zala08 Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 dawno sie nie odzywałam ale wklejam nowe zdjęcia Quote
AnkaG Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 Fotki jak widzę są też we właściwym wątku. Pięknie Filip wyglada. :loveu: Quote
malawaszka Posted June 25, 2008 Author Posted June 25, 2008 CUDOWNIE!!!! zwłaszcza gnicie z koleżanką :loveu::loveu::loveu: Quote
weszka Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Ale imponująca broda a takie to było mizerne :) Quote
Apbt_sól Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 mizerne , zakudlaczone , nie przpominal nic, kulke dredow a teraz prosze piekny ,szczesliwy pies:) cudnie!!! Quote
malawaszka Posted August 26, 2008 Author Posted August 26, 2008 woww ale ma imponującą brodę :loveu::loveu::loveu: Quote
weszka Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 Nie poznaję!!!!!!!!!!!!!!!! Niesamowicie pięknie wygląda :loveu: Imponująca przemiana :loveu: Quote
CASIA&ttb Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 ja biję czołem o blat bo taka przemiana to cos niesamowitego-nie powiedziałabym że ta kupka kołtów w schronie kryje takie cudo!!!!!!! Filipek wygląda kwitnąco i ta radosne oczka... :D Pozdrawiam serdecznie Quote
AnkaG Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 Ech co kochający właściciel potrafi zrobić z kupki nieszczęscia. Pięknie Filip wygląda. Pozdrawiamy serdecznie. Quote
Apbt_sól Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 o matko w szoku jestem :loveu: bosko wyglada i sie czuje na bank:) Quote
zala08 Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 Oto zdjęcia filipa sprzed tygodnia z naszego urlopu w górach. Wtedy jeszcze było ciepło :placz: Quote
weszka Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 Szczęściarz :loveu: Fajnie mieliście! Ja też się załapałam na ostatnią ładną pogodę i w górach i nad morzem - a teraz szkoda gadać co za oknem :/ Quote
zala08 Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 było pieknie :loveu: a Filip był chyba najszczęśliwszym psiakiem na świecie. po pierwsze nie chodzilismy do pracy :loveu: więc cały dzień był z nami i cały dzień szalał na dworze ze swoją "dziewczyną". Upał był taki, że jak schodziliśmy z góry Żar to niosłam go na rękach bo bolały go opuszki od chodzenia po asfalcie ale po przyjeździe do domku, wystarczyła miska mięsa i trawa i szalały dalej :loveu: Quote
weszka Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 No szczęściarz jak nic! Jak sobie przypomnę jak wyglądał w schronie... a teraz! Lepiej nie mogło mu się życie potoczyć! Quote
malawaszka Posted September 21, 2008 Author Posted September 21, 2008 fantastycznie :laola: aż zazdroszczę Filipowi takich wakacji :loveu: Quote
AnkaG Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 Pięknie wygląda. :multi: Życzymy zdrówka i wieeelu wspólnych wakacji. Quote
weszka Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 Super! Super! Super! A jaki jest teraz Filipek z charakteru? Generalnie poczciwości czy ma swoje sznaucerowe zdanie? Bo że z urody śliczności to już wiemy :) Quote
zala08 Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 Ma swój charakter. Goni koty i wszystko co przed nim ucieka. Tak na prawde to dopiero od niedawna czuje sie przy nas pewnie. Kiedyś jak odwiedzaliśmy rodziców czy znajomych kazde nasze wstanie z fotela sprawiało, że Filip zaraz był przy nodze, teraz nie ma z tym problemu. Z misi, które dostaje wyciąga całą watę:evil_lol:. Z jedzeniem nie jest wybredny, zjada wszystko co mu damy ale ze wszystkich smakołyków nabarzij lubi suchy chleb. Na spacerach jest bardzo grzeczny choc ostatnimi czasy nauczył sie szczekać i warczeć gdy atakuje go inny pies, co czasem ma miejsce, został nawet kiedys pogryzoiony :angryy:. Gdy zostaje sam w domu to śpi. Pielęgnowanie go ta sama przyjemność. Przy strzyżeniu spokojnie leży albo sie kładzie, jednynie nie lubi jak wycinam mu nożyczkami włoski spomiędzy opuszek a boje się je wycinać maszynką. Jest bardzo kochanym i radosnym psem i łza kręci mi się w oku, jak pomyślę, jak wyglądał w schronisku i co mogłoby sie stać jakby tam został, jestesmy bardzo dumni z tego, że mamy go ze schroniska, tym bardziej, że w okolicy nie ma osoby, która przeszłaby wobec niego obojętnie i nie chwaląc jego brody :loveu:. Quote
Recommended Posts