Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 286
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Weszka dowiedz się co z transportem potencjalnych właścieli bo u nas krucho , tyle co moze o go wyciagnać.
pierwsze co to kąpiel i strzyrzonko bo wyglada fatalnie , no i wet oczywiscie!

Trzymam kckiuki!

Posted

Czy jakieś wieści o sznaucusiu? Jak się zachowuje? Jak się miewa? Czy on w schronie chorował? Jak długo tam jest? Może jeszcze jakieś zdjecia bo nowa potencjalna pani nie moze się na niego doczekać ;)

Posted

spokojny troche burczy ale zwazywszy na jego miejsce obecnego zamieszkania to normalne , staje na kratach i łapką tak macha :(
Nie chorował bo zyje!
od września ubiegłego roku ... :(
Fotaski beda ale dopiero w przyszłym tygodniu nie mam jak do schronu pojechac.
ogólnie spokojny chlopczyk z niego :)

Posted

Wszystko przekazałam. W weekend ma się odbyć wizyta przedadopcyjna no i zobaczymy :thumbs:

Wybiegając w przyszłość - co do transportu - albo przyjadą nowi właściciele albo ja.

Posted

psiak na długi ogon.... mam nadzieje ze to nie prblemteraz jest "moda" na dłufie ogony , ja pomoge ale od razu tzeba małego zabrać bo nie mam gdzie go dać po wyciagnieciu oplata 20 zł chyba

Posted

rozmawiam z ANia, przyszła właścicielką dredka! może ktoś go przygarnie do dnia adopcji? albo hm zmieńcie temat, zeby już nie kusić potencjalnych chętnych na dredka!!!