CASIA&ttb Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 <wow> czy to oby napewno ten sam brodacz,piękny jest!! Dziękuje że wyrwaliście go z naszego schronu :) Quote
AMIGA Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 To jest po prostu niesamowite - co za przeistoczenie!!! To naprawdę przepiękny sznaucio!!!!! Brawo Wszystkim, którzy doprowadzili piesiula do nowego domku!!!! Quote
pusia2405 Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 :multi: :multi: :multi: Piękny jesteś!! Gratulacje!! Wałbrzych dziękuje!! Quote
weszka Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Kolejne wieści od Filipka :) wlasnie wrocilismy od weterynarza. pies dostał cały zestaw szczepionek i tabletki na odrobaczenie. ma ok 1,5 roku, i dopiero zaczyna mu sie robic kamien. Zaczyna już nawet ładnie chodzic na smyczy i po schodach. raczej gardzi markowym psim żarciem ale głupieje na widok suchego chleba:) Jest taki pyszny, że wszyscy z rodziny go już pokochali, nawet ciotka chciala go zatrzymac mimo, że ma już 3 sznaucerki. Raczej nie brudzi w domu i umie dawac łapke... Quote
Apbt_sól Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 jak ma okolo 1,5 roku i pierwszy raz widziałam go we wrześniu to ciekawe ile miał gdy trafił do schronu..... :( Ale to juz za nim a teraz czeka go piekne zycie!!! Quote
weszka Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Dostaję tylko takie. Jaki to Filip kochany i słodki i jak ładnie je i ładnie śpi. I że jest ulubieńcem mas :) I jacy są wszyscy razem szczęśliwi :) Quote
pusia2405 Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 raczej gardzi markowym psim żarciem ale głupieje na widok suchego chleba:) Z tym suchym chlebem to ja nie wiem o co chodzi, ale większość psów po przejściach, jak nie wszystkie, szaleją za świeżą bułeczką i chlebusiem. Chyba jakiś zapach... Quote
weszka Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 I kolejne wiadomości a propos kotów i innych zwierzaków u Ani: koty uciekaja mu z drogi, on nic by im nie zrobił ale to one go unikają. także jeśli chodzi o ta kwestię to też jest grzeczny. mysle, ze one sa bardziej zestresowane jego obecnością niz on jest zestresowany obecnością ich :P interesował się bardzo papuga bo chyba jeszcze nigdy nie widzial, ale nic nie zrobił. bawił się dziś przecudnie misiem, więc myslę... mam taką nadzieję, że takich zabaw będzie coraz więcej bo gdy patrzyłam jak biega to nie mogłam uwierzyć, że to ten sam pies co wczoraj... to takie wzruszające :) tak słodko biegał za misiem i się bawił ... mam nadzieję, że to dobra oznaka Quote
weszka Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Dałam Filipa na metamorfozy :) http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=21924&page=161&highlight=Metamorfozy post #1607 Myślę że można już zmienić tytuł wątku i poprosić o przeniesienie :) Quote
weszka Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Filipek ma się super!!! Jest przekochany, jego pańcia nie może się go nachwalić. Tacy są wszyscy szczęśliwi :) :) :) Czekam na nowe zdjęcia. A w sobotę prawdopodobnie uda mi się go osobiście poznać i jego cudowną wybawicielkę. Quote
CASIA&ttb Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Super wieści-to sie chłopakowi poszczęściło że ma taką wspaniałą rodzinkę :) Quote
AnkaG Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Weszka ma bardzo dobrą rękę do domków dla sznaucerków. Jest bardzo zaangażowana w ratowanie sznupków. Weszko dla Ciebie: :Rose: :Rose: :Rose: :klacz: :klacz:. Quote
Apbt_sól Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Gratuluje jeszcze raz , Weszka dzieki za wspołprace za znalezienie domku Filipkowi , Dziekuje Wszystkim , Właścielom pociechy i miłości Filipka zycze :) Quote
Apbt_sól Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Następna bida , kochani :( Mini dziewczynka :( http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=48821 Quote
AnkaG Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Apbt_sól napisał(a):Następna bida , kochani :( Mini dziewczynka :( http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=48821 Poczytaj dokładnie - nóż się w kieszeni otwiera. Zalewscy oddali swojego psa pisząc, że to kogoś znajomego. Sunia ma już domek - ta też dzięki Weszce. Quote
weszka Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Apbt_sól napisał(a):Następna bida , kochani :( Mini dziewczynka :( http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=48821 Ona już w nowym domku :) Zajęłam się tym ;) Suczka bezpieczna ma super pańcię i kochają się bardzo :) Quote
Apbt_sól Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Dziewczyny przepraszam za zamiesznie , Zalewscy swojego?????????????? o matk! a czytałam jak się sunia ze szczeniakami opiekowali! osz w morde!!! Weszka :) Quote
weszka Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Pozdrowienia od Filipka :) Ma już swoich psich przyjaciół No i cudowny domek :) Quote
Apbt_sól Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 o skubany jaki szczesciarz no !!!!!!! prosze o wyczochranie go ode mnie!!!! On wyglada jakby od zawsze był w tym Domku :) Quote
weszka Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Apbt_sól napisał(a):o skubany jaki szczesciarz no !!!!!!! prosze o wyczochranie go ode mnie!!!! On wyglada jakby od zawsze był w tym Domku :) A dziś mija tydzień jak wyszedł ze schronu. Miłość i własny dom czynią cuda :) Quote
Enid Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 normalnie tylko go głaskać:) ale mu dobrze u Ani!!! Quote
Recommended Posts