Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja wiem że od was :cool3:
Po za tym że ma dużą skłonność do uciecieczek to naprawdę jest kochany. Jak człowiek zwróci na niego uwagę to ten szaleje z radości i zrobi wszytsko, by zajmować się nim dalej. Mieszka w budzie którą oddał mu Enter :lol::mdrmed: i przyznam że lubi tą sypialnie ;)

• Replies 118
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

haska ja na niego mówię: "Malamutohusky w rozmarze posokowca" :lol:
Oto zdjęcia z porannego spacerku :cool3:

Widoczki na Morzycko o poranku :p

Małe tarzanko :evil_lol:

Cdn jak się odezwiecie :diabloti:

Posted

Ostatnie zdjęcie mam na tapecie na kompie:p Szkoda że nie udało mi się uchwycić jak Enter włożył głowę w dziurawy pień drzewa :lol: Może uda mi się dzisiaj wyciągnąć go na podwórko i porobić filmiki jak skacze;)

Posted

och tylko pomazyc moge o takich widokach w warszawie

duzy ten Twój pies i sliczny
O koniach nic nie pisze bo to tez moja pasja wiec nie ma sensu robic tutaj off ;) zdjecia super :p
pozdrawiamy

Posted

gdzie mieszkasz,ze masz takie piekne tereny??:crazyeye: :loveu:

To watek w sam raz dla mnie bo jest tu wszystko co lubie :) koty,psy i konie!! :)
Pozdrawiam
Sliczne zwierzaki

Posted

W miastowsi Moryniu :lol:
To jest dziura 90 km od Szczecina, niedaleko Cedyni przy samym Cedyńskim Parku Krajobrazowym. Mamy jeziorko Morzycko :cool1: i zdjęcia są właśnie znad jeziorka :cool3: A teraz może mała praca z GIMPa ku pamięci Jagiellonka
http://amelkace.w.interia.pl/koniki%20663.gif
Nie wkeję jej bo niezawsze chce się załadować. Niezabardzo udał mi się ten pierwszy gif ale może być prawda ??

Posted

[quote name='ameliace']haska ja na niego mówię: "Malamutohusky w rozmarze posokowca" :lol:
Oto zdjęcia z porannego spacerku :cool3:

Widoczki na Morzycko o poranku :p

Małe tarzanko :evil_lol:

Cdn jak się odezwiecie :diabloti:
ale rozkoszniak leśno-trawiasty

Posted

Oto filmiki z dzisiaj
Filmik 1
Mam nadzieję że odkurzacz w tle nie przeszkadza. Enter dość ładnie tu się zaprezentował :D Filmik nienajlepszy bo jednocześnie musiałam go prowadzić i nagrywać
Filmik 2
To typowy sposób nieskakania w wykonaniu Enterka
Filmik 3
Takie mało udane ale ok.
Jutro postaram się zrobić większy tor:cool3:
:stormy-sad:Ale mnie ziomki wnerwiły. Ja sobie z Enterkiem trenowałam a 3 dekli zaczęło gwizać i cmokać przez co tak rozproszyli mi Entera że nie mogłam kontynuować treningu. Cośtam zaczęli mrukać że "Jak można z takiej rasy skaczącego debila robić" "Borysek by w proch go rozmiótł" i takie tam:angryy:
Miałam ochotę im coś powiedzieć ale po 3 komendzie "spokój" Enter ustawił się obok mnie i ucichł. Co za DEKLE :angryy:

Posted

[quote name='ameliace']
Oto filmiki z dzisiaj
Filmik 1
Mam nadzieję że odkurzacz w tle nie przeszkadza. Enter dość ładnie tu się zaprezentował :D Filmik nienajlepszy bo jednocześnie musiałam go prowadzić i nagrywać
Filmik 2
To typowy sposób nieskakania w wykonaniu Enterka
Filmik 3
Takie mało udane ale ok.
Jutro postaram się zrobić większy tor:cool3:
:stormy-sad:Ale mnie ziomki wnerwiły. Ja sobie z Enterkiem trenowałam a 3 dekli zaczęło gwizać i cmokać przez co tak rozproszyli mi Entera że nie mogłam kontynuować treningu. Cośtam zaczęli mrukać że "Jak można z takiej rasy skaczącego debila robić" "Borysek by w proch go rozmiótł" i takie tam:angryy:
Miałam ochotę im coś powiedzieć ale po 3 komendzie "spokój" Enter ustawił się obok mnie i ucichł. Co za DEKLE :angryy:
Fajne filmiki z agility ;) Superasno masz ze mozesz sama przeszkody robic..zazdraszczam...

Posted

[quote name='ameliace']haska ja na niego mówię: "Malamutohusky w rozmarze posokowca" :lol:

A mi to bardziej Alaskan Husky przypomina :cool3: I to nawet bardzo :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Ps.Filmiki super :lol: :lol: :lol:

Posted

A mi to bardziej Alaskan Husky przypomina :cool3: I to nawet bardzo :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Ps.Filmiki super :lol: :lol: :lol: Tylko krótkie :(