Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wtam wszystkich :) piszę aby dać znać, że od nia 15 października zmieniamy razem z Maćkiem i Filipem miejsce zamieszkania na ... Toruń. Pozdrawiam gorąco i całuję :)

• Replies 286
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Maciek dostał awans i ja też a nad Wisłą jest pięknie, i będziemy mieszkać na osiedlu gdzie wiewiórki spaceruja po chodniku. mam nadzieję, że Filipkowi będzie tam dobrze. dlatego mam tez oko na losy Hektora bo od Torunia mamy do niego blisko :)

• 3 months later...
Posted

dziękuję za komplementy :bigcool: z charakteru jest super, na prawde nie mogliśmy lepiej trafić. Jest do nas bardzo przywiiązany, dobrze znosi zmiany, co niestety często mu ostatnio fundowaliśmy ale chyba w Toruniu bardzo mu się podoba, no ale tez codziennie jest na spacerze w lesie i za towarzyszy ma inne sznaucerki i wiewiórki. W domu jest bardzo grzeczny, nie ma też problemu jak zostaje sam albo jak u kogoś go zostawiamy na kilka godzin, wręcz przeciwnie - każdy chciałby go mieć choć na chwilę tylko dla siebie :D Jest straszną przylepą co mnie bardzo cieszy i uwielbia się z nami wygłupiać. Zauważyliśmy też ostatnio, że stał siępewniejszy siebie, co może chyba oznaczać, że się do nas przyzwyczaił i wie, że nikomu i nigdzie go nie zostawimy. Jesteśmy bardzo szczęśliwi, że go mamy i za każdym razem gdy przeglądamy jego stronke na dogo od początku, to łza nam się w oku kręci. Film od Weszki też nas wzruszył za co bardzo jej dziekuję :) ale się rozpisłam... ale o Filipie mogę opowiadać godzinami :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

przy strzyżeniu też jest bardzo grzeczny, a obcinam go sama. Wiemy juz też, że Sylwester każdy będzie spędzał z nami, bo w tym roku mimo środków uspokajających, północ spędziłam z Filipem zamknięta w łazience :loveu::loveu::loveu:

• 1 month later...
Posted

krótko - nie ten sam pies , jaki był z schronie!
Podziwam i dziekuje za przewspaniala opieke nad psem - i gratuluje pieknisia!! :)

Dla mnie bomba -osoby dzieki ktorym Filipek jest tak cudnie rozpiesczany ode mnie pokony;) -ciotka od sznaucerow oczywiście!!! - bez niej nie znalazlby tak fantastycznego domu !
Prosze go wyczochrać po tej brodzinie odemnie;)

Posted

A ja zapraszam WSZYSTKICH sznauceromaniaków i maniaków w ogóle wszystkich psów na wątek sznaucerka staruszka Bendżiego, którego własciciele wyrzucili po 12 latach jak starą wypłowiałą pluszową zabawkę

http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=104797

I na bazarek z którego wpływy przeznaczone będą na badania i na leczenie Bendżiego

http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9485701#post9485701