izabela.szczepaniak Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 Cosik dog się zacina. A tu moja mała ale jeszcze nie cała fotorelacja http://foto.onet.pl/cg53f,wfc4wmkcojks miłego oglądania. Przypominam jak komuś wpadł w obiektyw mały bordoś to ja poproszę. Quote
kalyna Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 [quote name='Paatrycja']Och zazdroszczę! Nie pstrykałaś fotek przypadkiem? ;-) ja zrobiłam jakieś dwie, ale nie wiem jaka to rasa... mało znana to może to jest właśnie ta, której poszukujesz?? w każdym razie chciałam pomóc :) izabela.szczepaniak ja uchwyciłam bordery, ale niestety nie mam szczeniaka... Quote
izabela.szczepaniak Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 kalyna napisał(a):izabela.szczepaniak ja uchwyciłam bordery, ale niestety nie mam szczeniaka... Dzięki ale mi chodzi o baby rasy Dog de Bordeaux był jeden mój na całe dwa dni. Quote
marcelinka371 Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 [quote name='kalyna']ja zrobiłam jakieś dwie, ale nie wiem jaka to rasa... mało znana to może to jest właśnie ta, której poszukujesz?? w każdym razie chciałam pomóc :) izabela.szczepaniak ja uchwyciłam bordery, ale niestety nie mam szczeniaka... Ten niebieski to Charcik włoski a ten rudy to Pies faraonów tak przypuszczam:smile: Quote
Paatrycja Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 kalyna, to Cirneco Dell'Etna - mniejszy brat Psa Faraona. ;-) Quote
kalyna Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 [quote name='Paatrycja']kalyna, to Cirneco Dell'Etna - mniejszy brat Psa Faraona. ;-) oo dobrze wiedzieć :) ale napisałam, że starałam się pomóc :) a wiedziałam, że ten mały to charcik włoski, ale nie wiedziałam co to za pies ten duży :D Quote
marcelinka371 Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 [quote name='Paatrycja']kalyna, to Cirneco Dell'Etna - mniejszy brat Psa Faraona. ;-) Prawie:D Nigdy nie słyszałam o Cirneco Dell'Etna wiesz o nich coś więcej??? Quote
malwka Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 [quote name='Flaire']malwka, fotki BOMBOWE!!! dziękuję! [quote name='Nano']kurde ciotki jakie wy super fotki robicie :D ja dalej nalegam: wiecej dogów niemieckich :D wilczaków, chow-chowków, wilczarzy i saluki :) mało dogów?? Ja tylko dogi focę, po więcej zapraszam wkrótce na naszą stronkę GDphoto.prv.pl - może dziś wieczorem aktualizacja i pojawią się wszystkie dogi z Poznania :) a na zachętę: chyba przesadziłam z wielkościa... Quote
Talagia Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 A czy ktoś zrobił zdjęcie anglikom? Zapomnialam aparatu :((( Quote
izabela.szczepaniak Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 Co do pieska w sweterku i z różową obrużką to charciki włoskie natomiast ten brązowy to Cirneco dell Etna Łoj cosik się nachrzaniło :angryy: Quote
Nano Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 aaaa :D malawka :D boskie :D:D:D czekam na więcej :D Quote
sylrwia Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 Czy komuś z Was może wpadła w obiektyw moja wyżełka węgierska? (sobota/niedziela) Quote
Paatrycja Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 [quote name='marcelinka371']Prawie:D Nigdy nie słyszałam o Cirneco Dell'Etna wiesz o nich coś więcej??? Raczej wiele na temat tych psów Ci nie powiem. Bardziej interesują mnie pokrewne rasy jak Pies Faraona czy chociażby Podenco z Ibizy, ale jestem pewna, że internet na pewno zdradzi Ci kilka informacji o CDE. ;-) izabela.szczepaniak, udało Ci się uchwycić w aparacie Psy Faraona! Dziękuję! ;-) Jeżeli ktoś jeszcze dysponował by zdjęciami Faraonów i, co najważniejsze - Podenco z Ibizy, prosiłabym bardzo o wklejenie ich tutaj lub podesłania linka do galerii, gdzie będę mogła fotografie znaleźć. Prosiłabym jeszcze kogoś z Dogomaniaków z katalogiem, o spisanie przydomków psów tych dwóch ras. Będę wdzięczna! ;-) Quote
