Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 286
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tylko potrzebuję jak najwięcej info o tym biedaku - płeć, wiek, jak długo w schronie, jakieś cechy charakteru itd. itp., no i namiar na osobę do kontaktu. Trochę lepsze zdjęcia też by były wskazane.

Posted

płec suczka ale dokladnie nie wiadomo pracownicy sie e kwapili by sprawdzić...
wiek nie znany na oko 6-7 at gora , 1 raz widziałam ja w schronie 18-06-2006 a pozniej z przerwami raz była raz nie...

Lepszych zdjec nie da rady zrobić nie wyprowadza jej z kojca..ale co zaraz przeszperam jeszcze...

Kontant 606 - 836 - 331 Violetta
bo do schrou nie ma co dzwonić,,,,

Posted

To jak już uda się ustalić czy ta dredziasta piękność to średniak czy miniatura rozpocznę działania promocyjne :) Bez tej podstawowej informacji raczej kiepsko.

Posted

wanda szostek napisał(a):
Jego trzeba by zabrać ze schroniska i doprowadzić do porządku, a potem ładne zdjęcia.

Tak by było najlepiej. Czy dałoby się to zorganizować? Ja z Krakowa niewiele mogę, poza skromną pomocą finansową... np. pokryciem kosztów fryzjera...

Posted

wanda szostek napisał(a):
A ja na dane ogłoszenie dla sznaucerów ze Skarżyska mam co raz telefon z zapytaniem czy aktualne.

U mnie tez się telefony rozbijają o skarżyską miniaturkę. Dlatego jedynym ratunkiem dla psiaka jest wyciągnięcie go ze schronu, doprowadzenie do ładu i rozgłoszenie. W schronie nikt go raczej nie wypatrzy :(
Nie ma nikogo na mapie dogo w pobliżu Wałbrzycha...???? Nie chce mi się wierzyć... hmmm posprawdzam...

Posted

Tak to jest, że przeważnie ludzie chcą pieska ładnego oraz stawiają pytania dotyczące zachowań w odpowiednich sytuacjach.
Te ze schroniska na zdjęciach są zaniedbane, brudne, no i niewiele o nich wiadomo. Chętniej są więc brane pieski z DT.