Jump to content
Dogomania

2xCACIB Poznań 22 i 23 . 11 . 2011r. (Nom. Cruft)

Recommended Posts

Posted

[quote name='Yes Sir']Wszyscy piszecie o opłacie 50 zł za wjazd na teren MTP. Czy w pobliżu są inne parkingi ? czy jest możliwość zaparkowania gdzieś w pobliżu bez wjeżdżania ? sorki za pyt ale pierwszy raz będę w Poznaniu. Jeżeli macie namiar na sensowny hotel w pobliżu, który akceptuje psiury to też proszę pozdr

Można zaparkować o ile znajdzie się miejsce przed MTP a z tym jest problem i to spory. W tamtym roku jeździłam dobre pół godz. w kółko żeby znaleść miejsce. Są parkometry ale czynne do piątku sobota niedziela gratis o ile się nic nie zmieniło.

Natomiast jeżeli chodzi o nocleg to polecam ul. Śniadeckich przy MTP jest tam dużo noclegów no co do ceny to różnie. Ja dzwoniłam we wrześniu i miałam problem ale warto podzwonić i popytać ;) może to pomoże w szukaniu http://mapy.zumi.pl/?loc=Pozna%F1&turystyka=2-4

• Replies 287
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziękuję bardzo za info izabela.szczepaniak

co do noclegu zarezerwowałam 2 osobowy pokój w CAmpaniele Poznań na św Wawrzyńca , myślę że koszt 129 bez śniadania, 29 parking + 25 pies to jeszcze jak najbardziej do przełknięcia ;)

Posted

Czy ktoś orientuje się jaka w rzeczywistości jest odległość z parkingu do pawilonu 9 (ring 35). Trzeba dużo wcześniej przyjechać, by zaparkować w pobliżu danego pawilonu czy też parkingowi kierują w zależności od tego na którym ringu wystawiamy psa? Nie chciałabym przyjechać za późno, kiedy to okaże się, że nie ma wolnych miejsc parkingowych, a nie wiem jak duży jest parking i czy zmieszczą się auta wszystkich wystawiających...

Posted

[quote name='Paatrycja']Mogłabym kogoś z Was poprosić o sesję Psów Faraona w sobotę i niedzielę (3)
oraz z niedzieli zdjęcia Podenco Ibicenco krótkowłosego - jeden zgłoszony pies? ;-)[/QUOTE]

Jeżeli nie będziemy w tym samym czasie na ringu to się postaram.

Posted

Zależy czy Woody będzie chciał współpracować. ;) Chociaż z tego co wiem, u niego to nie problem. Tylko chodzi o psa naprawdę dobrego, bo to w końcu mistrzostwa Polski..

Posted

[quote name='Paatrycja']Mogłabym kogoś z Was poprosić o sesję Psów Faraona w sobotę i niedzielę (3)
oraz z niedzieli zdjęcia Podenco Ibicenco krótkowłosego - jeden zgłoszony pies? ;-)[/QUOTE]

My się wystawiamy pierwsi i po grzywaczach mogłabym się przejść i cyknąć fotki. ;). Ale najpierw musiałabym znaleźć ring i psy. Wiesz może na jakim ringu i której hali będą ?

Posted

[quote name='darii_iia']My się wystawiamy pierwsi i po grzywaczach mogłabym się przejść i cyknąć fotki. ;). Ale najpierw musiałabym znaleźć ring i psy. Wiesz może na jakim ringu i której hali będą ?[/QUOTE]

22.10.11 - Pies Faraona ring 36, pawilon 9, 12:20.
23.10.11 - Pies Faraona i Podenco Z Ibizy krótkowłosy ring 36, pawilon 9. Pies Faraona godzina 12:20 i Podenco godzina 12:40. ;-)

Posted

Ja mam pytanie skąd ta wiadomośc że opłata wynosi 50 zł za wjazd na teren MTP??:roll:
Czy to jest opłata na dwa dni czy jeden ??? I czy np. wjeżdżając w sobote rano na teren MTP można tam zostawić auto na noc?

Pytam dlatego że jesteśmy w oba dni planujemy przyjazd w sobote raniutko a wyjazd w niedziele po finałach :p

Posted

[quote name='Banshee.']Zależy czy Woody będzie chciał współpracować. ;) Chociaż z tego co wiem, u niego to nie problem. Tylko chodzi o psa naprawdę dobrego, bo to w końcu mistrzostwa Polski..[/QUOTE]

ma za sobą trochę startów na MP, zależy od handlera, Ewelina sobie z nm świetnie radzi :) Był zarezerwowany na Poznań, ale dziewczyna się nie dostała, więc jest wolny - musisz spróbować. Jestesmy w oba dni, więc w sobotę po ocenie możesz sobie zabrać paśkuda - wchodzimy 10.40 hala 3 a

Posted

w zeszłym roku była opłata 50zł za sobotę plus 50zł za niedzielę. Nie sądzę żebyś mogła zostawić tam auto na noc, ale pytaj. Może w tym roku GOSPODARZE zejdą trochę z ceny.....

Posted

[quote name='Banshee.']Że ma za sobą starty w mp, to doskonale wiem, tylko że mi zależy na większym psie, najlepiej z VII grupy..[/QUOTE]
no to nie pomogę :/ bo mój gordon na MP zupełnie sie nie nadaje, uparciuch i nie znosi halówek :diabloti:

Posted

[quote name='Paatrycja']22.10.11 - Pies Faraona ring 36, pawilon 9, 12:20.
23.10.11 - Pies Faraona i Podenco Z Ibizy krótkowłosy ring 36, pawilon 9. Pies Faraona godzina 12:20 i Podenco godzina 12:40. ;-)[/QUOTE]

Ja na ring wchodzę o 13:25 wiec jak nic się nie wydarzy to będę focić.

Posted

No i zadzwoniłam do związku zapytać się o parking na terenie MTP i miła Pani poinformowała mnie że [FONT=Book Antiqua]wjazd 50 zł za dzień[/FONT] :roll: i nie można zostawić auta na noc :shake: no to kicha.
A tak na marginesie czy na jakiejś innej wystawie jest równie drogi parking czy Poznań tak się wygórował.:diabloti: