Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 277
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

i ja sie witam u slicznosci starowinka pieknego imienia Hugo:modla::modla::modla:cudny jest , dostojny i spokojniusi, cudnie ze domus sie zglosil , teraz tez czekam na rezultaty wizyty , oby sie wszystko udalo ! cudny czarnulino ksiaze:loveu:

Posted

My dopiero jesteśmy z powrotem :) Hugo może śmiało jechać :) mili ...sympatyczni młodzi ludzie ...Pani jest grafikiem i pracuje w domu ...niestraszne im sikanie ...choroby zwierzaków. Psiak ze schroniska który od lat walczy z chorobą serca ....dwa kociaki wzięte z ulicy. Dziewczyny jestem w 100% na tak bo takich ludzi wrażliwych na krzywdę zwierząt nam trzeba. Pani jak zobaczyła Hugo na FB podjęła decyzję ...muszę pomóc ...ten psiak musi mieć ciepły kont i kochającego człowieka. Wystarczająco dużo już przeszedł!
Krótko mówiąc całym sercem jestem na tak!!!!!!!! :)

Posted

Nawet nie umiem wyrazić jak się cieszę:loveu::loveu::loveu:
Należało się staruszkowi :multi::multi::multi:
Do tej pory twierdziłam ,że fb to tylko głupie klikanie - odszczekuję !
Hugo , piesku ale miałeś szczęście :cunao:

Posted

Martika@Aischa napisał(a):
My dopiero jesteśmy z powrotem :) Hugo może śmiało jechać :) mili ...sympatyczni młodzi ludzie ...Pani jest grafikiem i pracuje w domu ...niestraszne im sikanie ...choroby zwierzaków. Psiak ze schroniska który od lat walczy z chorobą serca ....dwa kociaki wzięte z ulicy. Dziewczyny jestem w 100% na tak bo takich ludzi wrażliwych na krzywdę zwierząt nam trzeba. Pani jak zobaczyła Hugo na FB podjęła decyzję ...muszę pomóc ...ten psiak musi mieć ciepły kont i kochającego człowieka. Wystarczająco dużo już przeszedł!
Krótko mówiąc całym sercem jestem na tak!!!!!!!! :)

super! :)

tylko ja spojrze troche na trzezwo
prosilam abys sprawdzila/dopytala czy suczka byla szczepiona na choroby zakazne i kiedy, udalo sie?
jest leczona na serce od 5 lat wiec moglo to zostac odstawione na bok
wiem ze jest wysterylizowana wiec tutaj plus

Hugo jest po schronisku w Olkuszu, przebywa z innymi psami stamtad
chcialabym aby na wszelki wypadek suczka byla zabezpieczona
nie wyobrazam sobie sytuacji aby mialo jej sie cos podziac bo Hugo z nia zamieszka

Posted

Pani o to pytała ........czy jej sunia ze względu na Hugo powinna dostać dodatkowe szczepienia do tych które ma ........będzie to wyjaśniała bezpośrednio z Tobą. Jak zabezpieczyć dodatkowo swoją sunię .....ludzie są naprawdę otwarci i chętni do współpracy :) Pani zresztą najprawdopodobniej się zaloguje na dogo więc będą na bieżąco zdjęcia i relacje. To bardzo fajny dom ...wyrozumiały i słuchający wskazówek ;)
Saba choruje na serduszko ........jest szczepiona na wściekliznę.
Państwo powiedzieli że rozmawiali z Tobą na temat dodatkowych szczepień ale nie wiedzą o jakie szczepienia dokładnie chodzi ?
Pani ma iść w poniedziałek do weterynarza ...przedstawić sytuację i wypytać jak można zabezpieczyć ewentualnie sunieczkę :)

Posted

no poza wcieklizna sa szczepienia na choroby zakazne
pies powinien miec chociaz podstawowe nosowka i parwowiroza bo czesto sa to choroby smiertelne jak pies zlapie

odpowiadajac na Twojego smsa Hugo jest zdrowy

super ze dom otwarty i wyrozumialy, takiego potrzebuje Hugo :)

Posted

missieek napisał(a):
no poza wcieklizna sa szczepienia na choroby zakazne
pies powinien miec chociaz podstawowe nosowka i parwowiroza bo czesto sa to choroby smiertelne jak pies zlapie

odpowiadajac na Twojego smsa Hugo jest zdrowy

super ze dom otwarty i wyrozumialy, takiego potrzebuje Hugo :)

W poniedziałek będę u weta :) Więc wszystko się wyjaśni :)

Posted

Piękny i smutny psiak :( Jutro wszystko się wyjaśni .....trzymam mocno kciuki za ten domek bo ludzie są tak ciepli, przejęci losem Hugo .....od nich po prostu bije ciepło i miłość dla zwierząt!
Hugo dzielny psiaku będzie dobrze kochany :*

Posted

Ja byłam z Martusią na wizycie u tych Panstwa :lol:

Jedno mogę powiedzieć/napisać napewno. Miałam sunie na DT, która zastała z nami, gdyby taki domek zgłosił się po Majeczkę nie miałabym wątpliwości.
To się poprostu czuje, wspaniali ludzie, którzy kochają zwierzęta. Siedziałysmy u nich prawie cztery godziny i cały czas był jeden temat zwierzęta.
Dziewczyny takich domków ze świeczką szukać...Sama chętnie zamieszkałabym z nimi:evil_lol: