Apbt_sól Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Dziekuje bardzo , trzeba ja wyciagnac bo coraz z nią gorzej :( Quote
weszka Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Tylko potrzebuję jak najwięcej info o tym biedaku - płeć, wiek, jak długo w schronie, jakieś cechy charakteru itd. itp., no i namiar na osobę do kontaktu. Trochę lepsze zdjęcia też by były wskazane. Quote
Apbt_sól Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 płec suczka ale dokladnie nie wiadomo pracownicy sie e kwapili by sprawdzić... wiek nie znany na oko 6-7 at gora , 1 raz widziałam ja w schronie 18-06-2006 a pozniej z przerwami raz była raz nie... Lepszych zdjec nie da rady zrobić nie wyprowadza jej z kojca..ale co zaraz przeszperam jeszcze... Kontant 606 - 836 - 331 Violetta bo do schrou nie ma co dzwonić,,,, Quote
Apbt_sól Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 tu jest jeszcze zdjecie teraz ze stycznia Quote
agnieszka30 Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 to ja szukałam miniatury i nie dalas znać że masz takiego w wałbrzychu? Quote
weszka Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 agnieszka30 napisał(a):to ja szukałam miniatury i nie dalas znać że masz takiego w wałbrzychu? A już nie szukasz....? Quote
weszka Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 OK podziałam w sprawie minisi. Ona na bardzo ładną wygląda, gdyby ją doprowadzić do porządku. Tak mi jej żal :( :( Quote
agnieszka30 Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 już nie szukam jedzie Albin z Warszawy Quote
Apbt_sól Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Kurna nie wiedziałam ze szukałaś...... Jak byłaś w schronie to ona była i nic nie mówilaś.. chyba ze to pozniej było... Quote
Apbt_sól Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 tylko dziewqczyny ze to jak dla mnie nie jest miniaturka tylko średni sznaucer a to chyba róznica.. czy nie? :( Quote
weszka Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 A to wartałoby sprawdzić! Bo to raczej różnica. Miniatura ma ok. 30-35 cm, średniak 40-50 cm. Z tych zdjęć to cieżko ocenić... Quote
Apbt_sól Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 W zalznosci czy mamy do czynienia z psem czy suka wato dodać. Zweryfikuje to weszka dokladnie :) Quote
wanda szostek Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Dzisjaj odbierałam telefony w sprawie sznaucera miniatury, który juz jest w domu. Quote
weszka Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 To jak już uda się ustalić czy ta dredziasta piękność to średniak czy miniatura rozpocznę działania promocyjne :) Bez tej podstawowej informacji raczej kiepsko. Quote
Apbt_sól Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 łokej moze jutro bede w schronie , ale nie zareczam na 100 iewiem jak sie wyrobie.. to dam znać cos to chlopiec lub dziewczynka ist :) Quote
wanda szostek Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Jego trzeba by zabrać ze schroniska i doprowadzić do porządku, a potem ładne zdjęcia. Quote
weszka Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 wanda szostek napisał(a):Jego trzeba by zabrać ze schroniska i doprowadzić do porządku, a potem ładne zdjęcia. Tak by było najlepiej. Czy dałoby się to zorganizować? Ja z Krakowa niewiele mogę, poza skromną pomocą finansową... np. pokryciem kosztów fryzjera... Quote
Apbt_sól Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 My w wałbrzychu nie mamy tymczasów ,nasze domy sa za psione..... Nie mamy gdzie go wyciagnąć :( Quote
wanda szostek Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 A ja na dane ogłoszenie dla sznaucerów ze Skarżyska mam co raz telefon z zapytaniem czy aktualne. Quote
weszka Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 wanda szostek napisał(a):A ja na dane ogłoszenie dla sznaucerów ze Skarżyska mam co raz telefon z zapytaniem czy aktualne. U mnie tez się telefony rozbijają o skarżyską miniaturkę. Dlatego jedynym ratunkiem dla psiaka jest wyciągnięcie go ze schronu, doprowadzenie do ładu i rozgłoszenie. W schronie nikt go raczej nie wypatrzy :( Nie ma nikogo na mapie dogo w pobliżu Wałbrzycha...???? Nie chce mi się wierzyć... hmmm posprawdzam... Quote
Apbt_sól Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 sprawdz nie ma nikogo zadnego DT.... w schronie nie byłam ..siła wyższa.. :( Quote
wanda szostek Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Tak to jest, że przeważnie ludzie chcą pieska ładnego oraz stawiają pytania dotyczące zachowań w odpowiednich sytuacjach. Te ze schroniska na zdjęciach są zaniedbane, brudne, no i niewiele o nich wiadomo. Chętniej są więc brane pieski z DT. Quote
Apbt_sól Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 tak tylko ja go odpicowac jak DT brak... evch... Quote
weszka Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 No właśnie :( cholerka błędne koło :( Myślę intensywnie... Quote
Recommended Posts