Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A dogomaniacy są dumni, że ta psia sierotka znalazła taki cudowny dom.:loveu:

W nim to w schronie to trudno było się już dopatrzyć sznaucera.:shake::-( Masakrycznie zaniedbany. A kto się nie zna to popatrzy i pójdzie dalej. Jamnik to wygląda jak jamnik. A taki to ma małe szanse na domek.

Ech i ma taki fajny charakter.:lol:

Super, że się odzywacie i możemy cudo poogladać. :multi:

Drapanko dla małego i buziak w nosek.

• Replies 286
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziękujemy :loveu: z drapanka był bardzo zadowolony bo jest strasznym pieszczochem i uwielbia zasypiać tylko na poduszkach, a że jest naszym oczkiem w głowie to oczywiście mu na to pozwalamy :loveu: ja nie potrafię mu odmówić. A charakter na prawdę ma super :laola::laola::laola:

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

polubili :) choć na początku Filip od niej uciekał bo Viki go gryzła :evilgrin:, oczywiście w zabawie. Jednak kolejna wizyta u rodziców to już istne szaleństwo. Młoda jest na prawdę ładna :loveu: , już nie załatwia się w domu :loveu: . Jedynym minusem jest to, że podbiega do każdego kogo mija na dworze ale zobaczymy jak będzie dalej.

Posted

dziękujemy za komplement :loveu: a broda to moje oczko w głowie bo oczywiście Filip jest jak "nasze dziecko" :eviltong: muszę przyznać, że filip ma bardzo fajny włos , długi, gęsty i szorstki. Łatwo się układa ale zawsze po czesaniu i tak układa sobie włosy po swojemu tarzając sie po dywanie i ocierając o łóżka :evil_lol:

Posted

Filip jest bardzo zadowolony, z komplementow :loveu: teraz jestem w katowicach i szalenstwom nie ma konca z malą od rodzicow. psiaki szleja na calego od rana czy to w domu czy na dworze nie maja czasu nawet na jedzenie :eviltong: przepraszam za brak polskich znakow ale komputer za kazdym razem odsyla mnie w jakies dziwne miejsca :placz: a drugi mamy zepsuty.

• 3 weeks later...
Posted

wklejam na szybko zdjęcie z dzisiejszej wycieczki do Sopotu, myślę, że jak na mój brak zdolności do uchwycenia dobrych momentów dzis mi się udało

Filip pierwszy raz był nad morzem i zwariował :crazyeye: ze szczęścia widząc taaakie ilości piasku :loveu:

Posted

Pierwsze wyjście na plażę :loveu:

oto całusy na plaży :lol:

biegi z nową koleżanką

potrafię latać bez Redbulla :loveu:

i oto sen w aucie po spacerze (zasnął jak dziecko)

• 1 month later...