martaipieski Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 6 szczeniąt 5 chłopców jedna dziewczynka. umaszczenie czarne podpalane jeden biały, krotkowłose. Docelowo będą wielkości sznaucera miniaturowego , ale zupełnie innej budowy. Ich mam to suczka która kilka lat temu podczas wakacji została porzucona w miejscowości Tuczno, przybłąkała sie wraz z drugim podobnym do niej pieskiem do jednej z firm, gdzie jest dokarmiana przez pracowników i rodzi co cieczkę, szczenięta sa rozdawane byle komu. Może w weekend uda mi sie wejść na teren zakładu zrobię zdjęcia psiakom. Szczeniaczki maja ok 4-5 tygodni kontakt do mnie: adoptujzwierzaka@wp.pl tel. 668432511 http://imageshack.us/g/571/dsc06949r.jpg/ Szczenieta docelowo będą malutkimi pieskami, ich mama też jest malutka tylko grubiutka matka szczeniat piesek piesek piesek Quote
martaipieski Posted August 25, 2011 Author Posted August 25, 2011 do adopcji 5 piesków i jedna suczka, gdy robiłam zdjęcia były tylko 4 pieski więc nie mam zdjęć 2 ale są identyczne jak reszta, tylko jeden biały chłopczyk jest:) matka szczeniąt to malutka suczka taka ok 8kg na moje oko może mniejsza tyle że jest grubiutka, została podrzucona kilka lat temu do pewnej firymy, niedługo jak sie uda zawieziemy ja na sterylke. Szczeniaki gotowe do adopcji juz same jedzą, będą docelowo malutkimi pieskami Quote
martaipieski Posted August 25, 2011 Author Posted August 25, 2011 jeśli nie znajdą domów pewnie zostaną wydane byle komu, albo nie wiadomo co się z nimi stanie, w zakładzie w którym przebywają jeździ wiele maszyn i samochodów, mogą wpaść pod koła:( Quote
xxxx52 Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 ta pinczerkowata mama jest przeurocza ,napewno rodzi co cieczke. Psiczki blagaja o DT albo o odpowiedzialnych opiekunow w DS Quote
martaipieski Posted August 25, 2011 Author Posted August 25, 2011 tak rodzi praktycznie co cieczkę, ale jak sie uda z koleżanka zabierzemy ją na sterylke Quote
xxxx52 Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 pieski potrzebuja na cito opiekunow ,w przeciwnym razie moze stac sie nieszczescie! Quote
martaipieski Posted August 28, 2011 Author Posted August 28, 2011 podnosimy maluch , 2 szczeniaki już chyba oddane nie wiem gdzie, ale u nas w okolicy nie ma zbyt wielu miłośników psów, Quote
xxxx52 Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 o moj Bosze i nikt im nie pomogl?Moze trafia do budy na lancuch? jakie jeszcze pozostaly? Quote
martaipieski Posted August 28, 2011 Author Posted August 28, 2011 A kto miał im pomóc?? ja mam 3 swoje psy koty kroliki i suke ze szczeniakiem na tymczasie, :( jesli nie znajdziemy domków dla malców pewnie trafia, na łancuch do budy lub do kojca tak jak poprzednie mioty Quote
Hala Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 jaka jest szansa na sterylizację suczki w odpowiednim momencie? Quote
martaipieski Posted August 28, 2011 Author Posted August 28, 2011 koleżanka rozmawiała z kierownikiem firmy powiedział że zgadza sie na sterylke i obiecał pokryć jej koszty a my mamy ją zawieść do weta. Mam nadzieje ze sie uda, tylko trzeba jeszcze troszke poczekać bo ona ma pokarm Quote
martaipieski Posted August 30, 2011 Author Posted August 30, 2011 podnosimy, bo chyba kolejny został komus oddany Quote
martaipieski Posted August 30, 2011 Author Posted August 30, 2011 ok:) Dzisiaj jasnego szczeniaka zawiozłam 30km do nowego domku który załatwiła mu ciocia Magda79 Madziu dziekujemy, wiem że jest w dobrych rekach pod Twoja kontrola:) Quote
martaipieski Posted August 31, 2011 Author Posted August 31, 2011 moja ciocia wzieła dzisiaj suczkę więc zostało jeszcze 2 lub 3 chlopców czarno rudych jak na zdjeciu. Quote
Cleopatrax Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 Prześliczne te szczeniaczki, trzymam kciuki za nowe domki! Quote
martaipieski Posted August 31, 2011 Author Posted August 31, 2011 zostali tylko dwaj chłopcy czrno rude jak na zdjeciu Quote
martaipieski Posted September 3, 2011 Author Posted September 3, 2011 chyba jeszcze 3 maluchy są do adopcji bo ktoś oddał jednego(ale nie mam 100% pewności) Quote
martaipieski Posted September 5, 2011 Author Posted September 5, 2011 dzisiaj dwa szczeniaki pojechały do weta na odpchlenie i odrobaczenie a poźniej do DT Quote
Recommended Posts