Jump to content
Dogomania

DOCOWO - GOLDENOWA GALERIA! ;) Zapraszamy!

Recommended Posts

Posted

goldenka245 napisał(a):
Cześć Kasiu :) Świetne foteczki :) My chyba w Krakowie zadebiutujemy ;-) pozdrawiamy

W krakowie mówisz? Super, my też debiutowaliśmy na miedzynarodówce :lol: Może i my się w Krakowie pojawimy, ale to zależy od sędziego - do Polaka pchać się przez pół Polski nie będę :lol:

• Replies 201
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gazuś napisał(a):
Jak narazie to on zawsze dostawał doskonałą, nigdy innej oceny :lol:
I módlmy się, zeby tak zostało :evil_lol:

Skoro o wystawach, to i zdjęcia z wystaw.
Tutaj nasz debiut na Miedzynarodowej w Sopocie 2005 :) (Tutaj Doc młody był - miał troche ponad 15 miesięcy)
Jako zupełni Laicy zajęliśmy lokatę druga na siedem piesków no i... byliśmy happy ;-)
Na ringu (hmm... Przed wystawą dogomaniacy kazali mi się uśmiechać :) Tak się szczerzyłam, że aż sędzina - która w skupieniu i z grobowa miną oglądąła psy - się roześmiała :)

Hhahahahahahahahaha:roflt: :roflt: :roflt: Padłam..................... dobre

Posted

Nie miej nadzieji :lol: Lepiej sie tego wystrzegaj, pies niby fajnie wygląda, ale to później (to - znaczy psa :evil_lol: ) ODPRAĆ!! :cool3: Horror

Dzisiaj miały byc nowe fotki z aportów, ale bateria wysiadła. :-(

Posted

Golden pracujący :cool3:
Zdjęcia z epiuzodycznym udziałem kaczych i bażancich skrzydeł i aportu z królika :lol:
Ja ogólnie jestem przeciwniczką 'nic nie robienia' z psem rasy pracującej co ma swoje skutki. Na wsyztskich kaloryferach suszą się (obślinione ) skrzydełka, królik leży i obcieka w umywalce, zamrażalke mam wypchaną butelkami z krwią do tropów, a w piwnicy leży sobie dzik (dzieki Bogu wygarbowany, bo wcześniej dostawalismy takie 'świeże' :lol:

Doc czekający na komende "przynieś"

I Doc aportujący ;-)

Posted

[quote name='Gazuś'] Na wsyztskich kaloryferach suszą się (obślinione ) skrzydełka, królik leży i obcieka w umywalce, zamrażalke mam wypchaną butelkami z krwią do tropów, a w piwnicy leży sobie dzik

:crazyeye:......:lying:......:eek2:......:mdleje:
Najlepszy to chyba ten dzik w piwnicy :evil_lol:

BTW Gazus sama obcinasz Doca?

Posted

Ano sama :lol: Aczkolwiek już troszeczkę zarasta, a po drugie na tych zdjęciach to dłuuugo nieczesany ;)
Dzik nie taki sraszny - nie śmierdzi - w przeciwieństwie do skrzydełek :lol:

Posted

Zarasta???? Nie zartuj. Super wyglada. Zawsze podobala mi sie jego szyja.
Zarosniety to jest moj pies :cool3: Troche sie boje zabrac za nozyczki :diabloti: Jak do tej pory, to tylko lapki mu wycinalam.

• 2 weeks later...
Posted

Popiknikowo ;-)

Byliśmy sobie na II Północnym Pikniku Goldenim, tym razem we Wdzydzach Kiwszewskich ;-)
Nastawienie było doskonałe! :lol: Doca - zwłaszcza.

Chodziliśmy na dłuuuugie i śnieżne (zdziwilibyście się ILE tam jest śniegu!) do lasu. Psy bawiły się wspaniale, ganiały, NIESTETY nie pochamowały swojej miłości do wody, więc Doc do dziś śmierdzi bagnem, do którego wpadł :lol:
Była też zawieja ;-)

Jednak naprawdę zawieja to był zwykły 'blef z drzew' - mialiśmy piekną pogodę i świeciło słoneczko ;-)

Nasze psy jak zwykle się wygłupiały, dziwaczyły i szalały ;-)

Szukały tez igły w stogu....śniegu? :lol:

A Doc igły nie znalazł, ale kawałek jedzonka na śniegu tak ;-) Sekundę po zrobieniu tego zdjęcia rzucił się w szaleńczym amoku w stronę chrupka ;-)

Przychodziły też chwilę zadumania....

I zdumienia "Patrzcie jak biało...."

(Na fotkach rzecz jasna, nie tylko Doc, a część bardziej "Goldenowej" niż "Docowej" galerii. Wśród modeli Doc, Figo, Lucky, Opa Ajra,. Bazyl i....jeszcze pewnie kogoś zapomniałam wymienić ;-))

Posted

Kasia jak juz wiesz bardzo lubie Twoje fotki :)
jest w nich to "cos" :)

moze i nie sa profesjonalne ale wiadac ze masz oko i wyczucie :))

Dobrze ze Doc z Figo dogadali sie :) hihi
nie ma to jak ciasteczka watrobkowe....

na jednym ze zdjec Krzyska od Basko jest to uwiecznione jak ladnie kolo siebie siedza :)

Pozdrowka!!