Dancik Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 Martika@Aischa napisał(a):Odwiedzam chłopaka :) Ale kiedy ? Może jutro przy sobocie byście nas odwiedziły ? :) Quote
AgusiaP Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 Dancik napisał(a):Ale kiedy ? Może jutro przy sobocie byście nas odwiedziły ? :) Danusiu ja nie dam rady... Od środy leżę w łóżku antybiotyki i te sprawy, ale mnie dopadło Quote
Dancik Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 AgusiaP napisał(a):Danusiu ja nie dam rady... Od środy leżę w łóżku antybiotyki i te sprawy, ale mnie dopadło ...oj to kuruj się Agusia i szybko do zdrowia nawracaj :)...a co do odwiedzin to nie ma sprawy, co się odwlecze to nie uciecze :) U Hugusia wszystko w porządku ...pięknie się zaaklimatyzował i chyba naprawdę już wie że tu jest jego dom :) Zresztą jak już przybędziecie to same zobaczycie dziarskiego chłopaka ;) Ale pośpiechu nie ma...zdrowa musisz być żeby ratować świat ;) Pozdrawiam ciepło :) Quote
AgusiaP Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 Dzięki Danusiu:loveu: Odwiedzinki będą na pewno ;) Nooooo przecież muszę tego przystojniaka w podeszłym wieku pozanć osobiście:evil_lol: i ja cieplutko pozdrawiam:loveu: Quote
Dancik Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 Kochane na okoliczność świąteczną życzymy Wam z Hugusiem i resztą stada wszystkiego co najlepsze ...no i oczywiście dużo zdrowia i pieniędzy bo bez tego ratowanie naszych braci mniejszych jest znacznie trudniejsze :) Pewnie jesteście ciekawe co u Hugusia więc donoszę że u chłopaka wszystko w najlepszym porządku. Zdrowie mu dopisuje, apetyt również (choć tak się rozbisurmanił ze chrupki tylko w ostateczności :) Na dworze bryka jak młodzian :) Ba ! Nawet po schodach sam wchodzi i schodzi ...już nie czeka żeby go na ręce brać :) No i nawet przysłowiowe cholewki zaczął smalić ...a żeby było śmiesznie głównie smali je do psich młodzieńców...he, he chyba jest gejem ;) Tak czy siak to prze kochany, bardzo subtelny i bardzo delikatny psiunio ...dobrze że dzielne dziewczyny wyciągnęły go ze schroniska bo on za delikatny jest i na pewno by sobie nie poradził. Bardzo za to dziękuję i ciesze się że nas los połączył ...że tak patetycznie się wyrażę ;) Pozdrawiamy Was wszystkie serdecznie :) Trzymajcie się ciepło. Jeszcze raz zdrowych i spokojnych :) Quote
paoiii Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 Jejjj nawzajem dla Ciebie i Hugusia ciepłych i spokojnych Świąt! Quote
elaja Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 :tree1: Wzajemnie Wszystkiego Najlepszego !!!:loveu::loveu::loveu: Quote
malawaszka Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 Wszystkiego Najlepszego :)))) cudowne wieści! Quote
elaja Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 [quote name='Dancik']Cholerka ...jeszcze zdjęcie :) Zapożyczyłam ;) sobie na fb :lol: , a co , niech wszyscy zobaczą jaki Hugiś szczęśliwy :loveu: Quote
Martika&Aischa Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 Wszystkim cioteczkom z wątku Hugolka przesyłam życzenia z serca płynące. Dla Hugusia i jego koleżanki oraz Pana kota ;) moc buziaków w mokre noski :* Spokojnych, Wesołych i Cudowych Świąt cioteczki kochane:loveu: Quote
Dancik Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 Oby nadchodzący Nowy Rok był na maxa pozytywny dla nas i naszych czworonożnych przyjaciół...jeszcze raz zdrowych i spokojnych :) Quote
Martika&Aischa Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 Wpadłam w wirtualne odwiedziny do Hugusia :) Quote
Dancik Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 Martika dzięki za odwiedziny choć w realu były by lepsze...ale rozumiem że czasu wciąż brak, może kiedyś się uda :) U Hugusia szafa gra...choć dzisiaj byliśmy u weterynarza bo Hugusiowi zrobiła się "śmierdząca dupka" ;) Jakiś stan zapalny gruczołu mu się zrobił ale dostał już zastrzyki i przez tydzień ma brać tabletki a później do kontroli i powinno być ok ...tak poza tym wszystko w najlepszym porządku ...z nowości to pragnę donieść że Huguś zaczął spać z nami w łóżku i sam wskakuje na kanapę i się na niej mości co wcześniej było niespotykane...wyluzował się chłopak na całego :) serdeczne pozdrowionka :) Quote
AgusiaP Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 Cieszę się bardzo Dancik:multi: Wszystkiego dobrego w Nowym Roku:loveu::loveu::loveu: Quote
