Jump to content
Dogomania

DOCOWO - GOLDENOWA GALERIA! ;) Zapraszamy!

Recommended Posts

Posted

Kochani przepraszam, że nie mam fotek, ale dalej mieszkam u Babci.
Plus ten, że aparat też mam u babci, ale nie posiadam tam ani 'pomniejszarki' do zdjęć, ani kabelka...
Musimy się jeszcze trochę pomęczyć z taką sytuacją.

Wczoraj przyjechałam do domu (weekend mam 'wolny') pies był tak stęskniony, że całą noc spał ze mną (i moimi dwoma psiapsiółami - ciasno mieliśmy ;-)) w łóżku... Najbardziej to mi właśnie Doca brakuje :(

• Replies 201
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tutaj wczoraj byliśmy na spacerku....

...

Doc na tle zamku malborskiego ;-) (Upalowany, bo rzeczka przy zamku, a jak mój pies widzi wodę to.... no cóż, nie mam psa ;-) )

W parku...

A teraz KOT ;-)

Rozmazanie artystyczne :-)

Posted

Gazuś napisał(a):
Tutaj wczoraj byliśmy na spacerku....

...

Doc na tle zamku malborskiego ;-) (Upalowany, bo rzeczka przy zamku, a jak mój pies widzi wodę to.... no cóż, nie mam psa ;-) )

W parku...

A teraz KOT ;-)

Rozmazanie artystyczne :-)

Super zdjęcia:loveu: A ten kot?!:crazyeye::evil_lol:

Posted

Witam!
Macie boskiego goldenka :loveu: :loveu: :loveu: uwielbiam tę rasę psa, a szczególnie kolor złoty :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: jestem w tej rasie po uszy zakochana:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: i za niespełna rok też będę miała złociaka:multi: :multi: :multi: :multi: póki co mam złotego kundelka o imieniu Cerber... kilka dni temu oddałam jednego szczeniaka, którego miałam a tymczas.... Cerber bardzo się z nim zaprzyjaźnił i myślę, że z nowym złotym kolegą będzie tak samo:multi: :multi: :multi: póki co latam po stronach i galeriach z goldenkami i oglądam te moje cudenka:loveu: :loveu: :loveu: mamy też stronę, która widnieje w podpisie, także jeśli macie ochotę to zapraszam i do galerii i na str. :) postaram się częściej wpadać i oglądać foteczki :lol: :lol:

Posted

Cerber - super ! Grono goldenomaniaków nam się powiększy :-) A z jakiej hodowli planujesz psiaka? Masz już coś ustalone?

Magda - dziękujemy :-)

Posted

Gazuś !!! kochanie !!! :buzi::buzi::buzi:
nie mogłam cie znaleźć nie wiedzieć czemu ;/
ja całkiem nie dawno powróciłam na forum , mam nadzieje, że już na dobre ;)
wymiziaj psiaka za ucholami ode mnie i buziolka w śnupkke ;)

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

HellO
zaglądamy i podajemy łapkę,
Doco to po prostu piękny pies,
aż dech zapiera...

Pozdrawiamy milusio

[FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS]Cleo & WielkoLUD

• 4 weeks later...
  • 1 year later...