izabela.szczepaniak Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 22.10.2011 PIES FARAONA PSY-KL. OTWARTA Nr. 1438-Farao Anubis CRUSADER Nr. 1439-Reedly Road GOOGLE SUKI-KL. POŚREDNIA Nr. 1440- Farao Anubis IBIS 23.10.2011 PIES FARAONA PSY-KL. OTWARTA Nr. 1697- CRUSANDER Farao Anubis SUKI-KL. BABY 1698- ASERET Kobo SUKI- KL. POŚREDNIA Nr. 1699- Farao Anubis IBIS PODENCO Z IBIZY KRÓTKOWŁOSY PSY KL. POŚREDNIA 1701-AIR MAGIC of Darkness Quote
kingula Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 [quote name='Paatrycja']Raczej wiele na temat tych psów Ci nie powiem. Bardziej interesują mnie pokrewne rasy jak Pies Faraona czy chociażby Podenco z Ibizy, ale jestem pewna, że internet na pewno zdradzi Ci kilka informacji o CDE. ;-) izabela.szczepaniak, udało Ci się uchwycić w aparacie Psy Faraona! Dziękuję! ;-) Jeżeli ktoś jeszcze dysponował by zdjęciami Faraonów i, co najważniejsze - Podenco z Ibizy, prosiłabym bardzo o wklejenie ich tutaj lub podesłania linka do galerii, gdzie będę mogła fotografie znaleźć. Prosiłabym jeszcze kogoś z Dogomaniaków z katalogiem, o spisanie przydomków psów tych dwóch ras. Będę wdzięczna! ;-) mam podenco z Ibizy, faraona nie jestem pewna, niebawem na psiej tv będą Quote
wlkp.bernard Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 Nam poszło raczej dobrze :D Sobota BARDOS Wielkopolski Bernardyn (23 m-ce, kl. pośrednia) CWC, CACIB, ZWYCIĘZCA, BOB i ukończony CHAMPIONAT POLSKI :loveu: SAPPHIRE Na Każdą Pogodę (15 m-cy, kl.pośrednia) doskonała, ZWYCIĘZCA :loveu: Niedziela BARDOS Wielkopolski Bernardyn - niestety dopadła nas kontuzja, pomimo pięknego opisu anatomii psa w karcie odpadliśmy (decyzja sędziego zrozumiała dla mnie w 100%) SAPPHIRE Na Każdą Pogodę (kl.młodzieży) doskonała, lok.2 Gratuluję wszystkim zwycięzcom :p Quote
shirkan Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 My w sumie też zadowoleni: sobota 22.10 Mult.Ch.Gang Staff LOOK AT ME dosk.4 lok Ch.Gang Staff GIULIETTA dosk.1/2 Best Veteran a na finałach 4 lok BIS VETERAN:multi: Niedziela 23.10 Ch.Gang Staff GIULIETTA dosk.1/2 Best Veteran,na finałach niestety nie zostaliśmy. Quote
marcelinka371 Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 Paatrycja napisał(a):Raczej wiele na temat tych psów Ci nie powiem. Bardziej interesują mnie pokrewne rasy jak Pies Faraona czy chociażby Podenco z Ibizy, ale jestem pewna, że internet na pewno zdradzi Ci kilka informacji o CDE. ;-)) Oooo, to mamy wiele wspólnego ba ja też sie interesuje takimi psiakami:) A Podenco z Ibizy poprostu kocham :D Quote
izabela.szczepaniak Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 A tu już w całośći fotorelacja z Poznania ( dwa dni) http://foto.onet.pl/cg53f,wfc4wmkcojks Quote
darii_iia Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 Oo, i nawet na ostatniej stronie mój rudy grzywek jest. :) Quote
Paatrycja Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 [quote name='kingula']mam podenco z Ibizy, faraona nie jestem pewna, niebawem na psiej tv będą Świetnie! Dziękuję za informację! ;-) izabela.szczepaniak, dziękuję za przydomki! Quote
Kisses Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 kingula napisał(a):mam podenco z Ibizy, faraona nie jestem pewna, niebawem na psiej tv będą A saluka na BIS Junior i Westy BIS Weteran i para hod? Jeśli tak to poczekam z wrzucaniem aktualności na stronkę :) Quote
Nikon Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 Moja fotorelacja: http://www.zpr-husky.com/fotografika/index.php?option=com_content&view=article&id=116:pozna-midzynarodowa-wystawa-psow-rasowych-22102011&catid=3:wystawy-psow&Itemid=4 Miłego oglądania! Quote
kingula Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 Pierwsza część fotek z Poznania http://psia.tv/galeria-98-cacib-pozna%C5%84-23-10-2011.html Kisses byłaś w turkusowej spódniczce i jasnej garsonce? Mam fotki pary westów, ale niezbyt dobre, nie będę ich publikować, ew. mogę na maila podesłać. Mam też jakiegoś niesprecyzowanego westa - wystawia go dziewczyna w turkusowej kiecce ale nie wiem, czy ta sama co parę :evil_lol: Quote
Recommended Posts