Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 286
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Filpiek zapoznany :) Super psiak i ma fantastycznych właścicieli. Niestety pogoda pokrzyżowała nam plany i ze spaceru nic nie wyszło. Tylko krótkie spotkanie w strugach deszczu.
A oto kilka zdjęć - Filipek to ten mniejszy w szelkach, tamto wielkie to moja Dirki :)

• 2 weeks later...
Posted

witam :lol: Postanowiłam się zalogowac na dogo ponieważ przy adopcji Filipa pomagało wiele osób i bardzo im dziękuję i postanowiłam, że w ten sposób mogę się choc trochę odwdzięczyć :multi: :klacz: Filipek ma się coraz lepiej i to własnie dzięki wam :loveu: na prawde bardzo dziękuję :iloveyou: :Dog_run:

Posted

Witamy na dogo. :bye:

Instrukcja wklejania zdjęć na dogo:

1.Wejdź na http://www.imageshack.us/
2.Kliknij 'Przeglądaj' i wybierz zdjęcie ze swojego komputera, które chcesz zamieścić na forum
3.Kliknij 'Host it!'
4.Skopiuj adres, który ma w opisie hotlink for forums (1) (jest to pierwszy link POD za.ładowanym zdjęciem)

Teraz wystarczy, że wkleisz ten adres w wybrane miejsce na forum

Jeśli zdjęcie jest duże, zanim klikniesz 'Host it!' zaznacz "resize image?" i wybierz najlepiej 320x240 (for websites and email). Wtedy zdjęcie będzie już odpowiednich rozmiarów

Posted

bardzo dziekuję za pomoc :lol: teraz już sama mogę wklejac zdjęcia :multi: na zdjęciu powyżej są koleżanki Filipka a teraz postaram sie wkleić kilka zdjęć Filipka a w najbliższym czsie postaram się zrobić nowe :lol:

Posted

Śliczny sznupek. :loveu: Widac szczęście na tym usmiechniętym pysiu.

Ja mam cztery miniatury w tym jedną adoptowaną w sylwestra z naszego szczecińskiego schronu.

Posted

Wszystkim z Dogo Wesołych Świąt. Szczególnie jak mogę sobie na to pozwolić :loveu: dziewczynom, które osobiście zajmowały się sprawa Filipka. Dziś mija miesiąc odkąd Filipek jest z nami. Zmienił nasze życie na lepsze.i łza w oku sie kręci jak pomyslę co miał i co przezywła jeszcze miesiąc temu. Teraz ma pełne miski, kochających ludzi w około, swoje miejsce w domu, w naszych sercach. Ma ciepłe łóżko i swoje zabawki. Bardzo kochmy jego, jego zapach, jego sposób bycia... po prostu jego samego i bardzo się cieszymy, że okazał się tak świetnym i cudownym towarzyszem chwili, dnia i życia :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Dziewczyny jeszcze raz wielkie dzięki :loveu:

Posted

zala08 Filip trafił do cudownego domku, jest kochany i szczęśliwy.
Żeby tylko takie domki się trafiały biednym psiakom a świat będzie lepszy!

Niestety ja co chwila mam wręcz przeciwne wieści. Psy wracają z adopcji bo ludzie okazują się kompletnie nieodpowiedzalni. Potrafią oddać psa po 1-2 dniach bo na smyczy ciągnie albo dziury kopie w ogrodzie. Ehhh...