliczne masz tam u siebie tereny!!!:p Quote
haska_12 Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Co za pilny uczeń :loveu::evil_lol: :loveu: .. Quote
zaba14 Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 hm..czy mowisz ze to jest pit? http://amelkace.w.interia.pl/eEnterek%20043.jpg nie wieze :P pod kocykiem.. :cool3: Quote
ameliace Posted December 5, 2006 Author Posted December 5, 2006 [quote name='zaba14']hm..czy mowisz ze to jest pit? http://amelkace.w.interia.pl/eEnterek%20043.jpg nie wieze :P pod kocykiem.. :cool3: Wszyscy się o to ze mną spierają. Mi się zdaje że ojciec pit red nose a matkę widziałam, ewidentna amstaffka :p Czyli mieszanka wybuchowa ;) Ja go zawsze przykrywam. Jak śpi ze mną w nocy to zawsze ma swój kocyk, bo dostał go od żony :lol: Quote
zaba14 Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Oczywiscie ze w Twoim psie widze psa typu bull :loveu: acz kolwiek ja sama nie umie rozroznic asta od pita :cool3: no chyba ze jest red nos ;) Enter jest naprawde sliczny! :loveu: Quote
Alicja Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 ;)w galerii Grewen trzeba zmniejszyć fotaski i powinna Ewelina otworzyć ;) Nie wiedziałam ze Rangarek nie zyje:shake: ;)królowiec Ozzy też uwielbia na miękkim spać Quote
ameliace Posted December 5, 2006 Author Posted December 5, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] Nie wiedziałam ze Rangarek nie zyje Zbierze mi się za to bo miało być tajemnicą ale Bajanek mnie tak rozkleił że musiałam zdradzić. Ragrar uciekł i został zastrzelony przez myśliwych :( ;( Quote
madzia20sosnowiec Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 aaaa tooo śpioooooooooooooooch jeden :mad: :eviltong: Quote
Koma Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Fajny widok, pitbull pod kołderką :lol: :lol: :lol: Quote
Alicja Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 :-(przykro z powodu R. No buziaki na dobranoc dla Enterka:loveu: Quote
Korenia Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:-(przykro z powodu R. Kto to był Rangarek ? Pamiętam, że Enter został ojcem.. jak tam gromada ? Quote
malawaszka Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 kurde weszlam tu pierwszy raz i trafiłam na taką wiadomość :-( Rragnarr był jedynym ASTem, z którym moja Luna normalnie chodziła po podwórku :-( :-( :-( czy to na pewno chodzi o tego Rragnarra z Zawiercia? Możesz mi napisać gdzie się to stało? ja niedaleko Zawiercia chodzę z psami po łąkach i lesie i nie wiem czy mam się już bać :placz: :angryy: Quote
ameliace Posted December 6, 2006 Author Posted December 6, 2006 [quote name='malawaszka']kurde weszlam tu pierwszy raz i trafiłam na taką wiadomość :-( Rragnarr był jedynym ASTem, z którym moja Luna normalnie chodziła po podwórku :-( :-( :-( czy to na pewno chodzi o tego Rragnarra z Zawiercia? Możesz mi napisać gdzie się to stało? ja niedaleko Zawiercia chodzę z psami po łąkach i lesie i nie wiem czy mam się już bać :placz: :angryy: Chodzi o fundacyjnego Ragnara, podobnego do ONka Korenia ja mam tylko informacje o Busterze, bo on mieszka w Dębnie. Jedyny czarnuch w miocie. Ma piękną dziadkowową budowę (Dziadkową czyli Peter Pana z Wiślanego Portu) i jesł naprawdę ładny. Znajomi mają jeszcze zdjęcia naszego kochanego Bonzuli. Także piękny ;) Nie wiem czy wiecie ale Mika jest w Kirunie w Szwecjii (Za kołem podbiegunowym :cool3::cool3:) Ja byłam jej opiekunką na promie, na spacerach i wogóle jedyną osobą której chciało się z nią chodzić. Na promie to było śmiechu warte jak leżała na kanapie w barze :lol: Kelnerzy wybuchali śmiechem na jej widok :p W weekend wkeję focie w nowym domku oraz jak wygląda amstaff w głębokim śniegu a jak chcecie to mogę wkelić różne makra i widoczki Quote
ameliace Posted December 6, 2006 Author Posted December 6, 2006 Życzenia Mikołajkowe ode Mnie dla Was Ja dziś dostałam... nic. Bo DHL przysłał mojego laptopa tydzień temu ;) Quote
haska_12 Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 Ale słodka karteczka :loveu: Dziękujemy !! :evil_lol: Quote
Alynkaaa Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 witaaaaam:)slodki enterek pod kocykiem..taki dzidzius malutki:):*** Quote
malawaszka Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 ameliace napisał(a):Chodzi o fundacyjnego Ragnara, podobnego do ONka aha zatem nie o tym myślałam, jednak tak samo przykro że tak się stało :shake: Quote
AśkaK Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 [quote name='ameliace'] Życzenia Mikołajkowe ode Mnie dla Was Ja dziś dostałam... nic. Bo DHL przysłał mojego laptopa tydzień temu ;) Dziękujemy Amelka i HAPPY MIKOŁAJKÓW dla Ciebie i Enterka!!!:multi: :loveu: Ale na podusi zamiast pudelka powinien siedzieć Enter!:lol: O fotki nawet nie pytaj czy chcemy tylko dawaj!:evil_lol: Mikra ;) , makra i pitt bulle w śniegu to jest to co misie lubią najbardziej! Quote
madzia20sosnowiec Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 taaak wiem, sniegu brakuje, dlatego DHL tak wczesniej ci dowiozl :eviltong: cwany mikolaj :cool3: Quote
ameliace Posted December 7, 2006 Author Posted December 7, 2006 Macie fotki Enterka, zaraz przełączam kabel na starego kompa i daje wam fotki ze Szwecjii ;) I dla miłośników koników: Persiaczek-skoki na lonży :P Od środy prześladuje mnie ochota na jazdę bez ogłowia na Persii. Chyba dlatego, że się naoglądałam za dużo filmików o jeździe naturalnej :] Quote
AśkaK Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 A gdzie fotaski ze Szwecji?!:cool3: :mad: ;) Zdjęcia "dla miłośników koników" śliczne!:loveu: Jeździłam raz bez ogłowia - ale niezupełnie na własne życzenie.:evil_lol: W galopie w terenie Oskarkowi pękł pasek policzkowy, więc korzystając z okazji od razu wypluł wędzidło i dawaj pełną parą do stajni!:-o :evil_lol: :lol: A tak to czasem wskakiwało się na oklep jak se konisie po padoku łaziły, ale tylko na pare kroków, bo to wariaty były.:p Quote
Alynkaaa Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 witaam:) zdieeeciaaa.a....:multi: :multi: :multi: to jest to co alynkyyy lubia najbardziej:) :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: sloooooodkooooo:):):):) enterk powinien czytac chyba "moj pan..":) Quote
Recommended Posts