Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 286
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To jest po prostu niesamowite - co za przeistoczenie!!! To naprawdę przepiękny sznaucio!!!!! Brawo Wszystkim, którzy doprowadzili piesiula do nowego domku!!!!

Posted

Kolejne wieści od Filipka :)

wlasnie wrocilismy od weterynarza. pies dostał cały zestaw szczepionek i tabletki na odrobaczenie. ma ok 1,5 roku, i dopiero zaczyna mu sie robic kamien. Zaczyna już nawet ładnie chodzic na smyczy i po schodach. raczej gardzi markowym psim żarciem ale głupieje na widok suchego chleba:) Jest taki pyszny, że wszyscy z rodziny go już pokochali, nawet ciotka chciala go zatrzymac mimo, że ma już 3 sznaucerki. Raczej nie brudzi w domu i umie dawac łapke...

Posted

Dostaję tylko takie. Jaki to Filip kochany i słodki i jak ładnie je i ładnie śpi. I że jest ulubieńcem mas :) I jacy są wszyscy razem szczęśliwi :)

Posted

raczej gardzi markowym psim żarciem ale głupieje na widok suchego chleba:)

Z tym suchym chlebem to ja nie wiem o co chodzi, ale większość psów po przejściach, jak nie wszystkie, szaleją za świeżą bułeczką i chlebusiem. Chyba jakiś zapach...

Posted

I kolejne wiadomości a propos kotów i innych zwierzaków u Ani:

koty uciekaja mu z drogi, on nic by im nie zrobił ale to one go unikają. także jeśli chodzi o ta kwestię to też jest grzeczny. mysle, ze one sa bardziej zestresowane jego obecnością niz on jest zestresowany obecnością ich :P
interesował się bardzo papuga bo chyba jeszcze nigdy nie widzial, ale nic nie zrobił. bawił się dziś przecudnie misiem, więc myslę... mam taką nadzieję, że takich zabaw będzie coraz więcej bo gdy patrzyłam jak biega to nie mogłam uwierzyć, że to ten sam pies co wczoraj... to takie wzruszające :) tak słodko biegał za misiem i się bawił ... mam nadzieję, że to dobra oznaka

Posted

Filipek ma się super!!! Jest przekochany, jego pańcia nie może się go nachwalić. Tacy są wszyscy szczęśliwi :) :) :)
Czekam na nowe zdjęcia.
A w sobotę prawdopodobnie uda mi się go osobiście poznać i jego cudowną wybawicielkę.

Posted

Weszka ma bardzo dobrą rękę do domków dla sznaucerków. Jest bardzo zaangażowana w ratowanie sznupków.

Weszko dla Ciebie: :Rose: :Rose: :Rose: :klacz: :klacz:.

Posted

Apbt_sól napisał(a):
o skubany jaki szczesciarz no !!!!!!! prosze o wyczochranie go ode mnie!!!!
On wyglada jakby od zawsze był w tym Domku :)

A dziś mija tydzień jak wyszedł ze schronu. Miłość i własny dom czynią cuda :)