Magda & Zicko Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 To trzymamy kciuki za pozytywny wynik PA :-) a adopcje udane :-) brałam udział w wizytach :-) Quote
Martika&Aischa Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 Jestem umówiona po godzince 16 :) pojedziemy razem z moją kochaną AgusiąP :) Quote
malawaszka Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 zaciskam z całej siły :kciuki: żeby Hugolek spędził resztę zycia w cudnym ciepłym domku!!!!! Quote
Nadziejka Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 i ja sie witam u slicznosci starowinka pieknego imienia Hugo:modla::modla::modla:cudny jest , dostojny i spokojniusi, cudnie ze domus sie zglosil , teraz tez czekam na rezultaty wizyty , oby sie wszystko udalo ! cudny czarnulino ksiaze:loveu: Quote
Nadziejka Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 :iloveyou::iloveyou:Hugonku serdunko- trzymamyyyyyyyyyy Quote
Martika&Aischa Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 My dopiero jesteśmy z powrotem :) Hugo może śmiało jechać :) mili ...sympatyczni młodzi ludzie ...Pani jest grafikiem i pracuje w domu ...niestraszne im sikanie ...choroby zwierzaków. Psiak ze schroniska który od lat walczy z chorobą serca ....dwa kociaki wzięte z ulicy. Dziewczyny jestem w 100% na tak bo takich ludzi wrażliwych na krzywdę zwierząt nam trzeba. Pani jak zobaczyła Hugo na FB podjęła decyzję ...muszę pomóc ...ten psiak musi mieć ciepły kont i kochającego człowieka. Wystarczająco dużo już przeszedł! Krótko mówiąc całym sercem jestem na tak!!!!!!!! :) Quote
paoiii Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 Bardzo się ciesze, że wszystko jest na dobrej drodze aby Hugo przeżył szczęśliwie starość, zasłuzenie w ciepłym kochającym domu!! :D Quote
elaja Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 Nawet nie umiem wyrazić jak się cieszę:loveu::loveu::loveu: Należało się staruszkowi :multi::multi::multi: Do tej pory twierdziłam ,że fb to tylko głupie klikanie - odszczekuję ! Hugo , piesku ale miałeś szczęście :cunao: Quote
Nadziejka Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 cudni ludzie i niechaj sie uda nowe zycie ninia:multi::multi::loveu::laugh2_2::sweetCyb::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou: Quote
elaja Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 Tytuł wydarzenia zmienię dopiero jak Hugo będzie już z nową rodziną , jeśli byłoby to możliwe to proszę o zdjęcia z nowego domu . Quote
missieek Posted September 17, 2011 Author Posted September 17, 2011 Martika@Aischa napisał(a):My dopiero jesteśmy z powrotem :) Hugo może śmiało jechać :) mili ...sympatyczni młodzi ludzie ...Pani jest grafikiem i pracuje w domu ...niestraszne im sikanie ...choroby zwierzaków. Psiak ze schroniska który od lat walczy z chorobą serca ....dwa kociaki wzięte z ulicy. Dziewczyny jestem w 100% na tak bo takich ludzi wrażliwych na krzywdę zwierząt nam trzeba. Pani jak zobaczyła Hugo na FB podjęła decyzję ...muszę pomóc ...ten psiak musi mieć ciepły kont i kochającego człowieka. Wystarczająco dużo już przeszedł! Krótko mówiąc całym sercem jestem na tak!!!!!!!! :) super! :) tylko ja spojrze troche na trzezwo prosilam abys sprawdzila/dopytala czy suczka byla szczepiona na choroby zakazne i kiedy, udalo sie? jest leczona na serce od 5 lat wiec moglo to zostac odstawione na bok wiem ze jest wysterylizowana wiec tutaj plus Hugo jest po schronisku w Olkuszu, przebywa z innymi psami stamtad chcialabym aby na wszelki wypadek suczka byla zabezpieczona nie wyobrazam sobie sytuacji aby mialo jej sie cos podziac bo Hugo z nia zamieszka Quote
Martika&Aischa Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 Pani o to pytała ........czy jej sunia ze względu na Hugo powinna dostać dodatkowe szczepienia do tych które ma ........będzie to wyjaśniała bezpośrednio z Tobą. Jak zabezpieczyć dodatkowo swoją sunię .....ludzie są naprawdę otwarci i chętni do współpracy :) Pani zresztą najprawdopodobniej się zaloguje na dogo więc będą na bieżąco zdjęcia i relacje. To bardzo fajny dom ...wyrozumiały i słuchający wskazówek ;) Saba choruje na serduszko ........jest szczepiona na wściekliznę. Państwo powiedzieli że rozmawiali z Tobą na temat dodatkowych szczepień ale nie wiedzą o jakie szczepienia dokładnie chodzi ? Pani ma iść w poniedziałek do weterynarza ...przedstawić sytuację i wypytać jak można zabezpieczyć ewentualnie sunieczkę :) Quote
missieek Posted September 17, 2011 Author Posted September 17, 2011 no poza wcieklizna sa szczepienia na choroby zakazne pies powinien miec chociaz podstawowe nosowka i parwowiroza bo czesto sa to choroby smiertelne jak pies zlapie odpowiadajac na Twojego smsa Hugo jest zdrowy super ze dom otwarty i wyrozumialy, takiego potrzebuje Hugo :) Quote
Martika&Aischa Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 missieek napisał(a):no poza wcieklizna sa szczepienia na choroby zakazne pies powinien miec chociaz podstawowe nosowka i parwowiroza bo czesto sa to choroby smiertelne jak pies zlapie odpowiadajac na Twojego smsa Hugo jest zdrowy super ze dom otwarty i wyrozumialy, takiego potrzebuje Hugo :) W poniedziałek będę u weta :) Więc wszystko się wyjaśni :) Quote
Martika&Aischa Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 Cioteczki proszę zajrzyjcie do bitego i kopanego kudłacza :-( psiak mieszka na ulicy :-( http://www.dogomania.pl/threads/2148...ebny-DT!Pomocy!!! Quote
malawaszka Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 piękny, kochany, cudowny! delikatne starutkie psiątko :loveu: musi się udać z tym domkiem! Quote
Martika&Aischa Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 Piękny i smutny psiak :( Jutro wszystko się wyjaśni .....trzymam mocno kciuki za ten domek bo ludzie są tak ciepli, przejęci losem Hugo .....od nich po prostu bije ciepło i miłość dla zwierząt! Hugo dzielny psiaku będzie dobrze kochany :* Quote
pikola Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 Trzymam kciuki !!! Hugo,te Twoje oczka.. Quote
UBOCZE Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 Trzymam kciuki za Hugusia!!!:thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs: Quote
AgusiaP Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 Ja byłam z Martusią na wizycie u tych Panstwa :lol: Jedno mogę powiedzieć/napisać napewno. Miałam sunie na DT, która zastała z nami, gdyby taki domek zgłosił się po Majeczkę nie miałabym wątpliwości. To się poprostu czuje, wspaniali ludzie, którzy kochają zwierzęta. Siedziałysmy u nich prawie cztery godziny i cały czas był jeden temat zwierzęta. Dziewczyny takich domków ze świeczką szukać...Sama chętnie zamieszkałabym z nimi:evil_lol: Quote
Recommended Posts