Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='wellington']Klaudus, gratuluje !
Moj wet w Krakowie wlasnie za usypianie tez nie nie bierze ani grosza - i chwala wielka mu za to !
Twojemu tez !

Niestety zwykle weci za to kasują - nie raz nawet spotkałam się z odmową odnośnie uśpienia ślepego miotu czy kociego czy psiego.

• Replies 79
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='emilia2280']Oczywiscie, jesli wet tym razem zechce pobrac oplaté- sama já uiszczé.

Miejmy nadzieję,że sunia nie wyniosła nie wiadomo gdzie tych maluszków - bo jak dorosną to będą dzikie jak mama...

• 2 weeks later...
Posted

mamy takiego pana który szuka onka do długich spacerów, ma teraz jednego ale psiak ma zaawansowany nowotwór i Państwo powoli szukają nowego, ona by się nadawała..

Posted

[quote name='Lacia']sunia już w aucie, za kilka godzin bedzie na miejscu!!

Ja dopiero z pracy wróciłam...
Daj mi znać jak sunia - i podziękuj w moim imieniu Tacie - DZIĘKUJĘ, DZIĘKUJĘ, DZIĘKUJĘ :modla:

Posted

sunia już u nas. Psinka jest mega żywa i przyjazna, kocha ludzi ale boi się psów i kotów.. na widok mojego psa położyła się na ziemi, a an widok kota uciekła.. odważna jest, tym bardziej ze kot ma 2 m-c.. :lol:

• 2 weeks later...
Posted

Sunia jest wielkości ONka, czy trochę mniejsza? Na zdjęciach się wydaje dość drobna.

Jeśli ktoś skleci kilka ładnych zdań, to mogę ją wrzucić na wyróżnione allegro, które zostało po psiaku, który już jest w DS.

Posted

Saba ma domek!!! Będzie miała do dyspozycji dom i duże podwórko. Państwo bardzo fajni i konkretni. Sunia już po sterylce i po sciągnieciu szwów do nowej rodzinki..
Mam kilka zdjęć to niedługo wstawie..