Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 286
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

ja biję czołem o blat bo taka przemiana to cos niesamowitego-nie powiedziałabym że ta kupka kołtów w schronie kryje takie cudo!!!!!!!

Filipek wygląda kwitnąco i ta radosne oczka... :D

Pozdrawiam serdecznie

• 4 weeks later...
Posted

było pieknie :loveu: a Filip był chyba najszczęśliwszym psiakiem na świecie. po pierwsze nie chodzilismy do pracy :loveu: więc cały dzień był z nami i cały dzień szalał na dworze ze swoją "dziewczyną". Upał był taki, że jak schodziliśmy z góry Żar to niosłam go na rękach bo bolały go opuszki od chodzenia po asfalcie ale po przyjeździe do domku, wystarczyła miska mięsa i trawa i szalały dalej :loveu:

• 1 month later...
Posted

Ma swój charakter. Goni koty i wszystko co przed nim ucieka. Tak na prawde to dopiero od niedawna czuje sie przy nas pewnie. Kiedyś jak odwiedzaliśmy rodziców czy znajomych kazde nasze wstanie z fotela sprawiało, że Filip zaraz był przy nodze, teraz nie ma z tym problemu. Z misi, które dostaje wyciąga całą watę:evil_lol:. Z jedzeniem nie jest wybredny, zjada wszystko co mu damy ale ze wszystkich smakołyków nabarzij lubi suchy chleb. Na spacerach jest bardzo grzeczny choc ostatnimi czasy nauczył sie szczekać i warczeć gdy atakuje go inny pies, co czasem ma miejsce, został nawet kiedys pogryzoiony :angryy:. Gdy zostaje sam w domu to śpi. Pielęgnowanie go ta sama przyjemność. Przy strzyżeniu spokojnie leży albo sie kładzie, jednynie nie lubi jak wycinam mu nożyczkami włoski spomiędzy opuszek a boje się je wycinać maszynką. Jest bardzo kochanym i radosnym psem i łza kręci mi się w oku, jak pomyślę, jak wyglądał w schronisku i co mogłoby sie stać jakby tam został, jestesmy bardzo dumni z tego, że mamy go ze schroniska, tym bardziej, że w okolicy nie ma osoby, która przeszłaby wobec niego obojętnie i nie chwaląc jego brody :loveu:.