AnkaG Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 A dogomaniacy są dumni, że ta psia sierotka znalazła taki cudowny dom.:loveu: W nim to w schronie to trudno było się już dopatrzyć sznaucera.:shake::-( Masakrycznie zaniedbany. A kto się nie zna to popatrzy i pójdzie dalej. Jamnik to wygląda jak jamnik. A taki to ma małe szanse na domek. Ech i ma taki fajny charakter.:lol: Super, że się odzywacie i możemy cudo poogladać. :multi: Drapanko dla małego i buziak w nosek. Quote
zala08 Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 Dziękujemy :loveu: z drapanka był bardzo zadowolony bo jest strasznym pieszczochem i uwielbia zasypiać tylko na poduszkach, a że jest naszym oczkiem w głowie to oczywiście mu na to pozwalamy :loveu: ja nie potrafię mu odmówić. A charakter na prawdę ma super :laola::laola::laola: Quote
weszka Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Żeby więcej takich dobrych ludzi na świecie było... Filip miał szczęście jak nic! Quote
zala08 Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 kilka zdjęć :) ulubione zajęcie Filipa Quote
zala08 Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 pierwsza kurza łapka :lol: mały akcent świąteczny :lol: Filip nie narzekał na nowy wizerunek Quote
AnkaG Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 Ale mu dooobrze - tylko brzuchol wystawia.:lol: A jak sierść mu się błyszczy. :lol: Quote
weszka Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 To się nazywa pełnia psiego szczęścia :) Quote
Apbt_sól Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Ten to ma kurde zycie :loveu::loveu: Quote
weszka Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 Świetny jest :loveu: i nowy członek rodziny także :loveu: Polubili się z Filipkiem? Quote
zala08 Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 polubili :) choć na początku Filip od niej uciekał bo Viki go gryzła :evilgrin:, oczywiście w zabawie. Jednak kolejna wizyta u rodziców to już istne szaleństwo. Młoda jest na prawdę ładna :loveu: , już nie załatwia się w domu :loveu: . Jedynym minusem jest to, że podbiega do każdego kogo mija na dworze ale zobaczymy jak będzie dalej. Quote
malawaszka Posted January 15, 2009 Author Posted January 15, 2009 :loveu::loveu::loveu: Filip ma imponującą brodę :loveu::loveu::loveu: a mała szkrabunia przesłodka:loveu: Quote
zala08 Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 dziękujemy za komplement :loveu: a broda to moje oczko w głowie bo oczywiście Filip jest jak "nasze dziecko" :eviltong: muszę przyznać, że filip ma bardzo fajny włos , długi, gęsty i szorstki. Łatwo się układa ale zawsze po czesaniu i tak układa sobie włosy po swojemu tarzając sie po dywanie i ocierając o łóżka :evil_lol: Quote
AnkaG Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Nie - no ja wcale nie zazdroszczę brody ....:eviltong: :evil_lol: A taki był z niego kołtun. Super fotki jak zawsze a my chętnie oglądamy. Quote
AMIGA Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Łomatko - moja Amiga jest taka "zapuszczona" :oops:w porównaniu z tym "wystawowym"okazem Quote
zala08 Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 Filip jest bardzo zadowolony, z komplementow :loveu: teraz jestem w katowicach i szalenstwom nie ma konca z malą od rodzicow. psiaki szleja na calego od rana czy to w domu czy na dworze nie maja czasu nawet na jedzenie :eviltong: przepraszam za brak polskich znakow ale komputer za kazdym razem odsyla mnie w jakies dziwne miejsca :placz: a drugi mamy zepsuty. Quote
zala08 Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 wklejam na szybko zdjęcie z dzisiejszej wycieczki do Sopotu, myślę, że jak na mój brak zdolności do uchwycenia dobrych momentów dzis mi się udało Filip pierwszy raz był nad morzem i zwariował :crazyeye: ze szczęścia widząc taaakie ilości piasku :loveu: Quote
zala08 Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 z góry przepraszam moderatora za wklejenie tak dużego zdjęcia ale wklejałam je na szybko i nie ze swojego komputera :oops: Quote
zala08 Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Pierwsze wyjście na plażę :loveu: oto całusy na plaży :lol: biegi z nową koleżanką potrafię latać bez Redbulla :loveu: i oto sen w aucie po spacerze (zasnął jak dziecko) Quote
weszka Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Ale suuuper! Plaża zimą to coś o czym marzę! No i dobrze że pokazaliście syneczkowi morze :) Quote
AMIGA Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Tylko pozazdrościć takich miejsc spacerowych:loveu: Quote
zala08 Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Dzis FIlip obchodzi druga rocznicę odkąd jest razem ze mna i Maćkiem :loveu: Quote
Recommended Posts