KasiaKia Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 Podniosę ślicznego trójłapka! Basiu, co z nim będzie? Jest jakiś plan? Bo tak mało osób tu zagląda, a mnie tak żal maluszka :( Quote
Basia1968 Posted August 26, 2011 Author Posted August 26, 2011 nie mam pojęcia - co gorsze jego pobyt u weta dobiega końca. Tak samo jak Kumpel - w poniedziałek mam go zabrać - ale gdzie? Quote
KasiaKia Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 A do państwa, którzy opiekowali się Opciem??? Quote
Basia1968 Posted August 26, 2011 Author Posted August 26, 2011 niestety tam nie - Ferdek nie toleruje psów /samców/ Opcio był staruszkiem więc mu nie dokuczał, a Miszka jest młody. Quote
KasiaKia Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 Rozumiem. Maskara z tym brakiem miejsc... nie tylko Miszka czeka :( Quote
emilia2280 Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 Basia1968 napisał(a):tam wszystko jest i to kilkakrotnie - dane do konta i Fundacji o jaaa. muse jeszcze raz zobaczyc, bo wczoraj jak weszlam w wydarzenie to serio byly tylko 2 akapity i nic pod tym :O az wleze zaraz na lunchu w domu zerknác. w fundacyjnym wydarzeniu, tak, widzialam te dane, ale w Miszkowym nie. moze cos sie spsulo? Quote
Basia1968 Posted August 26, 2011 Author Posted August 26, 2011 Miszka, Kumpel, Lusia, sunia z lasu foczkowa, kiciunia maleńka, dwa szczeniaczki z lasu, pies przy drodze, Misiek z Koprzywnicy, dwa psiaki z machowa, trzy olbrzymy za Sandomierzem /Rudy, Milka i Czarny/, pies w lesie żupawskim duży boksiowaty - i kilka o których juz nawet nie pisze, bo nie ma sensu. jeżdże dokarmiam robie co moge i tyle. Quote
Aldrumka Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 podrzucę Miszkę troche mała tu wiadomości ale rozumiem, że dominuje Facebook Quote
Basia1968 Posted September 4, 2011 Author Posted September 4, 2011 mało wiadomości, bo Miszka na razie u weta do 9 września. Po tej dacie zamieszka z nami. Kumpel juz mieszka. Musimy przygotowac miejsca dla psiaków. Kupiliśmy domek z budynkami gospodarczymi w przepięknej okolicy. Quote
agusiazet Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 Basia1968 napisał(a):mało wiadomości, bo Miszka na razie u weta do 9 września. Po tej dacie zamieszka z nami. Kumpel juz mieszka. Musimy przygotowac miejsca dla psiaków. Kupiliśmy domek z budynkami gospodarczymi w przepięknej okolicy. Brawo, jeśli chodzi o zakup!!! Quote
KasiaKia Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 Basiu, to cudownie. Ogromnie się cieszę!!! A za zdrowie Miszki trzymam oczywiście mocno kciuki :) Quote
Basia1968 Posted September 9, 2011 Author Posted September 9, 2011 Miszka juz od wczoraj na tymczasie Miszka to bardzo, ale to bardzo uległy psiak. Ustepuje każdemu pieskowi miejsca. On bardzo pragnie kontaktu z człowiekiem, liże po rękach. Niesamowita psinka. Spał z nami w domu. Tak jakby psiaka nie było. Odsypiał biedaczysko wszystkie dni. Inne łaziły po domu, a jego nawet nie było ani razu słychać. Quote
emilia2280 Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 Piékna podloga! To juz u Cié Basiu na wuuuosciach? Wstaw Paulinko wsie fotki miszkowe do linka na mojej stronie plsss. Quote
Basia1968 Posted September 9, 2011 Author Posted September 9, 2011 tak na wuooooooooościach - nikt nie ma takiej podłogi jak ja:evil_lol::evil_lol: Quote
KasiaKia Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 Ulala... piękny Miszka i piękna podłoga! :D Quote
Paulina_mickey Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 emilia2280 napisał(a):Piékna podloga! To juz u Cié Basiu na wuuuosciach? Wstaw Paulinko wsie fotki miszkowe do linka na mojej stronie plsss. Dobra wrzuciłam chyba już wszystkie zdjęcia poszczególnych psów do folderów, aby każdy miał po jednym swoim. Quote
Paulina_mickey Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 W imieniu Miszki bardzo proszę o pomoc w ogłoszeniach dla niego- trzeba dac mu szansę na nowy kochający dom. Jeśli potrzeba to przygotuję tekst i zdjęcia. Quote
Aldrumka Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 ze zdjęć sądząc radzi sobie na trzech łapkach Quote
Monika_tbg Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 oj, radzi sobie chłopaczyna radzi :) coraz bardziej otwiera się na wszystko, bawi się czasami zdarzy mu się przewrócić, ale nie zwraca na to uwagi i biegnie dalej jak szalony:) Quote
KasiaKia Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 Ale ma warunki, fiu fiu... :) oby ktoś szybko pokochał trójłapka!!! Quote
KasiaKia Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 Śliczny chłopak! Pokazuj się piękny na pierwszej stronie! Quote
Basia1968 Posted September 17, 2011 Author Posted September 17, 2011 C można napisać o MIszce - a not o, że to ideał psiaka. Grzeczny, kochany, taki przytulak - zreszta śpi ze mną w łóżku:eviltong::eviltong::loveu: i Tofis też /tylko ten czort malutki to śpi pod kołdrą:evil_lol:/. Miszka świetnie radzi sobie z trzema łapuńkami. Biega, bawi się z Kumplem, Tofisiem, Tosią - zagląda też do szczeniaczków, bo ciekawy, ale go Kasia /mama mauszków/ przegania. Lubi bardzo przebywać w domku. NIe szczeka, nie dokazuje. Zjada wszystko co mu wpadnie w pysia /tak mi go żal, bo przecież jedzenia u nas mu nie brakuje, a on tak jakby na zapas jadł:-(/. Ale ogólnie to kochamy Miszeńkę i to nasze oczko:loveu:. Quote
Recommended Posts