weszka Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Wizyta przedadopcyjna już załatwiona! Odbędzie się w weekend :) Quote
weszka Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 AnkaG napisał(a):Weszka ale działasz :crazyeye: Nie tyle ile bym chciała :shake: ale staram się ile mogę :lol: Quote
Apbt_sól Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Weszka dowiedz się co z transportem potencjalnych właścieli bo u nas krucho , tyle co moze o go wyciagnać. pierwsze co to kąpiel i strzyrzonko bo wyglada fatalnie , no i wet oczywiscie! Trzymam kckiuki! Quote
weszka Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Czy jakieś wieści o sznaucusiu? Jak się zachowuje? Jak się miewa? Czy on w schronie chorował? Jak długo tam jest? Może jeszcze jakieś zdjecia bo nowa potencjalna pani nie moze się na niego doczekać ;) Quote
Apbt_sól Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 spokojny troche burczy ale zwazywszy na jego miejsce obecnego zamieszkania to normalne , staje na kratach i łapką tak macha :( Nie chorował bo zyje! od września ubiegłego roku ... :( Fotaski beda ale dopiero w przyszłym tygodniu nie mam jak do schronu pojechac. ogólnie spokojny chlopczyk z niego :) Quote
weszka Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Takie machanie łapą to typowe dla sznaucerów :) Ja mam sine pręgi na ciele od tych dowodów miłości jak obrywam łapskiem olbrzymek :) Quote
Apbt_sól Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 nie mam pojecia ale licze na olo 2 do 3 góra... wyglada na starszego ale te dredy go oszpecają:( Quote
weszka Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Wszystko przekazałam. W weekend ma się odbyć wizyta przedadopcyjna no i zobaczymy :thumbs: Wybiegając w przyszłość - co do transportu - albo przyjadą nowi właściciele albo ja. Quote
Apbt_sól Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 w takim razie czekam z utesknieniem na wizyte i zabieranie małego :D mam nadzieje ze ie przerazają ich te dredy i stan ogolny psiaka w tym momencie? :( Quote
Enid Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Jestem już umówiona z przyszła właścicielką jutro na spotkanie! to trzymać kciuki, żeby już jutro domek był "zaklepany":D Quote
weszka Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Jeszcze parę pytań: 1. czy psiak ma obcięty ogon? 2. czy ktoś pomoże w wyciągnięciu psiaka i jaka jest opłata dla schroniska? Quote
Apbt_sól Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 psiak na długi ogon.... mam nadzieje ze to nie prblemteraz jest "moda" na dłufie ogony , ja pomoge ale od razu tzeba małego zabrać bo nie mam gdzie go dać po wyciagnieciu oplata 20 zł chyba Quote
weszka Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Czekam na raport z wizyty przedadopcyjnej... właśnie dobiega końca. Quote
weszka Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Apbt_sól na PW wyślę ci kontakt do nich, a Ty podaj mi do siebie to się umówicie. Chcą przyjechać we wtorek lub środę. Quote
malawaszka Posted March 5, 2007 Author Posted March 5, 2007 trzymam :kciuki: za powodzenie akcji Quote
Apbt_sól Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 dzis beda wieści czy chlopak jest w schronie 9pewnie tak , bo od wrzesnia był). I moze ewentualnie go przetrzymaja.... Quote
Enid Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 rozmawiam z ANia, przyszła właścicielką dredka! może ktoś go przygarnie do dnia adopcji? albo hm zmieńcie temat, zeby już nie kusić potencjalnych chętnych na dredka!!! Quote
Apbt_sól Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 nie ma gdzie psiaka przetrzymamć własnie kolezanka pojechała do schronu , zobaczyc czy jest... temat mozna zmienić... Quote
Apbt_sól Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 własnie dostałam info ze sznaucera niema!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! probowała dodzonić sie sie Weszki ale nie odbiera!!!!!! Quote
Recommended Posts