malawaszka Posted March 16, 2007 Author Posted March 16, 2007 cudowna metamorfoza :loveu::multi: Weszko :Rose: :loveu: Quote
pusia2405 Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Wow!! Ślicznota!! Miło tak wejść na cudowne zakończenia;) Quote
weszka Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Filpiek zapoznany :) Super psiak i ma fantastycznych właścicieli. Niestety pogoda pokrzyżowała nam plany i ze spaceru nic nie wyszło. Tylko krótkie spotkanie w strugach deszczu. A oto kilka zdjęć - Filipek to ten mniejszy w szelkach, tamto wielkie to moja Dirki :) Quote
CASIA&ttb Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 ale fajnie wyglada chłopak-pozdrowienia dla nowego domku :) Quote
Apbt_sól Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Elegancki chłoptulek i jakie ma szeleczki mniamuśne :) pozdrów i czychoraj Filipka ;) Quote
weszka Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Pozdrowię wirtualnie, Filip mieszka w Katowicach :) Quote
Enid Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 hehe jaki on śliczniutki i malutki w sumie:D Pozdrowienia dla Ani! Quote
AnkaG Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Obydwa sznaucie przepiękne. Pozdrowienia dla pańci Filipka. PS A teraz wiem jak wyglądasz Weszka.;) Quote
zala08 Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 witam :lol: Postanowiłam się zalogowac na dogo ponieważ przy adopcji Filipa pomagało wiele osób i bardzo im dziękuję i postanowiłam, że w ten sposób mogę się choc trochę odwdzięczyć :multi: :klacz: Filipek ma się coraz lepiej i to własnie dzięki wam :loveu: na prawde bardzo dziękuję :iloveyou: :Dog_run: Quote
weszka Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Witaj Pańcio Filipka :D Śliczny avatarek :D Całuski dla Filipka i pozdrowienia dla Was wszystkich! Quote
Apbt_sól Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 witamy Pańciunio Filipka , wygłaskaj go porzadnie i fotany nowe byśmy poogladali ;) Quote
zala08 Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Witam :lol: obiecuję, że zdjęcia będą jak tylko znajdę aparat :eviltong: Quote
zala08 Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 dziewczyny jak moge was prosić o pomoc to napiszcie jak się wkleja zdjęcia to będzie mi łatwiej :lol: z góry dziękuję :B-fly: Quote
weszka Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Najpierw musisz zrzucić zdjecia na jakiś serwer np. fotosik.pl a potem tu powklejać linki - przez button wstaw obrazek. Quote
AnkaG Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Witamy na dogo. :bye: Instrukcja wklejania zdjęć na dogo: 1.Wejdź na http://www.imageshack.us/ 2.Kliknij 'Przeglądaj' i wybierz zdjęcie ze swojego komputera, które chcesz zamieścić na forum 3.Kliknij 'Host it!' 4.Skopiuj adres, który ma w opisie hotlink for forums (1) (jest to pierwszy link POD za.ładowanym zdjęciem) Teraz wystarczy, że wkleisz ten adres w wybrane miejsce na forum Jeśli zdjęcie jest duże, zanim klikniesz 'Host it!' zaznacz "resize image?" i wybierz najlepiej 320x240 (for websites and email). Wtedy zdjęcie będzie już odpowiednich rozmiarów Quote
zala08 Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 bardzo dziekuje za wskazówki, zaraz się okaże czy wszystko zrobiłam dobrze :eviltong: Quote
zala08 Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 bardzo dziekuję za pomoc :lol: teraz już sama mogę wklejac zdjęcia :multi: na zdjęciu powyżej są koleżanki Filipka a teraz postaram sie wkleić kilka zdjęć Filipka a w najbliższym czsie postaram się zrobić nowe :lol: Quote
zala08 Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 bardzo dziekuję, staramy się jak tylko możemy najlepiej :lol: Quote
AnkaG Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Śliczny sznupek. :loveu: Widac szczęście na tym usmiechniętym pysiu. Ja mam cztery miniatury w tym jedną adoptowaną w sylwestra z naszego szczecińskiego schronu. Quote
pusia2405 Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Kto by pomyślał, że spędził tyle czasu za kratami na zimnym betonie! Oby wiodło się Wam jak najlepiej.;) Quote
zala08 Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 Wszystkim z Dogo Wesołych Świąt. Szczególnie jak mogę sobie na to pozwolić :loveu: dziewczynom, które osobiście zajmowały się sprawa Filipka. Dziś mija miesiąc odkąd Filipek jest z nami. Zmienił nasze życie na lepsze.i łza w oku sie kręci jak pomyslę co miał i co przezywła jeszcze miesiąc temu. Teraz ma pełne miski, kochających ludzi w około, swoje miejsce w domu, w naszych sercach. Ma ciepłe łóżko i swoje zabawki. Bardzo kochmy jego, jego zapach, jego sposób bycia... po prostu jego samego i bardzo się cieszymy, że okazał się tak świetnym i cudownym towarzyszem chwili, dnia i życia :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Dziewczyny jeszcze raz wielkie dzięki :loveu: Quote
weszka Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 zala08 Filip trafił do cudownego domku, jest kochany i szczęśliwy. Żeby tylko takie domki się trafiały biednym psiakom a świat będzie lepszy! Niestety ja co chwila mam wręcz przeciwne wieści. Psy wracają z adopcji bo ludzie okazują się kompletnie nieodpowiedzalni. Potrafią oddać psa po 1-2 dniach bo na smyczy ciągnie albo dziury kopie w ogrodzie. Ehhh... Quote
Recommended Posts