pikola Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 Ojej,to juz jutro:loveu: Druga dobra wiadomosc dzisiaj:loveu:Hugoniku:kciuki: Quote
malawaszka Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 haloooo piszcie cosik!!!! jak Hugo???!!! Quote
elaja Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 Noooo , ja też siedzę jak na szpilkach !!! Jakieś wieści proszę ....jakiekolwiek.... Quote
Martika&Aischa Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 I ja umieram z ciekawosci:roll::roll::roll: Quote
missieek Posted October 2, 2011 Author Posted October 2, 2011 Huga wczoraj zawiozlam, w podrozy spokojny, w nowym domu tez spokojny, troche na panelach sie slizga ale przywyknie :) jaj tez czekam niecierpliwie na relacje nowych opiekunow Quote
elaja Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 :multi:Hurra !!!:multi: Pewnie ,że przywyknie. Bardzo się cieszę ,że mu się udało , tym bardziej ,że starszy pies ma zwykle małe szanse na dom. Quote
Martika&Aischa Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 Ależ się cieszę:lol::lol::lol: no to czekamy na relacje i wiadomości jak przyjęła chłopaka reszta zwierzyńca ;) Quote
UBOCZE Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 Gratulacje!!!!!!:loveu::loveu::loveu: Piękna wiadomość, wielka sprawa!!!:multi::multi::multi::multi::multi: Quote
malawaszka Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 Dancik obieeecaaałaaaśśśśśśś :modla: napisz coś :modla: jak Hugo? Quote
AgusiaP Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 Tak tak czekamy :lol::lol::lol::lol:;);););) Quote
Martika&Aischa Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 [quote name='AgusiaP']Tak tak czekamy :lol::lol::lol::lol:;);););)[/QUOTE] Niecierpliwie czekamy:razz: Quote
Nadziejka Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 :iloveyou::modla::modla:odwiedzamy i czekamy Quote
Dancik Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 Witam Was kochane :)...oto pierwsze refleksje...Huguś jest bardzo przyjazny ale raczej słabo obecny ...tak jak wcześniej pisała Angelika on jest taki jakby go nie było :)...większość czasu leży albo śpi . Wstanie, coś weźmie na ząbek i znowu się kładzie...na spacery wyraźnie lubi chodzić, obsikał i obwąchał już wszystkie okoliczne murki..dla framug w mieszkaniu też nie miał litości ;) Reszta zwierzyny przyjęła go w sumie całkiem dobrze, tylko moja zołza jest trochę zazdrosna..ale ona zawsze taka była a poza tym przywyknie.. w końcu to dopiero kilka dni ...Huguś w stosunku do reszty ferajny jest bardzo ugodowy i schodzi im z drogi ...choć dziś trochę się odgryzł delikatnym warknięciem Sarze która się na niego wyszczerzyła ;) Ogólnie w sensie współżycia z innymi nie ma problemu. Zaobserwowałam że Huguś tak troszkę "kaszle"...na moje ucho jest to taki kaszel czy duszenie jaki miała moja śp. Sonia... tak to się u niej zaczynało ...czyli jest bardzo prawdopodobne że Huguś też będzie miał z sercem kłopoty, zresztą to mnie jakoś bardzo nie dziwi bo w zaawansowanym wieku to dość częste u psów ...Sonia to miała i Sara też to ma ...ale oczywiście pójdziemy do weterynarza i powiem o tym "kaszlu"...nie ma co gdybać, niech się fachowiec wypowie. Generalnie myślę że Hugo czuje się tu całkiem dobrze...lubi jak się go głaska, sam podstawia łepek :) Ale puki co trudno mi coś napisać więcej o jego charakterze bo jak już pisałam jest taki bardziej nieobecny...ale mam nadzieję że jak już się bardziej zaaklimatyzuje to się trochę rozrusza :) To by było na razie tyle z pierwszych refleksji ...jeśli jesteście ciekawe to za jakiś czas postaram się opisać następny etap aklimatyzacji :) Tymczasem wstawiam kilka zdjęć Hugusia w domu i na spacerze :) PS. Jako że nigdy nie mieszkałam z psem a zawsze z suczkami to powiedzcie mi moje drogie czy on będzie cały czas te ściany i framugi oznaczał ...czy to jednorazowa akcja ? ;) Choć w sumie dzisiaj nie zauważyłam żadnej oznakowanej framugi :) PS 2. Chciałam wstawić te zdjęcia ale nie wiem jak , jak kliknęłam na ikonkę obrazka z drzewkiem to mi wyskoczyło że mam podać link do obrazka...ale przeca ja mam to w kompie a nie na stronie jakiejś ….to jak wstawić zdjęcia do postu ? Quote
malawaszka Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 super wieści!!!! sikanie powinno się uspokoić po kilku dniach :) zdjęcia najpierw musisz wrzucić na serwer - np www.imageshack.us - muszą być zmniejszone do max 640 pix Quote
Martika&Aischa Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 Super wieści :) Hugolku kochany to Ci się trafiło:loveu: Quote
Nadziejka Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 :iloveyou::iloveyou::iloveyou:spokojnosci i wspolnej radosci domeczkowi zyczymy:multi::multi::multi: Quote
Dancik Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 Uff trochę to skomplikowane z tym przesyłaniem zdjęc ale chyba dam radę :) Quote
Dancik Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 http://img641.imageshack.us/img641/8607/zdjcie026sx.jpg Quote
Dancik Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 o cholerka ...coś mi teraz nie poszło ...nie poddaje się :) Quote
Martika&Aischa Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 Ależ fajny pychol:loveu::loveu::loveu: Dancik to my się z Agusią szykujemy na wizytę poadopcyjną :evil_lol::razz::razz::razz: Quote
Dancik Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 I to by było na razie na tyle...za jakiś czas postaram się wstawić nowe zdjęcia ...mam nadzieje że już z choć troszkę hasającym Hugusiem :) A co do tego znaczenia to jestem dobrej myśli ...w końcu ile można oznaczać ten sam teren ;) Serdeczne pozdrowienia dla Was kochane od Hugusia, ode mnie i od reszty stada :) Quote
Recommended Posts