Ania W Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 gosia piotr k - bardzo ładne zdjęcia tylko trochę za duże...Zmniejszcie żeby ich nie usunęli bo byłabym niepocieszona :-) Również czekam na więcej :-)!!! Wniosek przyjęty :-) Tylko następny spacer już chyba w ziomej scenerii ale wtedy ogarki będą lepiej widoczne ;-) Quote
gosia_piotr_k Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 Ania W napisał(a):gosia piotr k - bardzo ładne zdjęcia tylko trochę za duże...Zmniejszcie żeby ich nie usunęli bo byłabym niepocieszona :-) a dlaczego mają usunąć jeśli foty są na moim serwerze?? :p wkleiłem tylko linki. w wolnej chwili wkleimy następne foty. Quote
puz Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 a ja ciesze sie ze widze tutaj Largo pamietam go jaki był malusi jak go nosiłam na rekach bo to z Beskidzkich Wysp prawda?jak była mały to miał czaprak brazowy a nie czarny a teraz widze ze sciemniał moge wysłac mailem jego zdjecia od malenkosci od 3 tygodnia pozdrawiam Ilona:cool3: Quote
gosia_piotr_k Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 Largo też się cieszy, że go tu widać :lol: Dawno się tak nie wyszalał. Tak - jest z Beskidzkich Wysp. Można powiedzieć że był wśród swoich, bo jest przyrodnim bratem Rożka (obaj po Tango). Zdjęcia jak najbardziej wskazane! Poprosimy na gosia_priv@o2.pl najchętniej w dużej rozdzielczości. Mamy tylko zdjęcia od chwili kiedy jest z nami. Rzeczywiście wcześniej wcześniej był bardziej "podżara" ;) pozdrawiamy. Quote
Ania W Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 Zdjęcia mogłyby zostać usunięte bo przekraczają rozmiary określone w regulaminie forum (max500). Ja jestem komputerowym laikiem ale...chyba każdy wstawiając zdjęcie musi wstawić właściwie link do niego ;-) Także wklejajcie jak najwięcej fotek, bo to jest to, co ja na forum lubię najbadziej... ale już trochę mniejsze :-) Quote
puz Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 a wiec wysle wieczorem pozno jak wroce z pracy Quote
TREW Posted November 29, 2006 Author Posted November 29, 2006 Jeszcze trochę photo. Przepraszam za jakość, ale większość zdjęć robiłem na utomacie i oto rezultaty... Quote
gosia_piotr_k Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 zdaje się że była prośba o więcej fotek... Largo dobrze się czuje przed obiektywem. Proszę wskazać przynajmniej 2 ogary na poniższej focie :razz: Aniu zgodnie z Twoją prośbą zdjęcia zostały zmniejszone. pozdrawiamy Gosia, Piotr i Largo Quote
Paula_i_Świst Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 [quote name='gosia_piotr_k']zdaje się że była prośba o więcej fotek... Largo dobrze się czuje przed obiektywem. pozdrawiamy Gosia, Piotr i Largo Zdjęcie prawie, że "rodzinne" ;) A ja w końcu swojego nie zrobiłam, towarzystwo za szybko się rozlazło... Quote
Paula_i_Świst Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 [quote name='pwlkpsnk'] tu mam pewne podejrzenia, ale nie jestem pewien:oops: Komisyjnie stwierdziliśmy, że to Świtun; zdjęcie kapitalne :) Mam nadzieję, że nasze zdjęcia pojawią się tutaj już niebawem. Quote
Ania W Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Paula_i_Świst napisał(a): Mam nadzieję, że nasze zdjęcia pojawią się tutaj już niebawem. CZekam i czekam a tu nic:mad: Wstawiaj zdjęcia szybciutko :p Quote
Paula_i_Świst Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 [quote name='Ania W']CZekam i czekam a tu nic:mad: Wstawiaj zdjęcia szybciutko :p już, już... ;) spacer z 26.11.2006 ;) Quote
Paula_i_Świst Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 i wracamy już do domu... (Largo) Quote
Paula_i_Świst Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 A tu, jeszcze dla porównania, mała Modra na spacerze wielkanocnym (17.04.2006) Pozdrawiamy wszystkich Dogomaniaków i życzymy Wesołych Świąt! Quote
Ania W Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 No nareszcie...Oj, kazałaś na siebie czekać:evil_lol: Jeżeli ktoś ma ochotę i czas, to możemy się jakoś umówić w święta - na przykład w drugi dzień świąt bo to już najwyższy czas , żeby zacząć spalać kalorie przed Sylwestrem. Tym razem już nie wysyłam maili do wszystkich, bo wiem , że to taka specyficzna pora. Jako tubylec proponuję Bemowo i świąteczną godzinę np.11. Jak ktoś będzie miał ochotę to proszę o wpisanie się na forum. WESOŁYCH ŚWIĄT I DUŻO POMYŚLNOŚCI W NOWYM ROKU !:tree1: :x-mas: Quote
rekma Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Dowiedzieliśmy od Hani o spacerze i prawdopodobnie też przyjedziemy z naszym malutkim Zagrajkiem. Postaramy się namówić Beatę z Harmonią i Dunią. Skrzyknijcie więcej osób jakimś spersonalizowanym kanałem. Quote
Ania W Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 rekma napisał(a):Dowiedzieliśmy od Hani o spacerze i prawdopodobnie też przyjedziemy z naszym malutkim Zagrajkiem. Postaramy się namówić Beatę z Harmonią i Dunią. Skrzyknijcie więcej osób jakimś spersonalizowanym kanałem. Oj, to starajcie się , starajcie ! Bardzo chcę poznac Zagraja na żywo !:p Niestety ja w tym okresie jestem zalatana i nie bardzo mam czas na rozsyłanie maili i sprawdzanie kto tak a kto nie, więc wybrałam forum. Jaki będzie tego efekt zobaczymy. Jak już będzie piękna zimowa pogoda to zakręcimy się wokół większego spacerku ( z mailowymi zaproszeniami). Poza tym zawsze możemy zastosować technikę podaj dalej...Rekma podaj dalej do bei;) Ona jeszcze nigdy nie była na naszym spacerku !!! :painting: Quote
mmbbaj Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 Nam ogromnie przykro, ale nie możemy niestety przybyć na spacer :shake: Bea jest przeziębiona, a zapowiadają duże ochłodzenie. Właściwie sama przygotowała święta dla nas wszystkich i powinna teraz odpocząć i wykurować się porządnie bo niedługo do pracy. A ja mam chorą mamę. Mam nadzieję, że wkrótce znowu zorganizujemy jakiś spacer i wreszcie nam się uda dołączyć.. Quote
Ania W Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 no własnie ...niby czas radości światecznych, a tu zawsze jakieś zmartwienia się pojawią. Wszystkim życzę szybkiego powrotu do zdrowia. Bard w sumie spędził dzisiaj 4 godziny w lesie, ale jemu nigdy dosyć ;-). Pogoda była super! Miałam wstawić zdjęcia, bo i listki młode znalazłam, i ...ślicznego pomarańczowo - różowego grzybka, ale nic z tego...coś mi to dzisiaj nie idzie. W każdym razie spacer przebiegł w atmosferze świątecznej ale raczej zbliżónej do świąt wielkanocnych... Mam nadzieję , że jutro pogoda dopisze :-) Quote
Paula_i_Świst Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 dzisiejszy spacer :) Świtun i Kontra gdzie jest Kontra? Quote
Recommended Posts