zala08 Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Wtam wszystkich :) piszę aby dać znać, że od nia 15 października zmieniamy razem z Maćkiem i Filipem miejsce zamieszkania na ... Toruń. Pozdrawiam gorąco i całuję :) Quote
weszka Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 No no to Was trochę niesie w dal! Powodzenia w nowym miejscu :) Quote
zala08 Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Maciek dostał awans i ja też a nad Wisłą jest pięknie, i będziemy mieszkać na osiedlu gdzie wiewiórki spaceruja po chodniku. mam nadzieję, że Filipkowi będzie tam dobrze. dlatego mam tez oko na losy Hektora bo od Torunia mamy do niego blisko :) Quote
Apbt_sól Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 o rzeprowadzka sie szykuje , Filipek troche pozwiedza , nie ma co :) A tak skromnie zapytam ;) Fotecki jakie so? ;) Quote
malawaszka Posted October 1, 2007 Author Posted October 1, 2007 wow nie zaglądałam tu a tu tak chłopak wypiękniał :loveu::loveu::loveu: i przeprowadzka mu się szykuje :multi: powodzenia!!! :loveu: Quote
zala08 Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Przesyłam zdjęcia Filipa z Torunia. są robione kilka tygodni temu :) Quote
Apbt_sól Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Oj ale filipek trafił :multi: pieknie o niego dbacie - nie ten sam pies - całe szczescie ! :multi: Gratuluje pieknego Filipka! :loveu: Quote
zala08 Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 dziękuję za komplementy :bigcool: z charakteru jest super, na prawde nie mogliśmy lepiej trafić. Jest do nas bardzo przywiiązany, dobrze znosi zmiany, co niestety często mu ostatnio fundowaliśmy ale chyba w Toruniu bardzo mu się podoba, no ale tez codziennie jest na spacerze w lesie i za towarzyszy ma inne sznaucerki i wiewiórki. W domu jest bardzo grzeczny, nie ma też problemu jak zostaje sam albo jak u kogoś go zostawiamy na kilka godzin, wręcz przeciwnie - każdy chciałby go mieć choć na chwilę tylko dla siebie :D Jest straszną przylepą co mnie bardzo cieszy i uwielbia się z nami wygłupiać. Zauważyliśmy też ostatnio, że stał siępewniejszy siebie, co może chyba oznaczać, że się do nas przyzwyczaił i wie, że nikomu i nigdzie go nie zostawimy. Jesteśmy bardzo szczęśliwi, że go mamy i za każdym razem gdy przeglądamy jego stronke na dogo od początku, to łza nam się w oku kręci. Film od Weszki też nas wzruszył za co bardzo jej dziekuję :) ale się rozpisłam... ale o Filipie mogę opowiadać godzinami :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
zala08 Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 przy strzyżeniu też jest bardzo grzeczny, a obcinam go sama. Wiemy juz też, że Sylwester każdy będzie spędzał z nami, bo w tym roku mimo środków uspokajających, północ spędziłam z Filipem zamknięta w łazience :loveu::loveu::loveu: Quote
AnkaG Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Ja tak z boku obserwowałam jego historię. :lol: Wrzucę go na metamorfozy. :multi: Malawaszka i weszka ucieszą sęe z info. :multi: Quote
zala08 Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 mam nadzieję, że będą zadowolone :multi: ja chyba nigdy nie podziękuję im dostatecznie dobrze za możliwość adopcji Filipa Quote
malawaszka Posted January 3, 2008 Author Posted January 3, 2008 ale cudnie!!!!!! Zala dzięki wielkie za fotki i info o Filipku - piękny jest!!!!!! takie posty sprawiają, że chce się żyć :multi: Quote
weszka Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Ale fajne wieści!!! Wspaniale Wam razem :loveu::loveu::loveu: Quote
zala08 Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 spróbowałam dziś wytrymować Filipa... zajęło mi to dwie godziny a i tak mam wrażenie, żejeszcze dużo pracy przede mną :) ale różnicę już widzę Quote
zala08 Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 nie wiem tylko dlaczego wkleiło mi się takie olbrzymie zdjęcie :crazyeye: Quote
zala08 Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Tutaj już po trymowaniu, może nie widać dużej różnicy na zdjęciu ale na prawdę jest. i w wyglądzie i w dotyku. Filip nie był chętny do pozowania Quote
Apbt_sól Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 krótko - nie ten sam pies , jaki był z schronie! Podziwam i dziekuje za przewspaniala opieke nad psem - i gratuluje pieknisia!! :) Dla mnie bomba -osoby dzieki ktorym Filipek jest tak cudnie rozpiesczany ode mnie pokony;) -ciotka od sznaucerow oczywiście!!! - bez niej nie znalazlby tak fantastycznego domu ! Prosze go wyczochrać po tej brodzinie odemnie;) Quote
malawaszka Posted February 7, 2008 Author Posted February 7, 2008 ale piekny pies z niego!!!! :loveu::loveu::loveu: jak zerknęłam na fotkę na pierwszej stronie to trudno uwierzyć, że to ten sam :loveu: Quote
AnkaG Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Jaki on piękny i charakter super do tego. :multi: Quote
AMIGA Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 A ja zapraszam WSZYSTKICH sznauceromaniaków i maniaków w ogóle wszystkich psów na wątek sznaucerka staruszka Bendżiego, którego własciciele wyrzucili po 12 latach jak starą wypłowiałą pluszową zabawkę http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=104797 I na bazarek z którego wpływy przeznaczone będą na badania i na leczenie Bendżiego http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9485701#post9485701 Quote
weszka Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 Ależ przepięknie wygląda :loveu::loveu::loveu: Coś niesamowitego!!!! Tylko zala08 zmniejsz te fotki bo są ogromniaste i mod dostanie szału jak zobaczy ;) Quote
Recommended Posts