Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

6 szczeniąt 5 chłopców jedna dziewczynka. umaszczenie czarne podpalane jeden biały, krotkowłose. Docelowo będą wielkości sznaucera miniaturowego , ale zupełnie innej budowy. Ich mam to suczka która kilka lat temu podczas wakacji została porzucona w miejscowości Tuczno, przybłąkała sie wraz z drugim podobnym do niej pieskiem do jednej z firm, gdzie jest dokarmiana przez pracowników i rodzi co cieczkę, szczenięta sa rozdawane byle komu.
Może w weekend uda mi sie wejść na teren zakładu zrobię zdjęcia psiakom.

Szczeniaczki maja ok 4-5 tygodni
kontakt do mnie:
adoptujzwierzaka@wp.pl tel. 668432511

http://imageshack.us/g/571/dsc06949r.jpg/

Szczenieta docelowo będą malutkimi pieskami, ich mama też jest malutka tylko grubiutka

matka szczeniat

piesek

piesek

piesek

Posted

do adopcji 5 piesków i jedna suczka, gdy robiłam zdjęcia były tylko 4 pieski więc nie mam zdjęć 2 ale są identyczne jak reszta, tylko jeden biały chłopczyk jest:)
matka szczeniąt to malutka suczka taka ok 8kg na moje oko może mniejsza tyle że jest grubiutka, została podrzucona kilka lat temu do pewnej firymy, niedługo jak sie uda zawieziemy ja na sterylke.
Szczeniaki gotowe do adopcji juz same jedzą, będą docelowo malutkimi pieskami

Posted

A kto miał im pomóc?? ja mam 3 swoje psy koty kroliki i suke ze szczeniakiem na tymczasie, :( jesli nie znajdziemy domków dla malców pewnie trafia, na łancuch do budy lub do kojca tak jak poprzednie mioty

Posted

koleżanka rozmawiała z kierownikiem firmy powiedział że zgadza sie na sterylke i obiecał pokryć jej koszty a my mamy ją zawieść do weta. Mam nadzieje ze sie uda, tylko trzeba jeszcze troszke poczekać bo ona ma pokarm