Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 119
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ten spacer był naprawdę bardzo spontaniczny. Następny myślę będzie szerzej ogłoszony...A może ktoś ma inne fajne miejsce do zaprezentowania i wyjdzie z propozycją ;-)
Ja w Nowym Dworze też będę towarzysko w ramach kibicowania :-)

• 4 weeks later...
Posted

Świąteczny spacer się nie odbył ale dzisiaj korzystając z pogody wybraliśmy się ze Świtkiem do lasu
Świtun pozuje...

Przeleciał ptaszek...

Wiecie co ogary robią na spacerze? Tropią ? Ależ skąd!
Pasą się...

Kilka innych rzeczy też robią ;-)

Posted

Niestety nie bardzo mam pomysł na termin , kiedy można byłoby zorganizować większy spacer. Padł pomysł żeby tym razem spotkać się na polach na Gocławiu...Ale w przyszłym tygodniu zaczyna się długi weekend, potem wystawa w Łodzi, potem Płock....
Chyba, że 19 lub 20 maja bo potem klubówka ...

Posted

Niestety...Nie wybieram się, za daleko dla mnie...:-(
Poza tym ja 26 pracuję...
Dogaja, ale ty z kim się wybierasz ???
Bo jeżeli dobrze liczę to Gaja - ciężarówka jakoś w tych dniach się rozsypie
;-)

Posted

a ja do Warszawy przyjedzam w srode w nocy wiec moze uda mi sie na chwile wybrac na pogaduchy ale jestem słuzbowo wiec koczuje w stałej bazie - u Pałaszków wyjedzam w piatek wieczorem a w sobote znowu trasa tym razem Opole :p A moje jakos sie teraz urodza szczeniorki , kolejne za dwa miesiace, a potem do Gorzowa . Wogole w tym roku nie bede na wystawach rzadko sie pojawiam , moze bardziej na jesien po slubie , wiecej bede jedzic po Polsce i ogladac Puzonowe dzieci i byc moze twoje Aniu Wnuki

Posted

Ania W napisał(a):
Niestety...Nie wybieram się, za daleko dla mnie...:-(
Poza tym ja 26 pracuję...
Dogaja, ale ty z kim się wybierasz ???
Bo jeżeli dobrze liczę to Gaja - ciężarówka jakoś w tych dniach się rozsypie
;-)

Rozsypie się dużo wcześniej, przed klubówką. A przyjadę sama - tak jak i Ty w ubiegłym roku. :loveu:

Posted

No topuz bardzo liczę na spotkanie przy okazji twojej wizyty w Warszawie.
Nawet jeżeli wizyta jest służbowa ;-)
A moje to już właściwie będą pra-wnuki...Wiem, nieżle się trzymam jak na pra babcię ;-)
Dogaja - bardzo dobrze jeździ się na wystawy bez psa :-) Może nie ma tego dreszczyku emocji ale...nagadać się można do woli !