Gazuś Posted March 17, 2007 Author Posted March 17, 2007 Kochani przepraszam, że nie mam fotek, ale dalej mieszkam u Babci. Plus ten, że aparat też mam u babci, ale nie posiadam tam ani 'pomniejszarki' do zdjęć, ani kabelka... Musimy się jeszcze trochę pomęczyć z taką sytuacją. Wczoraj przyjechałam do domu (weekend mam 'wolny') pies był tak stęskniony, że całą noc spał ze mną (i moimi dwoma psiapsiółami - ciasno mieliśmy ;-)) w łóżku... Najbardziej to mi właśnie Doca brakuje :( Quote
DiDDlina85 Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Uuu.no jak ja wyjeżdzam to mi tez strasznie brakuje psiska i tego jego rozpychania sie po wyrku:) Quote
Gazuś Posted March 25, 2007 Author Posted March 25, 2007 Tutaj wczoraj byliśmy na spacerku.... ... Doc na tle zamku malborskiego ;-) (Upalowany, bo rzeczka przy zamku, a jak mój pies widzi wodę to.... no cóż, nie mam psa ;-) ) W parku... A teraz KOT ;-) Rozmazanie artystyczne :-) Quote
goldenka245 Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Gazuś napisał(a):Tutaj wczoraj byliśmy na spacerku.... ... Doc na tle zamku malborskiego ;-) (Upalowany, bo rzeczka przy zamku, a jak mój pies widzi wodę to.... no cóż, nie mam psa ;-) ) W parku... A teraz KOT ;-) Rozmazanie artystyczne :-) Super zdjęcia:loveu: A ten kot?!:crazyeye::evil_lol: Quote
Gazuś Posted March 25, 2007 Author Posted March 25, 2007 Ten kot atakuje Doca, przez co Doc nie może być ze mną :-( Quote
goldenka245 Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Gazuś napisał(a):Ten kot atakuje Doca, przez co Doc nie może być ze mną :-( Biedaczek:-( Quote
Gazuś Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 W weekend jadę na wystawę do Legionowa, więc będą nowe fotki :-) Nikt nas nie odwiedza :-( Quote
basia bonnie Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 :multi:super, ze beda foty:multi::buzi: jak to nikt nie odwiedza? a ja?:evil_lol::buzi::wink: Quote
Cerber Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 Witam! Macie boskiego goldenka :loveu: :loveu: :loveu: uwielbiam tę rasę psa, a szczególnie kolor złoty :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: jestem w tej rasie po uszy zakochana:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: i za niespełna rok też będę miała złociaka:multi: :multi: :multi: :multi: póki co mam złotego kundelka o imieniu Cerber... kilka dni temu oddałam jednego szczeniaka, którego miałam a tymczas.... Cerber bardzo się z nim zaprzyjaźnił i myślę, że z nowym złotym kolegą będzie tak samo:multi: :multi: :multi: póki co latam po stronach i galeriach z goldenkami i oglądam te moje cudenka:loveu: :loveu: :loveu: mamy też stronę, która widnieje w podpisie, także jeśli macie ochotę to zapraszam i do galerii i na str. :) postaram się częściej wpadać i oglądać foteczki :lol: :lol: Quote
Madzia_19 Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 [quote name='Gazuś'] Jak ślicznie pozuje :p :p :p Słodziak :p Quote
Gazuś Posted April 2, 2007 Author Posted April 2, 2007 Cerber - super ! Grono goldenomaniaków nam się powiększy :-) A z jakiej hodowli planujesz psiaka? Masz już coś ustalone? Magda - dziękujemy :-) Quote
Aga K Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 Gazuś !!! kochanie !!! :buzi::buzi::buzi: nie mogłam cie znaleźć nie wiedzieć czemu ;/ ja całkiem nie dawno powróciłam na forum , mam nadzieje, że już na dobre ;) wymiziaj psiaka za ucholami ode mnie i buziolka w śnupkke ;) Quote
DiDDlina85 Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 Dzien doberek..ale mnie tu dawno nie było!!! WSTYD:p Mizianko dla Doca!!! Quote
basia bonnie Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 Zrobiłam coś dla Was;) P.s. Rusza się? :oops: Quote
goldenka245 Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 Heloł:loveu::loveu::loveu::loveu: Co tu taka cisza? :( My chcemy fotek!:loveu::loveu: Quote
Gazuś Posted May 14, 2007 Author Posted May 14, 2007 Basia! Dzięki! To jest śliczne! ;-) Fotki OBIECUJE najpóźniej na czwartek wieczór ;-) Quote
WinterGirl Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 HellO zaglądamy i podajemy łapkę, Doco to po prostu piękny pies, aż dech zapiera... Pozdrawiamy milusio [FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS]Cleo & WielkoLUD Quote
goldenka245 Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Gazuś napisał(a): Fotki OBIECUJE najpóźniej na czwartek wieczór ;-) Dopiero:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Ja protestuje:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Gazuś Posted June 14, 2007 Author Posted June 14, 2007 Nowe foty Doca (i nie tylko ;-)) http://picasaweb.google.com/Katarzyna.Gas Quote
Gonitwa Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 Zdjęcia cudowne! Jak ich dużo, aż nie wiedziałam gdzie wbić wzrok:) Quote
monia&Tofi Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Wklej coś tutaj... :D Ja mam jakiegoś syfa na kompie i strasznie muli, a fotki mi się otwierają w takim tempie, ze... ehhh Quote
Goldenka 02 Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 [quote name='Gazuś']Nowe foty Doca (i nie tylko ;-)) http://picasaweb.google.com/Katarzyna.Gas Doc jak zwykle śliczny :) :loveu: :) Quote
goldenka245 Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Halooo! ;) Wpadasz jeszcze czasem tutaj? ;) Quote
Recommended Posts