JogaGalicyjskaSfora Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Galen napisał(a):ale śliczny spacer wam się udał. my z galenem jak zwykle przegapiliśmy. kiedy następny się szykuje? Następny, to spotkanie w Nowym Dworze na wystawie,towarzysko, będziemy, pokibicujemy!:multi: Quote
Ania W Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Ten spacer był naprawdę bardzo spontaniczny. Następny myślę będzie szerzej ogłoszony...A może ktoś ma inne fajne miejsce do zaprezentowania i wyjdzie z propozycją ;-) Ja w Nowym Dworze też będę towarzysko w ramach kibicowania :-) Quote
Paula_i_Świst Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 zawinięte uszko Luśni wałkowanie w dołkach... siwy Świtun Nutka Quote
Ania W Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Paula_i_Świst napisał(a): siwy Świtun A w tle jeszcze bardziej siwy Bard :razz: Czekamy na resztę fotke :p Quote
Paula_i_Świst Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Nutka Bard pozowanie Pozdrawiamy i z niecierpliwością czekamy na następny wspólny spacer :lol: Quote
Paula_i_Świst Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Ania W napisał(a):A w tle jeszcze bardziej siwy Bard :razz: Czekamy na resztę fotke :p o przepraszam, nie zwróciłam uwagi :oops: chyba skoncentrowałam się na pierwszym planie ;) Quote
Ania W Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 no juz dobrze ;-) Nadrobiłaś bardową serią w drugim rzucie. Bardzo ładne! :-) Quote
Tomo 2 Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Fajne zdjęcia uroczych psów dzięki nim mogę poznać lepiej wasze pupile. Pozdrowionka od Norki - biglusia dla szlachty polskiej:lol: Quote
puz Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 witam a czy Nuta jest z hodowli Gończaków ? po Czercie i Saksofonie Quote
Ania W Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Nutka to Okiflejda z Południowej Kniei ,więc wasza rodzina puz ;-) Quote
Paula_i_Świst Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Aniu, a myślałaś może nad powtórzeniem zeszłorocznego spaceru świątecznego w Poniedziałek Wielkanocny? Quote
Ania W Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Świąteczny spacer się nie odbył ale dzisiaj korzystając z pogody wybraliśmy się ze Świtkiem do lasu Świtun pozuje... Przeleciał ptaszek... Wiecie co ogary robią na spacerze? Tropią ? Ależ skąd! Pasą się... Kilka innych rzeczy też robią ;-) Quote
Ania W Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Niestety nie bardzo mam pomysł na termin , kiedy można byłoby zorganizować większy spacer. Padł pomysł żeby tym razem spotkać się na polach na Gocławiu...Ale w przyszłym tygodniu zaczyna się długi weekend, potem wystawa w Łodzi, potem Płock.... Chyba, że 19 lub 20 maja bo potem klubówka ... Quote
dogaja Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Ania W napisał(a):(...) potem klubówka ... Będziesz? Bo czekam. :loveu: Quote
Ania W Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Niestety...Nie wybieram się, za daleko dla mnie...:-( Poza tym ja 26 pracuję... Dogaja, ale ty z kim się wybierasz ??? Bo jeżeli dobrze liczę to Gaja - ciężarówka jakoś w tych dniach się rozsypie ;-) Quote
puz Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 a ja do Warszawy przyjedzam w srode w nocy wiec moze uda mi sie na chwile wybrac na pogaduchy ale jestem słuzbowo wiec koczuje w stałej bazie - u Pałaszków wyjedzam w piatek wieczorem a w sobote znowu trasa tym razem Opole :p A moje jakos sie teraz urodza szczeniorki , kolejne za dwa miesiace, a potem do Gorzowa . Wogole w tym roku nie bede na wystawach rzadko sie pojawiam , moze bardziej na jesien po slubie , wiecej bede jedzic po Polsce i ogladac Puzonowe dzieci i byc moze twoje Aniu Wnuki Quote
dogaja Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Ania W napisał(a):Niestety...Nie wybieram się, za daleko dla mnie...:-( Poza tym ja 26 pracuję... Dogaja, ale ty z kim się wybierasz ??? Bo jeżeli dobrze liczę to Gaja - ciężarówka jakoś w tych dniach się rozsypie ;-) Rozsypie się dużo wcześniej, przed klubówką. A przyjadę sama - tak jak i Ty w ubiegłym roku. :loveu: Quote
Ania W Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 No topuz bardzo liczę na spotkanie przy okazji twojej wizyty w Warszawie. Nawet jeżeli wizyta jest służbowa ;-) A moje to już właściwie będą pra-wnuki...Wiem, nieżle się trzymam jak na pra babcię ;-) Dogaja - bardzo dobrze jeździ się na wystawy bez psa :-) Może nie ma tego dreszczyku emocji ale...nagadać się można do woli ! Quote
Paula_i_Świst Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 było przepięknie... skrzyżowanie ogara z... zającem (??) fotograf zdecydowanie się nie postarał :roll: Świtek znowu pozuje Quote
Recommended Posts