zerduszko Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 Ależ bym go ukochała :( Też przyuważyłam to przy oczku. Quote
missieek Posted September 11, 2011 Author Posted September 11, 2011 wyglada jakby mial kiedys uszkodzona powieke i tak nieladnie sie zroslo ze zostala taka kulka Quote
elaja Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 Wygląda na jakąś brodawkę , starsze pieski tak czasem mają tylko nie koniecznie przy oczkach. Ma ładne oczy , nie widać żeby robiła się zaćma starcza . Moja już prawie 16-letnia Muszka ma niestety i zaćmę i kilka brodawek , tylko na szczęście nie na powiece. Całkiem możliwe ,że jest to tylko bliznowiec po jakimś urazie , to by była najlepsza opcja. Quote
missieek Posted September 11, 2011 Author Posted September 11, 2011 na zdjeciach nie widac, ale niestety zacme ma Quote
elaja Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 Link do albumu ze zdjęciami Hugusia na fb http://www.facebook.com/media/set/?set=a.174929715917809.44804.100002023443913&type=1 Porozsyłane wszędzie gdzie się da . Quote
masza44 Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 Wyróżnione allegro Hugona na 14 dni http://allegro.pl/show_item.php?item=1820504490 Trzymajcie kciuki! Quote
elaja Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 http://www.olkuszanin.pl/olkusz/ogloszenia/ads/view/37 Jeśli ktoś jest na fb to ponownie zapraszam na wydarzenie http://www.facebook.com/event.php?eid=208962222497043 Quote
2411magdalenka Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 zapisuję dziadzia... uroczy jest, fajnie by było, gdyby kogoś oczarował, już powoli robi się chłodno... Quote
missieek Posted September 15, 2011 Author Posted September 15, 2011 zainteresowala sie nim Pani przez fb, pisze zaraz pw do osoby z Sosnowca w sprawie wizyty Pani obawia sie czy Hugo zaaklimatyzuje sie w bloku, w miescie ja mysle ze tak a Wy co myslicie? Quote
elaja Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 [quote name='missieek']zainteresowala sie nim Pani przez fb, pisze zaraz pw do osoby z Sosnowca w sprawie wizyty Pani obawia sie czy Hugo zaaklimatyzuje sie w bloku, w miescie ja mysle ze tak a Wy co myslicie? Musi ! Miałam u siebie parę lat temu takiego staruszka ( no może trochę młodszy był , wet ocenił go na 10 -12 lat ) wypisz wymaluj Hugo tylko krótkowłosy . Taka kochana bezproblemowa , zupełnie nieagresywna ciapa, pies z wiejskiego podwórka , śmierdzący , ze śladem wytartym od obroży. Wprawdzie to nie miasto , ale zamieszkał u mnie w domu , nie na podwórku i poza tym ,że na dzień dobry obsikał ściany zachowywał się już na drugi dzień jak panisko . Opanował kanapę , jeździł w samochodzie jakby od urodzenia nic innego nie robił. Hugo też na pewno doceni wszelkie zalety bycia kanapowcem tylko trzeba mu dać szansę. Trzymam kciuki:thumbs::thumbs: Quote
AgaG Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 Zaaklimatyzuje! pewnie, ze tak. Tylko trzeba być z pania w kontakcie (telefon domowy) i doradzać.. plus koniecznie blagam wydać w szelkach dobrych i na obroży i na dwóch smyczach lub jedna z dwoma karabinczykami, by nie uciekł! Takie psy w domach uczą się bardzo szybko! Quote
zerduszko Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 missieek napisał(a):zainteresowala sie nim Pani przez fb, pisze zaraz pw do osoby z Sosnowca w sprawie wizyty Pani obawia sie czy Hugo zaaklimatyzuje sie w bloku, w miescie ja mysle ze tak a Wy co myslicie? Zależy tez jakie miasto. Nie wiem czy to się da odgadnąć, najprościej się przekonać. A jest on może przygłuchy? ;) Quote
missieek Posted September 15, 2011 Author Posted September 15, 2011 [quote name='zerduszko']Zależy tez jakie miasto. Nie wiem czy to się da odgadnąć, najprościej się przekonać. A jest on może przygłuchy? ;) moze troche, ale raczej i widzi i w miare slyszy ale jeszcze szybko nie biega wiec mysle ze by nie uciekl :) wogole to zaczyna szukac kontaktu z czlowiekiem, podejdzie, podstawia lepek do glaskania nawet objawilo sie poszczekiwanie, na mojego innego tymczasa belgowatego Bostona aby nie wchodzil do stodoly bo Hugo tam spi na swoim spaniu i obok pilnuje swoich chrupek wiec Boston z wilczym apetytem niech sie trzyma z daleka :) Quote
malawaszka Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 hop hop czy Sosnowiec pomoże z wizytą?????? ul. Narcyzów Quote
missieek Posted September 16, 2011 Author Posted September 16, 2011 dokladnie ktos z Sosnowca poszukiwany na wizyte Quote
missieek Posted September 16, 2011 Author Posted September 16, 2011 [quote name='zerduszko']Do kogo pisałyście? pisalam tylko do Martika@Aischa Quote
Magda & Zicko Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 Jeżeli nie znajdziecie nikogo zaufanego mogę podjechać, ale ja tylko asty i shih oddawałam do nowych domów :-( Quote
elaja Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 A może wysłać prośbę na wątki sosnowieckie , co Wy na to ? Ja mogę ewentualnie podziałać na fb ale proszę o zgodę , o.k. ? Quote
malawaszka Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 ja wpisałam na wątku sosnowieckiego schroniska, ale zapadła cisza :( chodzi o to, żeby wizytę zrobił ktoś kto zajmuje się adopcjami, wie jak rozmawiać z ludźmi - tu przy Hugo nie ma obawy że pojawią się jakies problemy behawioralne ale on będzie coraz starszy, być może czasem zdarzy mu się załatwić w domu, może zachorować - to wszystko trzeba omówić czy Pani sobie poradzi - pomóżcie w jakikolwiek sposób znaleźć kogoś takiego - Magda&Zicko - a robiłaś wizyty już? jak oddawałaś ASTy i to dobre adopcje to chyba można powiedzieć, że masz doświadczenie co? :) Quote
Martika&Aischa Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 Podjadę tam dzisiaj wieczorkiem ......tylko proszę o więcej informacji na temat tego domku :) no i adres oczywiście :) Quote
Recommended Posts