Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jasna cholera :angryy: a tak dobrze szło, właśnie z Anią dyskutowałam jak to fajnie i że w czwartek jadą. Dałam jej znać jaka jest sytuacja i że on może jeszcze wrócić bo tak bywało. Czekam na odpowiedź.

:mad:

• Replies 286
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ludzie są załamani, wszystko dla psa kupili, cała wyprawkę, załatwili urlop żeby po niego przyjechać :( :( :(
Jeśli poszedł do jakiegoś równie dobrego domku to super ale czy tak jest???
Czy jest jego karta? Czy pies żyje? Czy nie ma w schronie nikogo kto może powiedzieć gdzie pies jest ***** mać! No ja teg nie jestem w stanie pojąć. Nigdy tego nie zrozumiem. Polska *******ona schroniskowa rzeczywistość. Wybaczcie te *** w poście ale nie mogę się opanować.

Posted

A ja myślałam, że nasz schron taki nie bardzo. A tu jeszcze gorzej. U nas 300 psów, ale orientują się gdzie który jest.
Guzika w ciągu 3 minut przyprowadzili.

Weszko mam nadzieję , że się znajdzie biedak. :-(

Posted

Na prośbę potencjalnych właścieli cała korespondencję w sprawie przenosimy na PW lub maile lub GG. Jeśli ktoś będzie miał jakieś wiadomosci w sprawie proszę nie pisać na forum.

Posted

Sznaucuś już bezpieczny i jedzie do nowego domku :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:Siedzi swojej wybawicielce na kolankach i liże ją po twarzy :loveu:

Już na dziś ma zamówioną kąpiel i strzyżenie. Będą zdjęcia przed/po i relacja.

:Rose:DLA WSZYSTKICH CIOTECZEK Z WAŁBRZYCHA KTÓRE POMAGAŁY W ADOPCJI I DLA ENID KTÓRA SPRAWDZIŁA DOMEK :buzi:

Posted

ciesze się bardzo ze Dredziorek już w chałupce :)
Strasznie chce przeprosi
ć ze nie mogłam z Wami pojechać :(
Zobaczyc szczęsciarza jak opuszcza tą nore :)

Gratuluje , jak imie nosić bedzie chłopcyk ? ;)

Jeszcze raz normalnie Gratuluje !!!!!!!!!1
czekam na fotaski ;)
i relacje z drogi , zapaszek niczym bukiet wspaniałych , wytwornych perfum na bank umilał podróż ;) o ddechu bąkach już nie wspomnę ;)

heh Ależ się ciesze!!!!!!!!!!!

Posted

O już mam! Sznaucuś wykąpany i ostrzyżony - trwało to 3 godz. Jest spokojny, grzeczny, trochę wystraszony. Teraz jedzie do swojego domku gdzie czeka go zapoznanie z resztą domowników i kotami.
Jutro mają być zdjęcia :)

Posted

Pozwalam sobie przekleić fragmenty relacji FILIPA z pierwszych chwil poza schronem:

Piesek jest już wypicowany i jest cudowny:)
Zabraliśmy go strasznie zarośniętego, ogromne kołtuny sierści same
odpadały... i ten zapach... Nawet nie jestem w stanie wyrazić jak on
śmierdział:((( W schronisku pani twierdziła, że karmili go gotowanym
ryżem, mięsem i warzywami ale w aucie zwymiotował chlebem z wodą i jakimiś kościami. Jednak generalnie świetnie znosi jazdę samochodem a ten mały wypadek wynikał raczej ze stresu. Pies jest bardzo grzeczny, podczas strzyżenia leżał i był bardzo spokojny, trochę gorzej było przy kąpaniu :)W kuchni stawał na 2 łapkach i zaglądał do zlewu i po kredensie:) Jest młodziutki i ma bardzo zdrowe zęby. Pare ranek po pogryzieniu ale niegroźnych. Pcheł nie stwierdzono. Niestety boi się smyczy i jak się go pociągnie to zapiera sie łapkami a jak do niego podchodziłem to się kulił i bał, widocznie złe wspomnienia :(
Narazie nie mogę nic więcej ci o nim powiedzieć bo jest jeszcze trochę
otępiały i zestresowany. Chyba nie rozumie co się wokół niego dzieje.
Jutro idzie do lekarza więc dowiemy się coś więcej. Oczywiście damy cynk
:)
Bardzo, bardzo dziękujemy Wam za pomoc. Nie wiem jak mogę się wam
odwdzięczyć ale mogę obiecać, że będzie u nas miał prawdziwy dom.
Maciek

No i lecimy ze zdjęciami metamorfozy Filipa :)

PATRZCIE, PATRZCIE!!!

Posted

a bo jak juz tak ciągle na górze i na górze to myślę - otworze i poczytam

a tu bęc - nasza weszka:lol:
no i okazuje sie że nasza weszka nie zapamietała nic a nic nauk naszej cioci kiwi odnosnie szeleczek
wiec sie przypomniałam z nauką:evil_lol:
aha - no to jeszcze - adresówka!!

Posted

Sznaucerka Nuka jak ją zabrałam ze schronu to też nie chciała chodzić na smyczce. Stała w miejscu.

To była tragedia. Moje trzy ciągnęły do przodu jak tarany a ona stała. :cool3:

A teraz biega podskakujac radośnie.

Mały pewnie ze stresu tak reaguje.

Ale jest śliczniusi. :loveu:

Po nim i po Guziku widać co robi ze sznaucera zaniedbanie.

Posted

On jest śliczny:D jejku teraz do mnei tak naprawdę dotarło co chłopak zyskał. TO jak 6 w totka! Tak się cieszę, że już jest u nowej rodzinki! I trzymam kciuki żeby byl z wami wiele wspaniałych lat!

Posted

skubany jaki śliczny !!!!!!
młaaaaaaaaaaaaaaaaaa wytarmoście go za brodule ode mnie!!!!!
i oczywiscie czekam na wiesci z nowego domku jak chlopak sie zaaklimatyzował :D