paros Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 Właśnie przeczytałam na stronie rottka.pl że Argos ma domek :multi: :multi: Quote
Ksera Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 Argos jest cały czas u mnie, nie ma domku, jednak wymagania są spore co do przyszłego właściciela, dlatego jest ściągnięty ze stron adopcyjnych. Za dużo telefonów było w sprawie reprodukcji i chętnych aby popilnował terenu. Nie takiego ten pies domu szuka i jeżeli nie znajdzie opiekuna, który będzie chciał z nim pracować i pokocha go takiego jaki jest, to zostanie u mnie na zawsze. Quote
Frotka Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Jeśli zostanie u Ciebie to będziesz go trzymać w mieszkaniu czy na plantacji kiślu? Quote
Ksera Posted June 2, 2007 Author Posted June 2, 2007 Będzie pilnował tych 16 hektarów :evil_lol: Quote
Koperek Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Argos BAAAAAARDZO PILNIE szuka nowego domu!!! Czas u Ksery na poduchach już mu się skończył! Z takim psiakiem trzeba codziennie chociaż troszkę ćwiczyć, a Ksera tego czasu nijak nie może wygrzebać!!!:shake: POMOCY!!! Ma ktoś jakiś pomysł???:roll: Quote
Recommended Posts