Dancik Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 Dzięki Agusia :* i Tobie wszystkiego co najlepsze na ten Nowy Rok !...jak się kiedyś w końcu spotkamy to sobie miło pogadamy :) Tymczasem trzymaj się ciepło :) Quote
AgusiaP Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 Dancik napisał(a):Dzięki Agusia :* i Tobie wszystkiego co najlepsze na ten Nowy Rok !...jak się kiedyś w końcu spotkamy to sobie miło pogadamy :) Tymczasem trzymaj się ciepło :) Danick ja już nie chcę kochana obiecywać, bo sama nie wiem kiedy będę mogła... :oops:Bardzo chętnie bym się spotkała, ale dzień za krótki...;) Buziaki dla całej Waszej rodzinki:loveu: Quote
Dancik Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 Wiem Agusia, wiem...też mi ten czas gdzieś ucieka nie wiedzieć kiedy ...ale prędzej czy później będzie nam dane :) Tymczasem wielkie buziaki i dla Twojego stada :* PS. Moje się powiększyło o ślepaczka Raya ze sosnowieckiego schroniska ...świetny kociak :) Quote
AgusiaP Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 Dancik napisał(a): PS. Moje się powiększyło o ślepaczka Raya ze sosnowieckiego schroniska ...świetny kociak :) Dancik jesteście kochani:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Dancik Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 eee tam ...to Rayuś jest kochany :) Łobuziak i rozrabiaka jakich mało :) A właściwie jak się ma dwa koty to trzeci nie robi takiej różnicy ;) Boje się co będzie dalej...he, he ...Buźka :* Quote
AgusiaP Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 Dancik napisał(a):eee tam ...to Rayuś jest kochany :) Łobuziak i rozrabiaka jakich mało :) A właściwie jak się ma dwa koty to trzeci nie robi takiej różnicy ;) Boje się co będzie dalej...he, he ...Buźka :* Jak będziecie szukać czwartego to ja się ustawiam w kolejce:oops: Chyba opowiadałam Wam o sjamsie, który nie ma domku :-( jak byłam u Was z Martunią;) Quote
elaja Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 Dancik napisał(a): A właściwie jak się ma dwa koty to trzeci nie robi takiej różnicy ;) Potwierdzam , to prawda :evil_lol: , a przede wszystkim pozdrawiam Hugusiową Rodzinkę :loveu::loveu::loveu: Małe sprostowanie - trzeci różnicy nie robi pod warunkiem , że nie ma na imię Czarownica:diabloti: , niby imię to drobny szczegół , ale jednak. Wiem coś o tym , bo nieopatrznie tak nazwałam małe diablątko , które przytaszczyłam trzy lata temu z firmy aby nie podzieliło losu okolicznych kotów ( najczęściej kończyły życie jako plama na koszmarnie ruchliwej drodze ). Jedna Czarownica z łatwością zastąpi 10 kotów , tak więc mając tylko trzy koty czasem mam wrażenie ,że robią zamieszanie jakby ich było ze 30 szt:evil_lol: Quote
Martika&Aischa Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 Dancik napisał(a):Martika dzięki za odwiedziny choć w realu były by lepsze...ale rozumiem że czasu wciąż brak, może kiedyś się uda :) U Hugusia szafa gra...choć dzisiaj byliśmy u weterynarza bo Hugusiowi zrobiła się "śmierdząca dupka" ;) Jakiś stan zapalny gruczołu mu się zrobił ale dostał już zastrzyki i przez tydzień ma brać tabletki a później do kontroli i powinno być ok ...tak poza tym wszystko w najlepszym porządku ...z nowości to pragnę donieść że Huguś zaczął spać z nami w łóżku i sam wskakuje na kanapę i się na niej mości co wcześniej było niespotykane...wyluzował się chłopak na całego :) serdeczne pozdrowionka :) Danuniu kochana przyjadę z Agulą na pewno :) Tak się cieszę że Hugolek taki szczęśliwy:loveu::loveu::loveu: Quote
Dancik Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 Kurczę Agusia nie pamiętam żebyś opowiadała o sjamsie ...raczej o koteczce jakiejś ale może mi się coś pomyliło...hmmm...napisz mi coś więcej o nim może na priv żeby już tego wątku nie zaśmiecać ...może coś zaradzimy choć sama się boję to pisząc ;) Elaja to jest loteria nigdy nie wiadomo na kogo się trafi ...Tobie trafił się najwyraźniej wulkan energii :) Moje aż tak nie szaleją choć Rudek z Rayem jak ich najdzie też dają radę :) Serdecznie Ciebie i Twoje stado pozdrawiam :)...Martika buźka dla Ciebie od Hugona i ode mnie :* Trzymajcie się ciepło i byle do wiosny :) Quote
Nadziejka Posted July 9, 2012 Posted July 9, 2012 Witaj Danciuniu :buzi:witaj Hugonku:iloveyou:dzis was odnalazlam- sciskuniam i pozdrawiam cala rodzinka ludeczkowo zwierzusiowa:loveu:Hugoniu piekny jest . Danciku , ogromnie sie raduje , ze moglam cie poznac , dziekuje i wszystkiego pieknego dla was ,dla kocikow, dla nowego piesia w rodzince waszej:multi:zdroweczka wszelkiego! Quote
Recommended Posts