weszka Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 A ten chudziak olbrzymek to poszedł do nowego domku????? Bo przeczytałam że go nie ma ale nie wiem dlaczego.... Quote
wanda szostek Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Ja też już teraz dokumentnie zapsiona . Sąsiedzi mnie ganiają a na wiosnę i spółdzielnię nasłali i straż miejską. Potrzebne osoby z własnym domkiem do pomocy. Quote
Apbt_sól Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 Gdzie jest olbrzym niewiem podejrzewam ze znalazł domek a w schronie to średni sznaucer wczoraj na ulicy przyjrzałam sie miniaturce zdecydowanie średni bo wiekszy i to bardzo. jak najszybciej spróbuje isc do schronu ale czasu za mało oj doba za którtka.... :( Quote
weszka Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 Apbt_sól napisał(a):Gdzie jest olbrzym niewiem podejrzewam ze znalazł domek a w schronie to średni sznaucer wczoraj na ulicy przyjrzałam sie miniaturce zdecydowanie średni bo wiekszy i to bardzo. jak najszybciej spróbuje isc do schronu ale czasu za mało oj doba za którtka.... :( To by tytuł wątku trzeba zmienić... że tylko ŚREDNIAK SZUKA DOMU skoro olbrzymka już nie ma Quote
weszka Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 A czy to suczka? Czy pies? Bo gdzieś w treści wątku były co do tego wątpliwości. I czy jest wysterylizowna/wykastrowany? Pewna pani mnie wypytuje z dość dużym zainteresowaniem... Quote
weszka Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 [quote name='wanda szostek']Dzisjaj odbierałam telefony w sprawie sznaucera miniatury, który juz jest w domu. To może podsuniesz minisa z Sosnowca - tu jego wątek http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=44347 Quote
Apbt_sól Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 Bez sterylizacji , cos mi sie wydaje ze to suczka bo ja sie pochodzi do boxów to psy zaraz sikaja na kraty a on, ono woogle wiec podejrzenie jest ze to suczka jest. choć róznie moze być. Upewnie się jak bede wschornie wiadomo. Quote
Apbt_sól Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 aa zgubiłam ten watek i weszcie jestem , byłam zdjec nie mam bo nie było nikogo z "obsługi" a ze sama byłam to nie chciałam startowac bo raz juz po mnie i Casie suke policyjna wezwali. Ale wiem ze to pies, średni , pieprz i sól. to pewnie na 100 %!!! teraz tylko dt trza mu szukac by go doprowadzic doładu, cały w dredach. Quote
weszka Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Jak tam psiaczek? Mnie ostatnio udało się wyadoptować średniaka z Guzika ze schronu w Łodzi. Poszedł jak "ciepłe bułki". I mam dużo telefonów o niego. Gdyby była kasa na hotel mogłabym go wziąć do Krakowa i poszukać mu domku.... Quote
Apbt_sól Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 trzeba skarpete załozyc i watek dla chlopaka mam dzisiejsze zdjecie zaraz wkeje!! Quote
weszka Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Czekam na zdjęcia i założę mu osobny wątek. Quote
Apbt_sól Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 to ten chlopczyk jak widac dredy ma juz nie samowite :( Quote
weszka Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Ja wyskoczyłam z osobnym wątkiem a on przecież tutaj ma swój wątek, coś mi się pomieszało że jestem na ogólnym wątku wałbrzyskim :oops: Tylko może Malawaszko tytuł wątku zmienisz skoro został tylko jeden sznaucuś w dodatku okazał się średniakiem :razz: Quote
Apbt_sól Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 spokojniutki chlopczyk zniego . ciagle spoglada z nadzieją ze to własnie po niego idą...... nie gryzie sie z psami , troche nie ufny ale pewinie dlatego ze tyle czasu bez dotyku człowieka... Dziewczyny jesli macie jak to go zabierajcie , on nie ma szans na adopcje bo jak samewidzicie zapuszczony i nie dla kazdego to sznaucer.... Ja macie jeszcze jakies pytania to piszcie!! Quote
weszka Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Qrcze... żebym miała gdzie go zabrać... A tu tylko hotel i jak zwykle wszystko rozbija się o kasę... KTO MOŻE DAĆ TYMCZAS PIĘKNEMU ŚREDNIACZKOWI????? Ja zrobię co mogę żeby mu znaleźć domek ale nie mogę go wziąć bom zapsiona :( Quote
weszka Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 KTO MOŻE DAĆ PRZYNAJMNIEJ TYMCZAS????? Quote
Apbt_sól Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 z tym bedzie problem :( Hallo ludki dredzika ratujmy!! Quote
Apbt_sól Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 miejmy nadzieje!! w góre mały bo na dole nikt Cie nie dostrzeze!!! Quote
weszka Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 DZIEWCZYNY!!!!!!! MAM CHĘTNEGO NA ŚREDNIACZKA!!!!!!!!!!!! Chciała Guzika którego miałam ze Szczecina ale on ma już domek :) więc zaproponowałam tego ;) no i jest decyzja na TAK :) Osoba jest z Katowic. Czy ktoś ze Śląska mógłby sprawdzić domek???? Quote
Apbt_sól Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 swietnie!!! trzeba na dogo mapie looknac , rano to zrobie:) alem sie cieszem!!!!! Quote
Recommended Posts