TREW Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 Witam, wklejam kilka photo z niedzielnego spacerku Oczywiście ja też prosze o zdjęcia, bo to wygląda tak jak by mnie tam nie było ;) Quote
Żaneta Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 kurcze tylko pozazdrościć:loveu: ,ale co was tak mało wydawało mi się że w stolicy jest więcej niż 11 ogarków:razz: . i tak zazdroszcze,a ten szczeniór jest śliczny:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Ania W Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 O, jak miło! Ktoś już zdjęcia wstawił...To ja tylko tak kilka słów od siebie. Spacer odbył się pod hasłem " OGAR REAKTYWACJA". Udało się zebrać 11 ogarków, ale my dopiero zaczynamy. Musimy ćwiczyć mobilizację, bo na ostatnim spacerze gończo - ogarzym ( z wyraźną przewagą tych pierwszych) były 3 ogary(jeden został chyba kontuzjowany) i kilkanaście gończych. Faktycznie ogarków w W-wie jest więcej i mam nadzieję, że z każdym spotkaniem ich reprezentacja będzie liczniejsza ! :-) A szczeniaczki to były właściwie 3. Do tego reprezentacja z Janowa i Mławy ! (nawet posiłki zciągnęliśmy!;-) ) Quote
Ania W Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 Zmobilizowana , zabrałam sie do roboty...Jak zawsze nie wiedziałam, które wybrac więc będzie dużo zdjęć. Quote
Ania W Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 Ktoś tu nie chciał pozować ;-) i trzeba było go usidlić Fragment zbiorowego w dużym zbliżeniu :-) Quote
Ania W Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 Proszę zwrócić uwagę na ogara na pierwszym planie...To mój ornitolog ;-) Quote
Ania W Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 Przepraszam, że was wycięłam ze zdjęcia rodzinnego ,ale reszta familii wyszła maźnięta ;-) Quote
Ania W Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 A tak Bard padł i zasnął po powrocie :-) THE END :-) Quote
Żaneta Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 [quote name='Ania W'] Modelka ;-) co to za sunia, śliczna:loveu: :loveu: :loveu: ,strasznie podobają mi się ogarki z takimi znaczeniami:terazpol: i te białe paluszki(jak u mojego) ona jest :loveu: :loveu: Quote
Ania W Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 Modra Galicyjska Sfora, młodziutka sunia. Na wielkanocnym spacerze była 4-miesięcznym szczeniorkiem, a teraz proszę jaka baba ;-) Quote
lila&kasia Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 Modelka jest nasza:) i jeszcze musi troszke schudnąć żeby byc prawdziwą modelką:) Zdjęcie wyszło super! A oto nasze zdjęcia: " class="ipsImage" alt=""> Quote
Żaneta Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 kurcze to ta modelka strasznie szybko rośnie,chyba jej drożdże dajecie Quote
lila&kasia Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 Żaneta napisał(a):kurcze to ta modelka strasznie szybko rośnie,chyba jej drożdże dajecie Na jej apetyt nie możemy narzekać:) Chciałam dodać ,że 24 listopada skończyła swój pierwszy roczek. Po spacerze także spała tak ,ze póżniej nie mogliśmy ją dobudzić na nastepny;) pozdrawiamy i czekamy na nastepny spacer! Quote
Ania W Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 Mam nadzieję, że modelka nie wpisze się we współczesne trendy modelek - wieszaków ;-) Teraz trzeba popracować na rzeźbą (mięśni oczywiście), czyli obecność na spacerkach obowiązkowa ! ;-) Ta osoba z wystawioną ręką to ja ustawiająca psy do zdjęć na kiełbasę ;-) Quote
Żaneta Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 lila&kasia napisał(a):Na jej apetyt nie możemy narzekać:) Chciałam dodać ,że 24 listopada skończyła swój pierwszy roczek. :new-bday: :BIG: z okazji roczka Quote
lila&kasia Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 Zyczenia urodzinowe przekażemy zainteresowanej:) Dziekujemy. Bardzo przyjemnie jest oglądać zdjęcia innych , mam nadzieje ,że jeszcze bedzie więcej. Bardzo podobalo nam sie zdjęcie pt ' ogarza impresja' i ornitologa Barda!;) Quote
pwlkpsnk Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 Cieszymy się bardzo z tego, że mogliśmy w większej grupie pospacerować w ten piękny listopadowy dzień. Ogar Reaktywacja udała się bardzo, teraz z niecierpiwością czekamy na Ogar Rewolucje:razz: Przepraszam, że zdjęcia niedopieszczone, ale mam siłę tylko na zmienianie rozdzielczości:shake: Na początek nasz smyk Gallen następnie ludzie i ogarki Gawra nasza jubilatka-gwiazda i modelka jak widać na załączonym obrazku;) no i Rogaty mi się zaplątał:eviltong: (a kto tam w tle??) a kto powiedział, że ogary się nie uśmiechają??!!- Largo:p c.d.n. Quote
pwlkpsnk Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 ostatnio jakiś Pan na wieść o tym, że Rożek jest ogarem, powiedział: "... a to te co są szybsze niż pociąg..." Specjalnie dla tego Pana trzy ekspresy: Radiola, Rożek i zmieniająca tor Gawra:p tu mam pewne podejrzenia, ale nie jestem pewien:oops: jeszcze raz mała pociecha Jogi i Rożka (wieeelgachne ma te uszy:evil_lol:) Gawra, Irga i Rożek (no i niech będzie- Hania) I Irga raz jeszcze:razz: Na razie to wszystko, ale c.d.n.:diabloti: Quote
gosia_piotr_k Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 Cieszymy się z udziału w Reaktywacji. Po powrocie Largo biegał przez sen. Mamy też wniosek formalny: "Więcej takich imprez!" to moje (Piotr) ulubione... pozdrawiamy Gosia, Piotr i Largo Quote
Marysia_i_gończy Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 Widzę, że mieliście kapitalny ogórowy spacer!! :loveu: :loveu: Czekam na więcej zdjęć :cool1: Quote
Recommended Posts