Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

gosia piotr k - bardzo ładne zdjęcia tylko trochę za duże...Zmniejszcie żeby ich nie usunęli bo byłabym niepocieszona :-)
Również czekam na więcej :-)!!!

Wniosek przyjęty :-) Tylko następny spacer już chyba w ziomej scenerii ale wtedy ogarki będą lepiej widoczne ;-)

• Replies 119
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ania W napisał(a):
gosia piotr k - bardzo ładne zdjęcia tylko trochę za duże...Zmniejszcie żeby ich nie usunęli bo byłabym niepocieszona :-)

a dlaczego mają usunąć jeśli foty są na moim serwerze?? :p
wkleiłem tylko linki.

w wolnej chwili wkleimy następne foty.

Posted

a ja ciesze sie ze widze tutaj Largo pamietam go jaki był malusi jak go nosiłam na rekach bo to z Beskidzkich Wysp prawda?jak była mały to miał czaprak brazowy a nie czarny a teraz widze ze sciemniał moge wysłac mailem jego zdjecia od malenkosci od 3 tygodnia

pozdrawiam Ilona:cool3:

Posted

Largo też się cieszy, że go tu widać :lol:
Dawno się tak nie wyszalał.

Tak - jest z Beskidzkich Wysp.
Można powiedzieć że był wśród swoich, bo jest przyrodnim bratem Rożka (obaj po Tango).

Zdjęcia jak najbardziej wskazane! Poprosimy na gosia_priv@o2.pl najchętniej w dużej rozdzielczości.
Mamy tylko zdjęcia od chwili kiedy jest z nami. Rzeczywiście wcześniej wcześniej był bardziej "podżara" ;)

pozdrawiamy.

Posted

Zdjęcia mogłyby zostać usunięte bo przekraczają rozmiary określone w regulaminie forum (max500). Ja jestem komputerowym laikiem ale...chyba każdy wstawiając zdjęcie musi wstawić właściwie link do niego ;-)
Także wklejajcie jak najwięcej fotek, bo to jest to, co ja na forum lubię najbadziej... ale już trochę mniejsze :-)

Posted

zdaje się że była prośba o więcej fotek...

Largo dobrze się czuje przed obiektywem.

Proszę wskazać przynajmniej 2 ogary na poniższej focie :razz:

Aniu zgodnie z Twoją prośbą zdjęcia zostały zmniejszone.

pozdrawiamy
Gosia, Piotr i Largo

Posted

[quote name='gosia_piotr_k']zdaje się że była prośba o więcej fotek...

Largo dobrze się czuje przed obiektywem.

pozdrawiamy
Gosia, Piotr i Largo

Zdjęcie prawie, że "rodzinne" ;) A ja w końcu swojego nie zrobiłam, towarzystwo za szybko się rozlazło...

• 3 weeks later...
Posted

No nareszcie...Oj, kazałaś na siebie czekać:evil_lol:

Jeżeli ktoś ma ochotę i czas, to możemy się jakoś umówić w święta - na przykład w drugi dzień świąt bo to już najwyższy czas , żeby zacząć spalać kalorie przed Sylwestrem. Tym razem już nie wysyłam maili do wszystkich, bo wiem , że to taka specyficzna pora. Jako tubylec proponuję Bemowo i świąteczną godzinę np.11. Jak ktoś będzie miał ochotę to proszę o wpisanie się na forum.
WESOŁYCH ŚWIĄT I DUŻO POMYŚLNOŚCI W NOWYM ROKU !:tree1:
:x-mas:

Posted

Dowiedzieliśmy od Hani o spacerze i prawdopodobnie też przyjedziemy z naszym malutkim Zagrajkiem. Postaramy się namówić Beatę z Harmonią i Dunią. Skrzyknijcie więcej osób jakimś spersonalizowanym kanałem.

Posted

rekma napisał(a):
Dowiedzieliśmy od Hani o spacerze i prawdopodobnie też przyjedziemy z naszym malutkim Zagrajkiem. Postaramy się namówić Beatę z Harmonią i Dunią. Skrzyknijcie więcej osób jakimś spersonalizowanym kanałem.

Oj, to starajcie się , starajcie ! Bardzo chcę poznac Zagraja na żywo !:p
Niestety ja w tym okresie jestem zalatana i nie bardzo mam czas na rozsyłanie maili i sprawdzanie kto tak a kto nie, więc wybrałam forum. Jaki będzie tego efekt zobaczymy.
Jak już będzie piękna zimowa pogoda to zakręcimy się wokół większego spacerku ( z mailowymi zaproszeniami). Poza tym zawsze możemy zastosować technikę podaj dalej...Rekma podaj dalej do bei;) Ona jeszcze nigdy nie była na naszym spacerku !!! :painting:

Posted

Nam ogromnie przykro, ale nie możemy niestety przybyć na spacer :shake: Bea jest przeziębiona, a zapowiadają duże ochłodzenie. Właściwie sama przygotowała święta dla nas wszystkich i powinna teraz odpocząć i wykurować się porządnie bo niedługo do pracy. A ja mam chorą mamę. Mam nadzieję, że wkrótce znowu zorganizujemy jakiś spacer i wreszcie nam się uda dołączyć..

Posted

no własnie ...niby czas radości światecznych, a tu zawsze jakieś zmartwienia się pojawią. Wszystkim życzę szybkiego powrotu do zdrowia.
Bard w sumie spędził dzisiaj 4 godziny w lesie, ale jemu nigdy dosyć ;-). Pogoda była super! Miałam wstawić zdjęcia, bo i listki młode znalazłam, i ...ślicznego pomarańczowo - różowego grzybka, ale nic z tego...coś mi to dzisiaj nie idzie. W każdym razie spacer przebiegł w atmosferze świątecznej ale raczej zbliżónej do świąt wielkanocnych...
Mam nadzieję , że jutro pogoda dopisze :-)